Nyereményjáték: A szem

Újabb nyereményjáték, méghozzá most 10 páros jegy vár gazdára, azaz nagyobb az esély, hogy nyertek! Lehetőleg olyan játsszon aki el is tud menni, ezt csak a biztonság kedvéért jegyezem meg.

A kérdés: milyen gyakran jársz moziba? (például: hetente többször, naponta, havonta, évente 2-3 nagyobb film).

A válaszokat a *** címre küldjétek (ha nem sikerül küldeni jelezzétek kommentben). A beküldési határidő pedig szombat éjjel. A vetítés időpontja 04.09.-én (jövő szerda) este 8 óra. A mozi pedig a Lurdy házi lesz. Oda megy az 1-es villamos, meg a másik, aminek most nem ugrik be a száma.

Mivel párszor felmerült, hogy ez a bejutás miképp folyik, így most akkor kitérek rá külön. Ha vasárnap (vagy legkésőbb hétfőn) megkaptátok a levelet tőlem azzal, hogy nyertetek, akkor megjelentek a film kezdete előtt kb negyed órával a Lurdy ház mozijánál, és a hostess(eknek) beondjátok az emailcímeteket. Csak ezzel az adattal biztos a bejutásotok.

The Eye

A filmről meg annyit, hogy Jessica Alba főszerepel, és egy távolkeleti horror remake-je. Az eredeti története az, hogy egy szemműtét után szellemeket kezd látni a főszereplő lány.

7 hozzászólás a “Nyereményjáték: A szem” bejegyzéshez

  1. Tudjátok utálom ezeket az amcsi remakeket… Nemrég tudtam meg, hogy a “Dark Water” is csak egy remake, elég bénán is sikerült. Ezt a filmet láttam eredetiben, leadták magyaron is párszor késő éjjel, és nagyon bejövős… de az amcsik ugyanazokat a jeleneteket csinálták meg… szószerint…. csak most Jessica Alba a főszereplő és nem keleti hölgyemény… Plágiumért ilyenkor nem lehet feljelenteni őket ?? Komolyan ez olyan mintha a Harry Potter-t kiadnám ugyanazon a néven, csak picit átírom… picit magyarosítom és nem Roxfort lesz hanem Hudinium Gimi vagy valami… szóval… NA mindegy… A jegyekért meg sajna nem indulok, mert Egerből nehéz feljutni Pestre… :D

  2. Lehetne kérni, hogy Legközelebb ne horror/romantikus filmre szóljon a jegy? :D

  3. Na megnézük, kösz a lehetőséget. Elég sokan voltak email címmel, nemcsak 10en hogyvanez :)
    AMúgy nem volt rossz, de az imdb-s pontszámnál sokkal többet nem adnék. Van amiben jobb volt mint az eredeti, van amiben rosszabb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.