Star Wars: A klón háborúkra fel

Először lesz a mozikban bemutatásra kerülő animációs film augusztus 15-én, amit követ majd a sorozat a kábeles adókon: TNT, Cartoon Network. Ez ha jól veszem ki 30 minitörténetből fog állni. És mint látjuk ezzel ellentétben most majd renderelt cuccokat kapunk..

Star Wars new Clone Wars poszter

human
írta
2008. 03. 10. 16:56
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Star Wars: A klón háborúkra fel” bejegyzéshez

  1. Hülye ez a Lucas, hogy ekkor univerzumban, mint a Star Wars, nem készít BÁRMILYEN Star Wars-os rendes mozifilmet !

    Jedi párbajokat akarok!!!

  2. Zerohoz hasonlóan én is eltudnék képzelni egy ‘based on the universe created by George Lucas’ típusú filmet más szereplőkkel, hasonló képeségekkel, Lucas nélkül.

  3. jóóó ez :D
    de akkor a rajzfilmsorozat sztorijához ez hogy fog igazodni? :S kicsit belekavarodtam azt hiszem

  4. Hát ez elég ronda nem értem a Cartoon Network-ot miért éri be karikatüraszerű izékkel amikor, sokkal jobbat is ki lehetne hozni ebből. Bár ezek a karakterek még mindig jobbak mint az lőző rajzfilmsorozat szereplői, mégis a hideg kiráz hogy 6-8 éves kölkök ezt fogják nézni?

  5. Lököttség. Az előző rajzfilm szuper volt hála Genndy Tartakovskynak. Az egyetlen dolog az eredeti trilógián kívűl ami bejövős. Most akkor minek ez? Mert, ha nem lesz köze hozzá (G.T.-nek), akkor nem sok jót jósolok. Amúgy ellentétben a 2D-s rajzfilmmel, ez a 3D-s grafika szarul néz ki. Szerintem…

  6. Én nagyon várom. Remélem a hazai mozikba is eljut. Az élőszereplős sorozatra még kiváncsi leszek, de mást nagyon ne csináljon Lucas, mert az már tán tényleg csak a bőrlehúzásos pénz gyűjtésről szólna. A Lucastól független mozik vagy rajzfilmek meg hamar olyan borzadájokat eredményezhetnek, mint némely regény a témában. “The circle is complete”, ne nagyon feszegessük a határait. Elvileg ez is az Episode II és III között játszódik, mint a Tartakovsky féle CW. Aztán, hogy újra írják e az ott történteket, vagy csak más eseményket dolgoz fel és párhozamosan kezelhetők lesznek az jó kérdés. Obi-Wan és Yoda fenti verziója szerintem jó. Anakinnal szemben már vannak fenntartásaim, de a legborzasztóbb az a Padme lesz. Legalább is trailer alapján. A 2D Clone Warsban legalább olyan bab figurás volt, ami passzzolt kicsit a Portmanes élő alakhoz, de az itteni az valami balta arcú bányarém lesz.

  7. Te jó isten, ezt a posztert a pokol hányadik bugyrából húzták ki? A sorozat textúrája azóta már fejlődött a starwars.com-on van is róla vidi és az már szerintem szép grafó :D (ezen yoda úgy néz ki mintha odahányták volna)

  8. a trailer egy fokkal jobb, legalábbis az élettelen dolgokban, de yoda és az emberek, főleg obi-wan haja és szakálla még mindig vmi lego-elemeknek tűnnek inkább

  9. Human insect én nem a trailerre gondolok, hanem van vmi Így készült sorozat és annak az első részében azért már vmivel jobb a helyzet (mondjuk obi wan haja és szakálla még mindig béna lego anime style)

  10. Épp most néztem meg a Genndy Tartakovsky-féle verziót, nekem az jobban tetszik, mint ez.
    Habár a járművek és a trooperek itt kifejezetten jól mutatnak, ellenben az élő szövetből felépülő karakterek (akik nem viselnek páncélt) kifejezetten bénák.

  11. Hát én szerintem ez a film kegyetlen jó lesz. Az előzetesek is jók jólis van megcsinálva és az egész szerintem jó! Egy bajom van vele mégpedig az hogy az Anakin valami ki…ott ronda lett. A többi szereplő még úgyahogy nemrosz de az Anakin az nagyon ronda. Egyébként az alapvető véleményem hogy Star Wars az csak jó lehet. Most kicsit eltérve erről a témáról George Lucas simán leforgathatná a Jedi Knight: Jedi Academy játéktól visszamenőleg a Star Wars 6 folytatásának a játékáig. Van sztoria és lenne több Star Wars és a nagy fanok (köztük énis) megörülnének és megőrülnének egy ilyentől. Bár azlenne a rosz hogy a lukeot nehézlenne megcsinálni mert a mark hemil már úgytudom öreg és kövér:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.