46 hozzászólás a “A legújabb és leglazább Iron Man trailer” bejegyzéshez

  1. na azért hero valk egy bádogemberrel… tényleg laza! már csak a napszemüvegfeltevés meg a “burn baby burn” hiányzik!

  2. Ez eddig a legjobb trailer,csak sztem már lassan túl sokat mutatnak a filmből!Mert a trailer alapján állati jónak ígérkezik,de ez volt a pókember 3-al is.Az előzetes állati jóra sikeredett,egy csomó mindent megmutattak,aztán a film már közepesre sikerült!De Tonyban bízok-ÉS Robert álati jó a szerepre-komálom a gyereket!

  3. Jah meg mellesleg állati jó zenéket nyomnak benne!Jó húzás volt hogy a Black Sabbath Iron Man számot beletették-meg most AC/DC :D huhh remélem MetallicA is lesz!!!

  4. Nagyon jó, de én is attól félek, hogy már nem marad csak a háttér sztroi meg a pofázás a filmre, mert a trailerekben megmutatnak minden akciót.

  5. Audioslave-t ki ne felejtsd, sot, en az elozo trailerben mintha Rage against the machinet hallottam volna. A filmet meg qrvara varom, meg jobban mint azelott!

  6. Mikor bezuhan majd a házba,és ráesik a kocsira,akkor tuti lesz valami ilyen szöveg,hogy-húúú pedig ezt a verdát szerettem-vagy valami hasonló! :D:D:D

  7. Nem vagyok nagy superhero fan, és ez a mozi is igazából csak Robert Downey Jr. miatt érdekel, viszont ez a trailer laza.
    Nézős lesz…de lehet hogy csak dvd-n, vagy inkább bd-n.

  8. Eddig nem igazán vonzott, de ezzel a trailerrel megvettek. Remélem én is, hogy nem lőttek le mindent.

  9. HOl volt? Kiss Kiss Bang Banget forgatott, meg ilyesmi kisebb filmeket, előtte meg rehabban volt. Megmászta a szamárlétrát újra, mire neki adták ezt a blockbuster szerepet.

  10. Kevin: Ha már felhoztad Jackson nevét, Nick Fury fehér eredetileg.
    Vagy, majd megmagyarázzák, hogy néger lett az ellen-földön?

  11. Na végre ez a trailer máér pöpéc az első annyira nem jött be de ez mér igen itt az idei 3. és talán utsó képregényadaptáció amit most már várok idén. (másik 2 term.-en a The Dark Knight és a Hellboy2)

    Ahol kell vicces ahol kell zuzús mind akcióban és zenében is jók a beszólások és effektek is. Azért remélem nem egy Spiderman 1-2-3 at kapunk nyálasan szarul.

  12. Amúgy a Vasember ruha hogyan növeli meg Tony erejét?Csak mert ő tudtommal semmilyen szuperképességgel nem rendelkezik,s a páncél hogyan van befolyással az izomzatára a testére ezt nem vágom!!?

  13. Süci:Csak azért írom be a szöveget, mert linkelni nem merem az oldalt, hátha spammel a fasisztoid spamszűrő.;)

    “Felszerelés: Vasembernek több páncélja is van, különböző környezetben és különböző célokra más-más páncélt hord. (Az aranysárga-piros páncélon kívül van egy űrutazásra és egy mélyvízi mozgásra alkalmas páncélja, valamint egy speciálisan a rádiólokátorok kijátszására tervezett páncél, a Lopakodó-öltözet, amelyben egyébként a zavaró berendezések miatt fegyvereknek nem jut hely.) A Vasember-páncél mozgatását számítógépes vezérlés végzi, a számítógép pedig részben vezényszavakkal, részben pszichés úton irányítható. A páncél energiaellátása akkumulátorokkal és napcellákkal történik. Vészhelyzet esetére létfenntartó berendezések vannak a páncélba építve: másfél órára elegendő levegőkészlet, hő- és nyomáskiegyenlítő, stb. Páncélban Tony 70 tonnát tud fölemelni, de végszükség esetén néhány percig akár százat is, anélkül, hogy a páncél tönkremenne. Vasember legfőbb fegyvere a kesztyűjébe épített taszítósugár-vető.”

    A forrás a marvel adatbázis.

  14. Köszi az infót,de tényleg,csak ez nem volt magyarázat a kérdésemre!Mert most felhúz Tony egy páncélt oké.Tud repülni meg egy csomó mindent kilőne,meg nagyjából sebezhetetlen-rendben,de hogy tud felemelni egy kocsit vagy egy tabkot vagy mitt tómén-tehát arra vagyok-lennék kiváncsi hogy egyszerűen a páncél által hogy képes ennyire erősnek lenni-ezt egyszerűen nem értem!Bocsi…

  15. Nem rossz a trailer, sőt. Robert Downey Jr. jó választásnak tűnik, kötelező darab lesz. El sem hiszem, hogy végre talán egy jó képregény adaptációt kapunk…

    Valaki nem tudja esetleg, mi a címe a trailer legelején, illetve a vége, az Iron Man előtt szóló számoknak? Előre is köszönöm a segítséget!

