Megint Righteous Kill bemutató

A múltkor már volt némi videóanyag a cuccból, ezúttal nem Nine Inch Nails enélget, de a két öreg azért ott van (olyan mintha becsípné a szalagot a trailerbeli zenében.)

Amúgy meg tudjátok, Robert De Niro és Al Pacino egy filmben, meg minden. Szóval az új Righteous Kill teaser a yahoonál. Ez a teaser szerintem most elég gyenge lett, és a film sem néz ki világbajnoknak jelenleg.

5 hozzászólás a “Megint Righteous Kill bemutató” bejegyzéshez

  1. Miért van az, hogy amióta beharangozták ezt a filmet, azóta nem hiszek benne, hogy működni fog. Az az előzetes sem győzött meg az ellenkezőjéről. Nem elég bepakolni Pacino-t és De Niro-t egy szar filmbe. 10 évvel ezelőtt simán működött volna. Annak ellenére, hogy mindkettőjüket nagyon becsülöm és szeretem a filmjeiket, már nem feltétlenül akkora húzónevek se külön-külön, sem együtt, hogy “csak” emiatt meg is nézzem ezt a filmet. Itt vszínű egy sablon kriminél úgy sem kapunk többet, nem lehet ebben akkorát domborítani… Ez van. Persze ezt csak én mondom.

  2. Kár érte… Gyenge lesz, és lesz ok csesztetni a két öreget, hogy mi a francnak vállalták be!
    Egyébként Pacinonak jól áll ez a pár év, de De Niro szarul néz ki öregen!

  3. Igy elbaszni ket trailert egymas utan mar muveszet.Amator vagas, gagyi zene. Nemtom ki csinalta, de olyan mint a fake trailerek a youtubeon.
    Azt is megpofoznam, aki hagyta, hogy Robert De Niro es Al Pacino neve alatt Curtis “50 Cent” Jackson legyen. Miert nem hagyjak lecsuszni ezt a f*szt a szar zenejevel egyutt?
    A filmet szerintem nem kene rogton lehuzni. Amikor De Niro nekiall kakaskodni azzal a seggfejjel a targyaloteremben…csak a limonade-zene miatt nem lettem libaboros. Mondjuk Al Pacionoban nem tudok nem ketelkedni az 88 minutes utan…
    A szovegreszletek nagyon tetszettek, old school zsarus filmnek nez ki, azokat meg imadom. Remelem nagyot durrant a ket oreg, es berakhatom majd a polcra ezt a filmet a Mean Streets, a Taxi Driver, a Keresztapa, a Casino, a Goodfellas es a Scarface melle(ugye mennyi kurvajo filmben jatszottak mar?) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.