Megjött az Incredible Hulk bemutatója!

Itt is van. Pár napja beharangozták 15 másodpercnyi részlettel a trailert, most pedig már nézhetjük is. Mivel láttam van némi zavar az erőben, ezért ide is leírom: ez restart. Hulk Begins. Azaz nem az előző film folytatása. Ütősnek néz ki ez is (bár gagyi cgi is előfordul rendesen). 2008 végre a jó képregényfeldolgozások éve lesz? Mondjuk jeleneg az Iron Man, Hellboy 2, Batman 2 és a Wanted mellett a Hulk kicsit halovány.

Na, visszatérve a trailerre. Lőttem egy screenshotot Hulk ellenfeléről. Azt hittem kinyírtuk már a marson (Doom utalás részemről), de ezek szerint nem.

Mammut segítségével máris magyar felirattal nézhetitek:

53 hozzászólás a “Megjött az Incredible Hulk bemutatója!” bejegyzéshez

  1. Hát…. nemtom… CGI terén nem mondanám hogy jobb mint az elődje, pedig eltelt pár év… A sztorira leszek kiváncsi nagyon, és hogy mennyire akarja ezt a fapofát bevágni a főszereplő… mert azért a Hulk nem ilyen pofát vág mint egy vasalt ing….

  2. JayJay: pont ezt akartam mondani en is. Sokan fikaztak, hogy az elozo Hulk tul muanyag volt (2003). Azota eltelt 5 ev, de nem igazan latom a fejlodest e teren. Mas a haja, ennyi :) Ennek ellenere varom, a 2003-as is tetszett, es nincsenek nagy elvarasaim.

  3. Ha a sztori jobb lesz, mint annó akkor már nyertünk. Jó színészek lesznek, szóval reménykedhetünk. Fog valamilyen szinten kapcsolódni az előző részhez? Ez a Hulk nekem jobban tetszik. Szegény Tim Roth rosszabul járt az átalakulással, mert neki haja se marad.:) Az már nem olyan jó, hogy a trailer alapján sok pofázás meg menekülés lesz aztán a végén egy nagy pofozkodás az ellennel és vége.

  4. Én azon gondolkozom hogy egy ilyen szuperhősösszefogás (Superman, Ironman, Hulk, Pókman, Denevérman stb stb) KB hány föld populációnyi gonoszt irhatott ki az eddigi kalandjaik (együtt és külön) során?

    Számoljuk az ilyen megakreaturákat mint ennek a végén mondjuk 10-nek, egy zora űrrobot legyen 20, LexLuthor féle robotok 15, ugyanott emberek 2 (tehát egy Lex katona v testőr 2 embernek felel meg, mondjuk mert well trained), sima rabló, terorista, ex-military 1, bármilyen alien mérettől függően 5-25 között.

    Nekem 1 földnyi populáció simán megvan.

  5. Az Ang Lee féle sokkal jobb. Úgy értem az is egy gagyi, de a zene telitalálat és ott Hulk sem egy rosszul fésült fapofa. Egyébként vhol olvastam, hogy a történet szerint Tim Roth vmi orosz katona és az oroszok csinálnak belőle olyan Hulk szerü monstrumot, aztán amikor megtámadja az amcsikat Hulk szembeszál vele. Na jó ezt most nem szó szerint idéztem vissza de a lényeg, hogy egy ilyen Rocky 4 féle orosz-amcsi bunyóról volt szó… Ugye ennek nincs valóságalapja?

  6. huuuu én nagyon várom , szerintem ez és a Batman 2 lesz jó film :)) valahogy az iron man nem izgat, az előző Hulk kicsiz elvont volt nekem , gondolok arra a részre mikor sivatagon fut és ilyen elszálos keleti zene megy, bejött az a film is de ez jobbnak néz ki:)

  7. Tim Roth lesz Abomination és én ugy tudom nem oroszok csinálják, hanem ő maga “lövi be” magát gamma sugárzással, csak kicsit túladagolja aztán végül úgy is marad. Tehát szegény Roth-nak miután átalakult már nem nagyon lesz szerepe.

  8. Hát mondjuk itt a trailerben van egy jelenet amikor Roth-ot két (valószinüleg fehérköppenyes) lövi be valamivel, miközben az a szöveg, hogy “They want it as a weapon”… Nem túl bíztató:S

  9. ha bárki játszott valaha a Far Cry cimü gammel akkor a gonosz szörny onnan volt ismererős
    ( egy az egybenlekopiozták bazz! )

  10. Hát majd meglátjuk. Viszont engem az nagyon zavar, hogy Bruce Banner csak úgy becsapódik az aszfaltba. Banner maga sebezhető. Volt is egy képregényben, hogy öngyilkos akart lenni, leugrott egy szikláról, de mire leért előjött Hulk, éppen azért, hogy ne haljon meg.

