Jóreggelt, Hulk poszter rendel

Akartam írni róla, hogy még mindig bunyóznak a vágáson vagy valami ilyesmi gubanc van. Bukta lesz ez a film, valahogy ez az érzésem. Max pozitívan csalódunk. Persze nem ebben a poszterben.

The Incredible Hulk poster

21 hozzászólás a “Jóreggelt, Hulk poszter rendel” bejegyzéshez

  1. full Godzilla utánérzés a poszter…
    De hát egy rakat ien borító volt a képregénynél is, szóval úgy illik… :)

  2. Szerintem teljesen rendben van ez a plakát.A filmről meg majd jún 15.-én beszéljünk, hogy milyen lett.

  3. Valahogy nem jön be ez a poszter.. Inkább ha szembe állna hulk a kamerával. De ez az én véleményem :)

  4. Áh! Tehát Norton direkt bő farmert hord! Bár még így is kicsit nagynak tűnik a nyúlás utáni különbség. Szóval akkor a film egy héttel a Batman előtt lesz? Érdekes lesz.

  5. ez is jónak tűnik, legalábbis a poszter, meg a szereplőgárda alapján. usa bemutatója mikor is lesz?

  6. dimitrij: legalább kicsit rendesebben nézz már körbe mielőtt kérdezel. Szerinted a poszteren az a dátum micsoda?

  7. human: nehezdre esett volna normálisan reagálni?

    de hogy a kérdésedre is válaszoljak, vélhetően a valamilyen bemutató dátuma… hogy az usa bemutató-e, az nincs oda írva… gondolom nem világpremier lesz.

  8. Lehet fordítva kellett volna a poszter… Hulk előre… pasi hátra :D Talán úgy jobb lenne :D
    Nemtudom mit gondoljak még hirtelen… várom is meg nem is… de meglátjuk… talán jobb lesz mit a másik… ha nem, akkor meg azt nézzük továbbá is igazi Hulk filmnek :D:D:D

  9. Sztem tök jó a poszter.Visszaadja a képregényes borítók hangulatát.Hulk előre több okból sem lehet,amibe aztán bele lehet magyarázni sok dolgot de ezt most nem fejtem ki.A film sztem tuti sokkal jobb lesz,mint az előd,de ettől függetlenül még mindig gyengécskének fog hatni,pláne egy TDK,vagy Iron Man,vagy X-MEN-ek stb. mellett!

  10. Nekem is tetszik mind a poszter, mind a trailer, marhára várom már a bemutatót.
    A bukás szaga tényleg benne van a levegőben, de szerintem – ha be is következik – nem a film a minősége miatt lesz, hanem a besűrűsödött nyár eleji premierek miatt. Ezért sem értem, mi ez a nagy negatív hozzáállás mindenki részéről. És nem mellesleg szimpatikus a filmmel kapcsolatban, hogy a nagytudású marketingesek nem mutatták be már szinte az egész filmet a darabokban (lásd: Vasember). Hasonlítgatni meg még nem érdemes más comic fimekhez, mert 2 percnél és néhány képnél többet nem látott még senki belőle.

  11. és abban a két percben volt egy olyna cgi csata ami több évvel van lemaradva a mai szinttől, amit pl Iron Man kopott páncélja képvisel. Reméljük kijavítják, tényleg.

  12. Képregényes fíling ez a plakát, csak éppen ez nem áll jól neki szerintem :(
    A trailerben meg norton bácsi belepástétomozódik a földbe egy helikopterrről leugorva nem? Tudomásom szerint Hulk, csak akkor Hulk, ha Hulk! :D
    Szóval enyhén szólva azt nem élhette volna túl! (Kész itt a film vége?)
    A CGI-s dolgokat egyenlőre ne bolygassuk ironman is először picit műanyagnak nézett ki, most meg tökéletes.
    u.i.: Ironman, ironman, does whatever an iron can!

  13. @human: Szerintem sem üti meg a mai szintet a Hulk trailerben látható CGI-csata, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy Iron Man egyszerűbb felületeit valszeg könnyebb meganimálni, mint Hulk testét.

  14. hmmm..érdekes, h nekem minden plakát tetszik :D plakát-sucker vagyok :OO a filmmel szemben nincsenek elvárásaim, így tuti tetszeni fog ^.^

  15. Szerintem nem rossz…

    A CGI-ról annyit, hogy azt az utolsó másodpercig szokták javítgatni, így még nem lehet szerintem az eddig kikerült anyagból kmolyabb következtetéseket levonni. Reméljük jó lesz, mert az igazán jó marvel filmeket szerintem egy kezemen meg tudnám számolni…abból is az egyik a Daredevil Rendezői változata, szóval nem túl sok.

  16. Mivel Norton az egyik kedvenc szinészem kap egy esélyt, de mivel az előző Hulk-ot az egyik kedvenc rendezőm csinálta mégsem birtam megnézni, igy ez is könnyen a félig megnézett filmek közé kerülhet.
    Azért reménykedem hogy mégis pozitív csalódás lesz.

  17. Hat ugy nez ki mint valami kindertojas figura.. brutal muanyag feeling. Es ki sincs dolgozva rendesen. Vagy ez csak a lowpoly modell meg? Nagyon bena.. az elso reszt sem lattam, de ezt sem hiszem hogy megnezem…

  18. Bízom benne,hogy sikerül jól megcsinálni a filmet, és hogy nem lesz bukta…Norton azért szar filmekhez nem nagyon szokta adni a nevét…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.