Már megint Speed Racer bemutató?

Trailerek garmadájára ébre.. ja nem is, csak kettő újra ébredtünk. Először itt a Speed Racer új amerikai bemutatója, ami mgé több részletet fed fel a filmből, mivel vannak benne nem látott jelenetek. Remélem már mindenki reggelizett, aki még nem, az ne kattintson a továbbra. (yahoonál hd)

human
írta
2008. 03. 13. 12:34
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Már megint Speed Racer bemutató?” bejegyzéshez

  1. Habba-habba… Hooo!

    Egy fokkal jobb, mint az eddigiek – a reggelim maradt a helyén. De a Matrix-Revolutions nagyjelenetei után engem a a vacsovszkyék önmagukban nem vonzanak; ez még mindig kevés…

  2. Basszus a szinvilágról beugrott a Pushing Daisies sorozat) (amit imádok) a zene is tetszik alatta …de ezt a filmet kihagynám , számomra egy gicsparádé , és ezt amiből készült költhették volna inkább 3 értelmes filmre a tesok , kisköltégvetésel, szoval kár h nem lesz bukta a film mert az amcsik zabálják az ilyet:(

  3. csak smot ugrott be, az 5. trailernél? Plusz még a Csárli és a csokigyárra is hasonlít.

  4. Emile Hirsch egyik kedvenc színészem, eddig nem láttam rossz filmben, szóval még reménykedek, bár Hitman-nél is ezt tettem, aztán mégis egy gyenge Bourne koppintás lett B kivitelben. A rendezőpárosnak csak a Mátrix első része volt igazán jó, de az klasszikus. A trailer meg annyira nem rossz, szóval ebből még bármi lehet.

  5. Nem rossz anyag ez kérem, csak ugye megint egy tipikusan nem tömegtémához nyúltak. Aki ismeri a rajzfilmet az természetesen tisztában van azzal miért kell ez a színvilág, nem túlozni akarnak ezzel, egyszerűen hűek az eredeti animehez…

    É Matthew Fox miatt lesem meg, nameg kiváncsi vagyok a fivérek mit hoznak ki a témából. De hogy bukta lesz-e? Szerintem 100%…

  6. Már csak az egyedi látványvilág miatt adok neki egy esélyt… Szerintem nem lesz rossz. ;)

  7. Hát szerintem elég langyos mozi lesz ez ilyen színekkel meg készítőkel, nem tudom kitudja de Larry Wachowski épp alakulgat Larry Linda-vá és ez egyre jobban látszik a munkáin is!!! Matrix után kiégtek, csak egyszer lehet ekkorát összehozni, bár a Vérbosszú még elment, de ha emberek beülnek erre akkor az csak a nevek miatt lesz !!!! Bár mindenre beülnek…….. :)

  8. Igazából én is csak az anime miatt bocsátom meg ezt a rikító színvilágot, meg ahogy elnézem a tempóval sem lesz gond… Azért kíváncsi vagyok rá, mit hoznak össze. :)

  9. Hat…ez…gay…A CGI meg bunszar, a mai modern pc jatekok komolyabb grafikaval rendelkeznek.

  10. a szinvilágrol annyit ha már emlitettem az év legnagyobb dobását tv sorozatoknál (Pushing Daisies) akor elárulom nekem nagyon bejön ez a képi világ , szóval a gicses dologal nincs bajom , Deeee nekem itt se a story se a hangulat nem fogott meg…nagyon mese az egész és semmi porcikám nem kiványja , lehet egyszer majd megnézem, igazz az anime-ot nem ismerem ..lehet ez is réegfilm lesz:)

    tényleg meleg az egyik rendező??? mármint nővé alakul ??:D de durva , nem néztem volna ki bellőe…1, mert kurva rondaa csávó, 2 meg hát a Matrix renedezői (ami baszotul alap film nálam)

  11. szóval attól hogy meleg nem írhat/rendezhet jót? gratulálok… :)

    amúgy, nem tűnik rossznak, ez DIREKT ilyen “over the top”, bár a dialógus gáz.

  12. jajjj nem mondtam h baj:) csak azt h ez nekem uj hir, meg nem néztem ki belőle , ennyi

  13. Uuppsz, azt a dehogynemet seven posztjara ertettem:P
    Amugy meg lehet nem igaz, nagy a sumakolas az egesz korul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.