19 hozzászólás a “Kardfog kimerült” bejegyzéshez

  1. Azért ijesztőbb is lehetne, mert így el lecsúszott vietnami veteránból lett igénytelen alkoholista jut róla eszembe, nem valami szupermutáns.

  2. Mennyire gáz már, hogy nem Tyler Mane alakítja.:(
    Sokkal maszkulárisabb szereplő, meg 10 centivel magasabb, mint Liev.

  3. Hát ha nem írjátok ki hogy ez a Wolverine film akkor valami csövesre tippelek.
    Igy első ránézésre még az I. X-Men filmben lévő pacák is félelmetesebb volt pedig ott nem kardfog hanem Magneto ölebe volt aki nem tudott 1 értelmes mondatot kinyögni.
    Nehezen hihető hogy egy elismert/rettegett bérgyilkos, X-fegyveres háttérrel.
    Bár a mai CG-technika még a sarki fűszeresből is Szuperhőst csinálhat :P

  4. 1-2 szűrő, némi CGI és máris lesz durva harc nyugi :) a forgatási képek már cska ilyenek, nem tükrözik a tényleges film hangulatát.

  5. Érdekesség, hogy a magyarul megjelent képregényben Kardfogú a neve. A legtöbb honosításban is (kivéve az Exilest). A kép elsőre szerintem sem bíztató, de a Marvel egyedül az X-Men filmeket nem cseszte el, ezért én még reménykedem, hogy jó lesz ez.

  6. tuti van valami parókája, csak most éppen leszedték. Így tényleg csak egy sima katona nagy körmökkel.

  7. Jövő május.
    Amúgy annyiban igaza van a viccelőnek, hogy Hugh Jackman pornószínészként kezdte. :D

  8. fanatic: azeert sztem eros tulzas h a marvel csak az x filmeket nem cseszte el…átvarialt karakterek, pontatlan storyline adaptálás és még sorolhatnam…nalam eddig egyik x-film sem nyero :S

  9. Hát cigivel a kezében így lepunnyadva a forgatás szünetében még Logan sem lenne félelmetes akár kilógnak a karmai akár nem :D A filmet meg majd szépen megvágják, közelítenek, távolodnak, CGI éjjel nappal és máris szerintem ott lesz egy félelmetes Kardfog előttetek… csek remélem már minél hamarabb… messze van az a jövőre nekem :D

  10. Nem kell aggodalmaskodni emberek! Hisz’ ez csupán egy forgatási kép. Biztos vagyok benne hogy remekül meg lesz csinálva filmen.

  11. Képregényt mért nem olvas senki? Kardfog tökre jól megvan csinálva. Nem egy brutál ember mint amit a filmben megmutattak. Tud ő értelmes cselekvéseket is, szal szerintem jól néz ki.

  12. Tényleg szomorú, hogy nem Tyler Mane alakítja. Nem is láttátok még a többi képet, amelyeken Liev kiereszti a kamionsofőr-hasát! Viszont elsőre nem jöttem volna rá, hogy ez Liev a képeken, annyira furcsa ezzel a szakállal. Egyébként Marvel-törvény, hogy a szuperképesség hülye arcszőrzetet okoz?
    Szerintem két lehetőség van, vagy a sztorira és a karakterekre mennek rá, és akkor mindegy, mennyire van formában Sabretooth, vagy tényleg széteffektezik a színészeket a küzdős jelenetekhez, és akkor azért lesz mindegy.

  13. Tokennek annyiban igaza van, hogy sok változatban normálisan néz ki Creed, és a képekből ítélve még ez a 2. VH-s kiképzések ideje lehet a Wolverine Originsból, ahol még nem volt Weapon X program, vagyis jobbanszólva itt készítették elő Logant.
    Jajj csak ‘Poolt ne bakkák el! Jajj csak ‘Poolt ne bakkák el! Jajj csak ‘Poolt ne bakkák el!

  14. A Marvel filmekre úgy kell tekinteni, mintha valami külön alternatív realitás lenne. Ahhoz, hogy a teljes cselekményszálat bemutassák, kb. 50 évadnyi 20 részes sorozat kellene. Pl. a Főnix – az erejét leszámítva – nem pont ilyen a képregényben. Ehhez képest nem lett elcseszve. Jó karakterválasztások, normális történettel. Nekem tetszett az X-Men 2 és a 3 is, az egy is jobban, mint bármelyik másik Marvel film.
    Kardfog különben Rozsomák agyament negatívja, aki véletlenül nem tudná :)

  15. Token-nek igaza van… aki nemtud semmit az X-menről az ne ugasson hülyeségeket…
    Az EREDETI történet szerint Sabretooth nem egy félelmetes karakter… Szerintem a színészválasztás korrekt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.