28 hozzászólás a ““I can ride a bike!?”” bejegyzéshez

  1. várom,várom, de közel sem annyira mint az általad méltatlanul elhanyagolt The Dark knightot!!!

  2. valahogy ez a gyerek idegesít… nagyon várom a filmet, örülük, hogy valamelyik kertévé leadja jövő vasárnaptól a trilógiát, vasárnap esténként, de egy kicsit savanyú a dolog, mert ez a kretén játszik benne…

  3. méltatlanul elhanyagolt? Keress már rá a batman szóra légyszíves. Az Indy meg a Dark Knight meg az Iron man kapta a legtöbb posztot idén, ezt garantálom.

  4. Hi. nem talaltam kereso funkciot az oldalon. A ‘the air i breath’ c. film megvan / volt rola szo? tegnap lattam, nekem olyan erzest adott, amit mar reg nem kaptam filmtol, viszont a neten kb mindenhol lehuzzak…

  5. Nem az előző cikkhez írok,hanem ide.Shia tehetséges,szerintem nem kretén!!!
    Constantinban jó volt,Disturbiában szintén Transformersben meg kurva jó.Lehet,igen,hogy eddig csak olyan szerepeket kapott,amikben ilyen luserebb típust alakít,de ettől még lehet látni,hogy simán van tehetsége,nem is kevés!
    Majd megkapja a komolyabb szerepeket is és van egy olyan érzésem hogy megálja majd a helyét.Pl:Szegény Heath Ledger is eleinte tinivígjátékokban szerepelt,amik nem voltak valami nagy számok.MAjd hogy ne sorolják be tinibálványnak,váltott.És jött nemsokára egy Oscar jelölés is,míg végül meegkapt a TDK-ban Joker szerepét,amit eleinte furcsáltam,de amint megnéztem a trailert hát leeset az állam.Nem gondoltam volna hogy a kedvenc színészemhez fel fog érni a játszásban,de úgy gondolom lesz olyan mint anno Jack Nicholson.pont

  6. engem annyira idegesít ha valaki beleköt az oldaladba, szerintem az egyik legnaprakészebb movieblog, kritikával lehet ellenkezni de magával az oldallal, annak nem értem mi értelme……

  7. Jó lesz Shia, ebben biztos vagyok. Nem is értem mi a problémátok vele: hitelesen hozta a fiatal csetlő-botlót. :)

    Off: Ford az Indyn kivül hamarosan feltünik a Crossing Over című filmben, amiben elég szép kis szereposztás jött össze: ugye Ford, Sean Penn, Ray Liotta, Ashley Judd

  8. lassan annyi kép lesz itt az oldalon Indy muviról hogy összefűzöm egy avi-ba és megnézem azt a film helyett

  9. najó most vissznéztem és mostanaba télleg nem volt (csak ez a multkori Shiaiiaaisiai..izé kép bezavart)

  10. p01ak, mondd már meg legyél szíves, hogy te erre miből jöttél rá? Láttad? Olvastad a forgatókönyvet vagy mondta neked Spielberg?

  11. Najó mostmár beírom: sztem nem (olyan) jó (mint ahogy itt megy a hype) az Indy sorozat. De most komojan mit tud felmutatni, amit bármejik kalandfilm nem. Eleve ez a zsáner egy felső B kategóriánál nem tud jobb lenni.

  12. 8. machine, ekkor: 2008. 04. 10. 13:28

    csatlakozom, nekem a dizájn is bejövős. a naprakészséggel sincs gond, a cikkek, képek, videók jók, a kommenteken, meg a képaláírásokon is jókat derülök.

  13. Jamesch:1. Szórakoztató- (mindegyik részt csalódás nélkül újra tudom nézni többször is bármikor, míg a maiak közül alig.) 2. Hatalmas forgatókönyv- (tele van tök jó ötletekkel, ha történelmileg nem is “mindig” hiteles.) 3. Páratlan filmzene- (lásd. bemutató, már csak az a pár Williams-taktus is mennyi érzést hozott fel a kommentelőkből!) 4. Remek szereposztás (ide nem hinném hogy kell magyarázat) Meg ilyesmik… de ez csak az én véleményem.

    Én várom az Indy 4-et így is úgy is.