  11. És az Alien 4-ből a Newborn vagy hogy a francba hívták?:) Nekem az ugrott be elsőre, és főleg amiatt gyűlölöm azt a filmet. Nem jó előjel:)

  12. Jelentkezzen akinek az egymásnak ugrós jelent után Neo és Smith ügynök metróállomásos fightja jutott az eszébe?! :)

  13. Jelentkezem:) No meg a helikopterről leesés egy az egyben ugyanaz a kép, ami a Terrorbolygóban volt…

  14. Tlnyleg emlékeztet a Doomos Baron of hell szörnyre.
    De, ahoyg látom mindenki felfedez valami koppintást valahonan:)

  15. Miért kell minden superhero-s filmbe ugyanazt a történetet préselni? Miért nem lehet egyedi, fantázia dusabb storyt kitalálni? Én már baromira unom ezeket a filmeket, tényleg csak azt tudja lekötni, akinek hót mindegy, hogy mi a történet, csak hogy a hero lezuzza az ellent, és mindenki happy…Boring

  16. jah, mindig csak bemutatnak, újrakezdenek, stb., meg kisebb kalamajka, ilyesmi
    várni kell még arra, hogy a beharangozó 3 kis rajzfilmhez hasonlót lássunk vissza nagyban

  17. hát ebből semmi sem derül ki csak, hogy nem örül a képességének….
    nem lehet ebből semmit levonni
    50% hogy szar lesz 50% hogy jo
    ennyi nem több

  18. nekem csalódás a trailer, olyan semmilyen. így most nem is várós a film, ami lejött a sztoriból, az sem jön be.

  19. Hát vegyes a véleményem.Hulk kinézetéről írok,mert a storyból nem sok derül ki!
    Hulk design azért jobb,mint az Ang Lee-féle,de nagy bajom azzal sem volt,viszont mivel eltelt 5 év azóta,elvártam,hogy ne legyen annyira CGI-féle,de azért nem rossz ez annyira!Ellenben Hulk ellenfele,sztem gagyi,azon sokkal jobban látszik,hogy számítógépes,de azért természetesen várom a filmet.
    Legjobban Iron Man-t,meg a Dark knightot!Ez majd utánna…

  20. 28. Human Insect: Huh ezt nem is tudtam… Benéztem gyorsan az IMDb-n és tényleg ott van Robert Downey Jr, mint Tony Stark. Hmm… Gondolom ha jól hoz a két múvi akkor előferdülhet egy Hulk – Iron Man közös film is?!

  21. Én valamit nem értek. Miért kell újra csinálni?? Miért nem lehetett volna neki csinálni egy egyszerű folytatást?
    Sztem az sokkal jobb lett volna. De majd meglátjuk.

  22. Nekem úgy tűnik hogy a genya Abomination, ha ez igaz, akkor nehezen kopizhatták Far Cryból mert előbb volt. :)

  23. Mondjuk az előzetes alapján, ahogy elnéztem (és Edward Nortont megismerve) az a benyomásom lenne, hogy sokkal inkább karaktercentrikus lesz ez a fajta Hulk. Ugye az utóbbi években elérte a képregényhősöket ez a fajta megközelítés (hál’Istennek) hiszen Pókemberben trilógiában nem Pókember a fő karakter, hanem Peter Parker, a Batman Beginsben nem Batman, hanem Bruce Wayne, és az X-menben is (hiszen az nyitotta meg ezt a sort) emberibb karaktereket kapunk akik “mellékesen” rendelkeznek valami adottsággal.
    Így az előzetes alapján nagyon úgy tünik hogy Bruce Banner lesz a fő karakter, akinek menekülnie kell, akivel a dolgok történnek, és ritkán, majd csak a csúcsjelenetben jön elő Hulk. Eric Bana félében már Hulkra építettek, nem Bana színészi képességére. Gondolom most ezt akarják kiküszöbölni.

  24. Karaktercentrikus???

    A karakter az Ang Lee félében jött elő csak igazán, és tökre egyedi ízt adott a filmnek…Meg merem kockáztatni, hogy az egyik legjobb képregény adoptáció.

    Ahogy üti a tankot, ahogy ugrik a szőnyegbombázás elöl, ahogy a múlt előjön…NiCk Nolte játéka…

    Ez a film a trailer alapján egy rendes iparos munka semmi több. A csók és ahogy lezuhan röhejes…Hulk akkor változik át, ha ideges, nem pedig ha szerelmes…Áhh…

  25. Nem tudom,nekem csalódás az,hogy nem az elsőnek a folytatása.Sztem nagyon jó film volt,és amikor a végén ott az őserdő közepén Bana szeme “bezöldül”…hát az komoly,és vártam a folytatást,de hiába.No mind1,meglátjuk milyen lesz.
    Ja,nekem a Szövetségből jutott eszebe a “koppintás” amikor Dr. Jekyll italát túladagolja magának egy német katona a film vége fele.

