Narnia 2: Prince Caspian werk

Egy videóban, sok filmbeli jelenet kiséretében belenézhettek, hogyan készült a Prince Caspian, a Narnia saga következő része.

7 hozzászólás a “Narnia 2: Prince Caspian werk” bejegyzéshez

  1. a kaszpi tnegeri herceg? akkor azért van ilyen akcentusa..én emlékszem amikor az első részt néztük a moziban, elég sokan röhögtek és nem a poénokon..tényleg elég szenvedés volt,..nem tom ettöl mit várhatunk..:S

  2. Ehh naja, tény hogy 14+ nak már nem nagyon való, max ha gyerekkel mész, én ennek ellenére olvastam a könyvet, elég jó volt, csak tény hogy gyerekmese, szemben Tolkiennel, aki inkább 18+ könyveket irt.

  3. Fhooo :O az nekem a forgatászi helyszinük, amit prágában van, be is mutatják a vidiben, hát nekem bagyon Roxfortra emlékeztet az a vár vagy mienk készül. Full olyan a falazat színe, anyaga, még az elrendezés is elég hasonló, persze filmen teljesen át textúrázzák. :D

  4. az első rész elég gyenge volt én a másodikat csak azért néztem meg mert a barátaim megszavazták hogy mennyünk, a lényeg hogy az első résznél lényegesen jobb a könyvet eléggé megváltoztatták de nekem kifejezetten tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.