  14. szerintem is szórakoztató, fantáziadús, a hihető és a már majdnem hihetetlen határán egyensúlyozik, és nem hiteltelen, viszont vicces, érdekes. jók a karakterek, ezekben a filmekben még a hatérszereplők is kidolgozottak (jobban, mint némelyik mostani filmben a főszereplők, pl. az utolsó kereszteslovagban a múzeumigazgató, az öreg jones haverja, aki a saját múzeumában eltéved…).

    arról nem beszélve, hogy a filmtörténet legjobb (legviccesebb, legütősebb, legemlékezetesebb?) jelenetének választottak egyet a filmek jelenetei közül. tudod melyiket, Jamesch?

  15. Sikerult megtalalni a kereso cuccot, tokre beleolvad a kornyezetebe (nem fizakok, hanem pozitiv feedback-elek :D)

    Na mind1, ezek szerint az the air i breath-rol meg nem volt szo a filmbuzin. Air-t a filmbuzira! Air-t a filmbuzira!!! :)

  16. a dicséreteket kösz srácok, ilyenek miatt éri meg írni. mert hát anyagilag nem fial a filmbuzi túl sokat :)

  17. Sztem is jó az oldal,nem tom aki szidta miért tette.Pont az benne a jó,hogy szinte minden nap van valami új.Csak egy példa hogy Iron Man-ből még ha csak egy új kép is kikerült akkor az rögtön itt volt az oldalon, s épp ezért jó.Én filmfanatikus vagyok,szal minden kicsi részlet érdekel,persze nem csak Iron Man-ről.Régen mindig az indexet olvastam először most már simán lenyomja a filmbuzi.
    Indy 4 meg állati lesz szerintem és Shia ilik bele…

  18. Ha olyan nyálas kis pöts lenne, akkor érteném ennek a kölöknek a sztárolását, hisz tehetsége nononono…nulla.
    ‘De a csajok kölnit pisilnek utána ezért tegyük be ebbe a filme is.’
    Ez még oké is lenne, de ez nem csak tehetségtelen, de teljesen jellegtelen is. Ezért érthetetlen számomra sinja csapból folyatása.
    Remélem az Indy 4 nagyrészt a fia halálának megbosszulásáról fog szólni.

    Az oldallal kapcsolatban csak annyit, hogy pár dologban ugyan különbözik a véleményem, de attól még nagyon is remek munkát végzel/végeztek vele. Az írásokban meg külön tetszik, hogy nem egy öntelt, büfészakos egyetemista köszön vissza belőlük, akinek minden második szava idegen szó és akinek egyes filmek csak azért tetszenek, hogy ezt elmondhassa magáról.

  19. Ez a gyerek csak a kepeken nez ki hulyen, vagy a filmen is, es csak azer szerepel, mer dugja ot a producer?:)
    Amugy en is elkepesztoen hulyen nezek ki a fenykepeken, dehat nem is mentem szinesznek:D

  20. Nem tudom eldönteni, hogy Transformert láttán utáltam meg a gyereket, vagy fordítva :D

  21. Daprince,
    nem világos, hogy egy efféle sejtés megfogalmazásához miért lenne szükség a felsorolt források bármelyikére. egyébként eszembe se jutott a két filmet/karaktert a sztori alapján összehasonlítani (itt tényleg elvárható lenne legalább a forgatókönyv ismerete), inkább valami struktúrális analógiára számítok. nekem úgy tűnik, hogy labeouf (az eddigi alakításai alapján) a kedves, infantilis, szerethető(?), bugyuta szerepeket kapja, ami ebben az esetben szerintem (csakúgy, mint a sw ep1 esetében) a célcsoport duzzasztását szolgálja. (szemben például a transformers-szel, ahol ezek a jelzők az filmet általában jellemzik.)
    és mindezzel még semmit nem mondtam shia labeouf színészi képességeiről.

  22. Na, most egyet kell értenem Jamesch-sel. Igaz, hogy a srácot sem szívlelem, de sorozatot meg egyenesen gyűlölöm. Williams taktusaitól meg kiráz a hideg.
    Lehet köpködni.

  23. Ne bántsáááátok szegény Shiat. Én anno a Stanley, a szerencse fia feldolgozásban láttam először, fiatalon, aranyosan, és azóta is mindig üdítő filmekben látni. Indyt eleve nagyon várjuk, ő már csak hab a tortán.
    Lehet nem szeretni, de kérlek, ne álljatok eleve negatívan/vérbő kritikusan hozzá, mert akkor még jó hogy’ nem fog bevágódni nálatok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.