A tükröződésben meglátta a bajuszkezdeményét

Az Indy-ből is jönnek folyamatosan már a képek megint. De legalább trailer csak 1 volt eddig.

Amúgy Lucas bá már előre letöri a rajongókat, mert valami olyasmit nyilatkozott a minap, hogy hiába várjuk a messiást. A film jó, de a túl nagy elvárásokhoz nem fel felnőni szerinte. Ellenben a forgatáson jól szórakoztak, és tulajdonképpen azért álltak neki, mert pénzük már annyi van, hogy nem összeg benne az új indy feltételezett bevétele. Na szép…

13 hozzászólás a “A tükröződésben meglátta a bajuszkezdeményét” bejegyzéshez

  1. “nem összeg benne az új indy feltételezett bevétele” -> “Nem a pénzért vágtak bele a 4. részbe”
    Úgy kódoltam Lucas szavait: nem fog a film a sorba beállni, nem az aktuális trendnek akar megfelelni, hanem az Indy sorozatot lesz hű. Nem kell csilli-villi effekteket, szörnyeket, hihetetlen akciókat várni; csak a jó öreg Indyt :D

  2. Te jóságos atyaúristen….
    Kb olyan feje van, mintha egy dankórosnánk adnánk egy ollót, erre ő…jé ollllló….

  3. aha, igen, amerikai filmeken és sorozatokon edződött filmrajongó kollégák soha nem láttak még tátott szájjal rácsodálkozást, mi?

  4. ha olyan szintű lesz mint az előző 3 indi film és tényleg nem akar majd kitörni a saját műfajából, akkor szerintem nagyon jól fogunk szórakozni

  5. Lucas mondanivalóját én is úgy dekódoltam, hogy az új rész nem akar színesebb, szagosabb, nagyobb, hosszabb, vágatlanabb, látványosabb lenni, csak folytatják a franchise-t a jól ismert szellemben, és kész. Én örülök, hogy ilyenek mondanak, megnyugtat.

  6. Mert rájött, hogy ha nem görcsölünk rá, akkor élvezzük igazán. Mert az előző Indy is “Just a movie”, ha mai szemmel nézzük.

  7. ki mondta h nem az? ennek ellenére kalandfim klasszikus lett. Szerintem is úgy értette hogy nem lesz csillagközi háború, azokhoz szólt akik annyira nagyooot várnak.

  8. Nekem David Schwimmer ugrik be róla a Jóbarátokból. Ha 15 év múlva Friends-ből csinálnak filmet jobb ötlet híján, csak ez a srác játszhatja Rosst:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.