  26. hadd értetlenkedjek már egy kicsit. human azt írta, hogy ez afféle “begins” lesz. de hogyan? hiszen az első részben látjuk amint az apja kísérletezget, bruce megszületik, felnő, baleset éri, és megváltozik. ennél hogy lehet jobban begins-elni?

  27. úgy hogy ők máshogy gondolták, ezért más kezdéssztorival forgatták le

    biztos a kérpegényekben is több hulk születése sztori van. Látod, Batman Begins sem az eredeti képregény alapján készült, hanem egy újabb darabból

  28. nézős lesz az biztos, de az elvárásaim azok egyáltalán nincsenek, valami fantasztikus 4es szerű egyszer nézős valamire jó lehet

    az ang lee féle pedig igenis egy frankó képregényadaptáció volt, jól kidolgozott karakterekkel, jó rendezéssel, és remek szinészekkel, viszont elég középszerű CGI-vel… mert más lenni mint a tucat képregényadatpációk, és ez lett a veszte

    egyébként csak nekem nem tetszik e. norton Hulk karaktereként? valahogy szerintem nagyon nem illik rá, nade majd a filmből kiderül

  29. És ha ez nem jőn be, akkor mi lessz? felhívják ang lee-t hogy mégis csak folytassák az előzőt? az nagyon gáz lenne(vagy jó) egyébként ez trailer nagyon őssze csapot, de nekem bejőtt, én bízom a filmben(viszont szerintem inkább az előzőt kellet volna tovább vinni).

  30. Ang leefilm végén őserdőbe van Hulk …mikor igy lett vége az hittem simán azt folytatják onnan..de nem igy lett, mind1 azért jobban várom ezt a Hulk filmet mint a gagyi Iron Mant:)

  31. Ez a karakterközpontú képregényfilm ez kényes kérdés szerintem. Nekem az előző Hulk nem tetszett. A Pókember sztoriból csak az első kettőt láttam, de szerintem azok is bénák voltak.
    Az X-Men filmek viszont tetszettek (a harmadik lehetett volna jobb), a Batman Begins pedig nálam a csúcs képregényadaptáció idáig.

  32. Hát szerintem elég gáz. Másodjára néztem meg de sehogy se tetszett így se
    Ed Norton nem rossz de a CGI…
    az előző hulk jobban nézett ki pedig ma-holnap 5 éves

  33. Nem tom, én azt hallottam, hogy az új Hulk – Iron Man(Vasember) – Wolwarine(Rozsomák) filmek kapcsolódnak egymáshoz.

  34. hmm szerintem az előző film az Hulk volt ez pedig Incredible Hulk szóval ez a “begins ” dolog lehet arra utal h ne keverjük a 2 filmet, tök más lesz itt a multja is Hulknak…(mindenféle képen meg akarom nézni ) és a trailer is jóféle

  35. En mar csak a Hulk – Iron Man crossover miatt is varom, Edward Nortonrol meg Tim Rothol nem is beszelve. Mondjuk legszivesebben a harom bevezeto-animacio egesz estes valtozatat neznem meg:)

  36. Jóóóó lesz ez gyerekek!! (legalábbis eddig úgy tünik :P)
    Nekem az 1. is bejött! meg is vettem vhs-n pár éve 100 Ft-ért a Saturnban :D:D

  37. Szerintem,az egyik legszórakoztatóbb akció film,amit az utóbbi időben láttam.Mármint az első rész…..Úgy volt jó,ahogy volt…..Igazából nem tudtok olyan filmet mutatni,ahol ne látszana a számitogépes animáció…

  38. Hát! lehetne egy kicsit lényegre törőbb is ez az előzetes, nem de? Nem rossz, de azért folytathatták volna az előző részt, hisz az a bezöldülő szem, az első rész végén, az nem volt azért semmi!:-)

  39. Hát kiváncsi vagyok rá, hogy milyen lesz.
    Az első rész Nekem nagyon is tetszett.A szereplők is jók voltak ill. jól játszottak is. Nick Nolte ilyet is tud, király, Eric Bana Ő Hulk a szememben. Zene jó, kép király, vágások pazar, 1szerüen ezt felülmulni, hát kiváncsi vagyok,hogy lehet-e ?? De hát mit lehet tenni, ha nem …..
    Várjuk azért
    mc.szabi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.