Repo! trailer

Támadnak a horror-musicalek, Sweeney Todd után nemsokára itt van a Repo! The Genetic Opera is, Sarah Brightmannel és Anthony Headdel, és ahogy a trailerből látszik, Paul Sorvino is megköszörüli a torkát. Igaz, a trailer nem mai darab, de nekem újdonság, és az áprilisi premier is még odébb van.

A filmet Darren Lynn Bousman rendezi, voltaképpen remakeli a saját shortját, amit még 2006-ban készített azzal, hogy megvegyék a filmötletét. Ő követte el a Fűrész 2-4-et is, de nem, Jigsaw nem szerepel ebben a filmben, helyette a Repo Man kaszabol, aki nem más, mint Head, vagyis Giles a Buffyból és nekem igazából már ő eladta a filmet még a trailer előtt.

I’ll stain the streets, they’ll run with blood.

De ezzel végképp megvettek kilóra, Paris Hilton (mondjuk kíváncsi vagyok, érdekes így nem szőkén) ide vagy oda, sokkal jobban várom, mint anno Burton filmjét.

Mammut
írta
2008. 03. 11. 01:14
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Repo! trailer” bejegyzéshez

  1. Must have. Tony Head mindig jöhet, főleg ha énekel, és talán még Parist is felkoncolják benne jól :DD

  2. Ez a trailer annyira nem hozott lázba. A Sweeney Toddnak viszont már az előzetese is érdekes volt, a film meg szerintem pokolian jó lett. :)

  3. több okból is megvett engem ez a film:) előszőr is Hilton kisasszony miatt , 2. ha jól tudom van köze a show-hoz a cradle of filth énekesének is , 3. a zene sem rossz :)

    na most nem akarom bántani a Sweeny Todd-ot de nekem nem jött be, ez inkább esélyesebb

  4. en konkretan a sweeney todd-ot nem birtam vegignezni, pedig a kepi vilag nem kicsit nyugozott le, de 30-40 perc utan mar az is baromi unalmas volt a sok almosito dalbetet utan.
    itt legalabb ugy latom, valamivel komplexebbek a dalszovegek, ez maris bizalomgerjesztobben hat, a trancsir is egesz finomnak tunik benne, s bar ez a metalosdi nem kicsit taszit, azert adok ennek is egy eselyt. meglatjuk. ha sikerul vicces, ironikus hangvetelt megutni a szovegekkel, akkor tuti nyero lesz nalam.

  5. EZ A LEGJOBB FILM A VILÁGON!!! Nemrég néztem meg, és azóta folyton hallgatom a zenéit, mert szerintem nagyon jók, meg imádom úgy teljes egészében, szeretem az őrült gyilkosokat!!! :D :D Csak ajánlani tudom!!!!!

  6. Ez nem néz ki rossznak… de árulja már el valaki h hol van benne Miss Hilton, mert nem vagyok akkora fanja h észrevegyem nemszőkén és nem rated movieban…

  7. fekete haja van, a graverobberrel énekel ennél:

    – One more hit for the show! Make it fast!
    – Take it slow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.