15 hozzászólás a “…and Action” bejegyzéshez

  1. Meg hogy golyóálló? Meg 60 évesen másfél méter ugrik lazán át robogó kocsiból? Ezt már a fiának kéne…ha már ott bambul:)

  2. Most akkor ez az a resze a filmnek, amikor Indiana Jones kap husz golyot masfel meterrol, mikozben megprobal atugrani a masik kocsira?

  3. nem, azért nem lövik le, mert fehér bottal, szemüveggel ugrik. csak azt már előreküldte hátulról a fia, át a másik kübelwagen-be.

  4. Elbasszák az Indyt. már a trailer is tele volt lopott jelenetekkel az első 3ból. ugyanezt láthattuk az avp2ben vagy a ramboban is.sőt a diehard 4ben is voltak nagyon hasonlóak. hol vannak az eredeti ötletek?

  5. Azért remélem itt is azon akadnak majd ki a “kritikusok” hogy hihetetlenek az akciójelenetek. Akkor majd elbeszélgethetünk róla hogy a 2. részben a bányacsillés kergetőzés mennyire volt hihető. :)

  6. Andree jogos és az csak egy a sok közül. Nem azért nézem majd meg ezt sem,hogy mi minden kivetnivaló van rajta. Amúgy pár CGI ráncmentesítés Fordon és ok minden :D

  7. amúgy azt ne feledjük, hogy Ford csak kevés jelenetben használt kaszkadőrt, legalábbis elvileg. Szal ha itt átugrott akkor a 60 éves apó ugrott át :)

  8. épp nincs egy fél órája hogy mejöttem a moziból, lényeg hogy leadták az indy trélert és nem rossz. jó volt a fílingje csak nagyon gázak az odavetítések benne. Kérdem én 21. század hello, animáció számítógépes trükk stb. na ez kimaradt!
    De attól még megnézem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.