Az Iron Man marketingesei csinálták jól?

Viszont mintha elszámolták volna magukat kicsit, mivel a bemutató más máfél hónapnyira van. Arra gondolok amúgy, hogy videóról videóra egyre jobbak a filmhez marketingként készített képanyagok. Például ez a tovább mögötti új TV-spot teljesen felpörget.. aztán eszembe jut, hogy még mennyit kell várni.

Bár egyre jobban tartok attól, hogy meglepetést nem hagynak.

human
írta
2008. 03. 26. 17:00
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Az Iron Man marketingesei csinálták jól?” bejegyzéshez

  1. Miért érzem ugy hogy ez a film az agyonmarketingezett reklámkampány miatt nem fog ujat mutatni a mozivásznon???Már most ugy gondolom, hogy láttam a filmet, legalábbis a leglátványosabb jeleneteket.Rengeteg amugy jó filmet szabotálnak, talán szándékosan ilyen módon a marketingesek.Hogy őszinte legyek, ebben a spotban sem volt sok ujdonság.Mi lesz igy a filmmel?Ennek ellenére persze valószinú jó lesz.Csak nem lesz benne állkoppantós meglepi ami az akciókat illeti.Ez csalódottságra ad okot.

  2. ebben volt jópár új jelenet. amúgy pont azt írtam amit te, csak több space-szel :)

  3. “Miért érzem ugy hogy ez a film az agyonmarketingezett reklámkampány miatt nem fog ujat mutatni a mozivásznon???”

    nem a reklámkampány a hibás, hanem te, hogy előzeteseket nézel:)

    “Már most ugy gondolom, hogy láttam a filmet, legalábbis a leglátványosabb jeleneteket”

    na, igen. a képregényes filmek első részénél az különösen gáz, ha az ember beleássa magát a képes anyagokba, hisz a film első harmada, fele felvezetés lesz, az eredettörténet, amit mindenki vág az előzetesekből.

    ellenben, aki nem néz előzetest, az már az elején is nagy szemekkel fogja nézni, hogy mégis hogy a halálba lesz robert downey-ból iron man.

    most komolyan. vagy reklámfogyasztás vagy sírás, de a kettő együtt nem megy, no offense.

  4. “ugyan már, simán lehet reklámozni minden elspoilerezése nélkül is.”

    Egyrészt, másrészt meg ha az ember nem néz trailert, mégis mi alapján döntse el, hogy megnézze-e (és most nem a letölthető verziókról beszélek)? Oké, lehet – majd – olvasni kritikákat, meg nézői véleményeket, de azért mégiscsak más a saját szemünkkel látni, mint más szavának, véleményének hinni.

  5. Plussz gondolni kell azokra is akik nem ismerik a Comicot, az ő szemükben szerintem nincs “agyon-spoilerezve”, sőt inkább azt mondják, hogy “na ez egyre érdekesebb”. Tetszik Junior beszéd stílusa, nagyon eltalálták szerintem Stark-ot vele.

  6. Én meg mért érzem úgy hogy nem megy semmilyen videó amióta ma updateltem 2.0.0.13 asra Firefoxal? :((( grrrr

  7. Nem rossz a video. Azert remelem jo film lesz…

    Kicsit OFF: Viszont nem ertem, hogy amerikaban, hogy lehetnek nepszeruek a HD Trailerek mikor a Verizon-nal a 3MBit-es net a max es az AT&T-nel a 6MBit-es net a max, de mar ugy irjak, hogy ultra csomag. Rohej…csak ugy megjegyzem. Ja es, hogy jutott eszembe? Rakerestem az Iron Man HD trailer-re az Apple-nel…kiderult, hogy az 1080p-t le tudom jatszani. Jaja…tudom, nem ide valo, es ne offoljak, bocsi.

  8. Szerintem a normális emberek (nem mi) jó esetben egyszer látnak Ironman trailert a vetítésig, közben meg 3x elfelejtik, hogy pontosan mit is láttak, csak azt tudják, hogy lesz benne ‘jó kis akció, szóval meg kell nézni jól…’

    Mi viszont megnézünk mindent ami van, azokat is többször, akár kikockázva, aztán meg fel vagyunk háborodva, hogy láttunk mindent. :)

  9. Hát nem igazán értelek titeket. Én a képregényt ismerem, bár még csak ezt az egy előzetest látam, de szerintem ebből még az égvilágon semmi sem derül ki. Lehet egy vontatot mint a f4 vagy egy pörgö mint az x-men. Ebből még nem tudom milyen lesz.

  10. Igazad van human, nem olvastam a kép alatti megjegyzésed.
    Winnie!Egy előzetes arra való, hogy meghozza a kedved a filmhez, becsalogasson a moziba.Nem szeretek egyet érteni humannal, de igaza van hogy lehet reklámozni spoiler nélkül is, mint ahogy lehet reklámozni a legjobb akciójelenetek nélkül is.Nem sírok, de hogy a halálba döntsem el hogy megnézem e moziba ha semmit sem tudok róla???Nagyon okos marketingstratégának hiszed magad.Hidegzuhany:NEM VAGY AZ!!!

  11. én nem ismerem a képregényt, és örülök az újabb trailernek

    aki rajongó, az akkor is megnézi, ha már 1000x látta mind a 10 fajta trailert

    aki szerint meg unalmas lesz a film ezek után, az minek nézi meg az előzeteseket?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.