  16. Süci: Tudommal a szívmozgató kütyüvel tolja az enegriát is. Iron Monger-nek is van a ruhájában, de ugye Stark proto, szóval tudjuk honnan lopta. Csak Tony szívét ugye eltalálta egy repeszdarab és hordani kell a ruha alapját, még a klotyón is. Majd megműtik, de nem a filmben. Hanem a 14524. képregényrészben.
    Amúgy meg:

    “A páncél anyagának összetétele

    Felszínükülső réteg: szénacél alapon technetium-niobium pikkelyréteg
    Második réteg: termoelektromos generátorok, elektromágnesek, hőkiegyenlítők
    Belső réteg: 2 független embermozgás-szimuláló motorrendszer
    Különleges tulajdonságok: minden szint duplán biztosított. A mikoroszkopikus pikkelyek számítógép vezérelt elektromágnesek.

    A páncél alkotóelemei

    Emelőberendezés: 75-szörösére emeli a viselője erejét
    Kapacitás: 1000%-ra emelni viselője erejét 0.0085 másodpercig
    Energiaellátás: nagyfeszültségű váltóáramú akkumlátor
    Primer tápegység: hűtött síkakkumlátorok
    Szekunder tápegység: napelemek
    Tercier tápegység: hőenergia elektromos energiává alakító berendezés ”

    Mondjuk ettől én boldog nem lettem.

  17. A Nick Fury-s posztra: Fury eredetileg tényleg fehér volt, de az Ultimate képregényekben már fekete, sőt, mit ad Isten, Sam Jacksonról mintázták. És én nagyon tartok tőle, hogy csak cameozni fog. Ugye, volt szó róla, hogy Bruce Banner/Hulk is cameozik (valszeg csak Banner) és sztem Fury mutatja be őket egymásnak. Vagy esetleg a végén jelenik meg, és kéri fel Ironmant, hogy lépjen be az Avengers-be. A szerepét én igy tudom elképzelni.

  18. Nagyobb kérdés az, hogy Gépágyú benne lesz-e :) Terrence Howard játsza Jim Rhodes-t, de hogy effektíve War Machine lesz-e belőle a filmben az kérdéses.

    bocs a dupla posztért

  19. G@bee szerintem WarMachine csak a 2 részben lesz hiszen ha sikeres lesz úgyis lesz második :)

  20. Jigga!

    A trailer legelején AC/DC-től a Back in Black szól, amikor meg a piros rucit kezdi magára ölteni Vasemberünk, azt az Audioslave Cochise nevezetü dalára teszi. A végén ugye pedig az Black Sabbath IronMan című zeneszámának dallamai vésődnek örökre póruljárt tankunk tudatába.

  21. G@bee ezt közben én is megtaláltam, csak még mindig nem elégít ki. Mert nem magyarázza meg, hogy miért lett fekete? Hogy kielégítsék a néger-arányt a szuperhősök között? Még a legtöbb google képen is fehér – megjegyzem – nem mintha zavarna Sámuel, de asszem ezek a Jacksonok már csak ilyenek, hol fehérek lesznek, hol meg feketék.

  22. Kössz infókat!
    Szerintem Fury jobb fehéren!Megvettem a Bosszú anygalai káosz képregénykötetet és ott is fehér Fury!Az ultimate sztem szar!

  23. nem úgy van hogy vasember nem tud éln a páncélja nélkül?
    mert hogy az tartja életben, vagy valami ilesmi:)

  24. ádám:30-as postomban leírva a válasz.

    Süci, hol lehet most kapni a Bosszú angyalait? Libri, Alexandra?

  25. Digitális Antikrisztus:A Káoszt is és a Kitörést is megveheted az Alexandrában,de rendelni jobb a weboldalról mert olcsóbb és még a seggedet sem kell mozgatnod! hehe ;)
    Illetve az 512kbyte weboldalján illetve üzleteiben!
    De most márciustól jön a 3.szám!

  26. Amúgy lehet,hogy a film végén Tony átesik a műtéten,de csak is a végén-ha egyáltalán…
    A második részben meg már mandarin lesz a főgonosz-hmmm az nekem annyira fura lenne…:D

  27. Mondjuk én azt nem vágom,hogy ugye elfogják Tonyt a teroristák és arra kényszerítik,hogy csináljanak nekik valami spéci fegyvereket-erre ők meg építenek Tonynak egy páncélt!És akkor most mi van-bezárják őket abba a kis helységbe és rájuk sem néznek soha,ők meg lazán elkészítik a vasember-páncél kezdeti prototípusát!?Ez kicsit meredek…

  28. Nem tudom, hogy innen jön-e, de erre ma bukkantam rá:

    “I believe Billy Martin said it best when he said…’Hey, I can drive.'” /Denis Leary: No Cure For Cancer/

    :)

    p.s. Billy Martin többek közt a Yankees managere volt, és autóbalesetben halt meg, amit ő okozott részegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.