Bale is a Public Enemies forgatáson

Ilyen távolról lőtt forgatást kémlelő fotó, de megérkezett ő is Johnny mellé mostmár. Követjük a híreket, mert hát Johnny Depp, Christian Bale és Michael Mann..

7 hozzászólás a “Bale is a Public Enemies forgatáson” bejegyzéshez

  1. “Követjük a híreket, mert hát Johnny Depp, Christian Bale és Michael Mann..” helyes, mi meg várjuk.(főleg a filmet)

  2. nyerő hármas, biztos jáó lesz a filmu. ezt a Bale gyereket amennyire utáltam a zamerikai pszicho miatt, annyira megkedveltem az utóbbi szerepei hatására. depp ugye alapból nyerő, a cry baby kivételével mindenben bírtam, m.mann-tól meg nem nagyon tudnék szar alkotást említeni… ti tudtok olyat?

  3. még mindig nem tudom hogy fogja cellulózzal filmezni a háttérben a 30-as évek new yorkját esti képekkel és audioslave számokkal Mr. Mann de kiváncsian várom. Remélem egy Heat szerű karakterpárbaj lesz Collateral szerű hangulatvilággal ötvözve

  4. efti : Bale-féle amerikai psycho hatalmas sikernek örvend amolyan B – C kategóriát kedvelő körökben (pl nálam :D )
    csakúgy mint a “Dolflaundren-féle Punisher ..

  5. lundgren féle punisher mindenképpen, de amerikai pszichó aztán tuti nem, és én elég b-s vagyok

  6. Azért amerikai psycho nem egy B film, főleg ha a könyvet is olvastad. Igaz a film után tudtam csak olvasni, de Bale nálam ott kedveltette meg magát, amikor olvastam és megelevenedett a történés. Persze könyv azért jóval részletesebb (jobb) de igy van ez minden más adaptációnál is szerintem. És hogy ne legyen annyira off ez Oscaron fog kapni jelölést, a nyakamat rá:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.