Már megint két perc Iron Man

Gondolom észrevettétek, hogy már nem kerül ki minden Iron Man videó rögtön (a legújabb most mégis), de ez már nekem is sok. Mégsem az Iron Man marketingesei csinálják jól. Hogy ezt most miért kezdtem? Már megint kikerült 2 percnyi film a netre. A múltkor ugye egy percnyi, azon kívül nem is tudom mennyi előzetes és tv spot már. Szerintem mostanra túlhypeolták, pedig én ilyet ritkán mondok, mert bírom az agresszív kampányokat.

Szoktak azzal hülyülni az emberek, hogyha valamiből sok kép jön ki, akkor “összefűzöm a képeket és már meg is nézhetem a filmet”. Ez egyrészt századik alkaromra már nem vicces, szerintem felesleges csinálni, másrészt viszont itt lassan összefűzzük a sneak peakeket és megvannak tényleg a film lényeges részei.

Akit érdekel a legújabb 2 perc, mivel csökkenteni akarja az élményt, az kattintson a továbbra. Valszeg nem spoileres, viszont az apróságokat is jó elsőre látni.

Hazai bemutató április 30. A king Kongot is előbb láttuk, van ilyen.

human
írta
2008. 04. 12. 12:20
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Már megint két perc Iron Man” bejegyzéshez

  1. Hát ez jó volt! Rohadtul várom már, és egyre jobban bizakodok, hogy nagy film lesz.

  2. Mikor megpörköli a kocsikat,hát az nagyon ott van.Milyen hangot ad ki LOOL! :D
    Azért most már több dolgot ne szivárogtassanak ki a filmből-ez már túl sok-kivéve,ha a film kb 2 órás és még koránt sem mutattak be mindent!Meglátjuk…

  3. tényleg nem rossz kis jelenet, viszont elég nagy baromságnak tartom, hogy pont ott kellett kísérleteznie a méregdrága kocsik előtt, nem ám valami üres garázsban vagy műhelyben neeem.

  4. Hát de Tony Stark multimilliárdos.Akármikor vehet egy olyan kaliberű kocsit mint ami ott van/vannak!Kb neki ez olyan mintha én vennék egy Snikkerset!

  5. Qrva jo otlet volt Robert Downey Jr.-t szerzodtetni a szerepre. Meg ha szar is lesz a film, akkor is jo lesz:) Feldobja az egeszet mint Johhny Depp a Karib tenger kalozait.

  6. Lassan összerakjuk a filmet ezekből a trailerekből, TVspotokból…alap, hogy megnézem de például a Dark Knight nincs szénné hypolva mégis baromira várom. Kicsit túlzásba viszik na…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.