Itt a műanyag hadsereg

Csomó G.I. Joe kép futott be, és még mindig a minap bemutatott vöröshajú a legbombázóbb közöttük. Vele is kezdődik a sorozat.

human
írta
2008. 04. 18. 17:54
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Itt a műanyag hadsereg” bejegyzéshez

 1. Túl steril, sehol a színes G.I. Joe karakterek. Oké, így valósághűbb, de akkor is…

 2. Hoppá, most esik le, hogy a japcsi dzsigoló ott esetleg Storm Shadow akar lenni. Na bazz, azt a karaktert is kinyírták akkor…

 3. Egyedül a Snake eyes néz ki jól, de a film kópiáját nem menteném ki a tűzből.

 4. Zs kategória!
  Echte egy pornó film szereplőválogatásának tűnik.
  A régi Joe-knak mind különböző ruhájuk volt, nem volt egyenpáncél…
  spórolunk a kosztümön?

 5. Ácsi Racoon,

  Azért az x-men-ben (mármint a filmben is egyenkosztüm volt, míg a képregényben ugyanolyan csiri-csáré ruha volt, és mégis faxa volt a film. Nem a cucc számít, szóval remény még mind van! Snake-eyes király amúgy, Colonel tetszik, Fehér kobra-ninja nem annyira (ezek megvannak figurában is, mióta megjelentek az első képek előkerestem őket :D )

  Belegondolva ha az X előtt kijöttek volna képek a kosztümökről (kijöttek? lehet…) akkor mindenki valami hasonlóan reagált volna szóval a remény még mindíg él.

 6. dennis quaid olyan mint valami agresszív törpe :S

  storm shadow-nek meg úgy kéne kinéznie kb. mint snake eyes-nak, csak fehér cuccba, nem? mindenesetre ekkora különbség nem volt a két nínnya gúnyája közt.
  már csak arra a bilifejű kobra vezérre lennék kiváncsi (nevét nem vágom) milyen szerkót kapott.

 7. a Kobraparancsnokra gondolsz? Elvileg ő még nem szerepel ebben a részben (talán a folytatásban), itt a főgonosz Destro lesz!

 8. Dennis Quaid egy istencsászár. nincs rá jobb szó .naon durva.
  De ez a szöszi nem bejövös, olyan egyszerü.

 9. A néger nem a D.L. Hughley véletlenül? Mondjuk meglepődnék, de ma már bármi előfordulhat.

 10. Hát mondjuk az egyenkosztüm nem épp a legjobb ötlet..

  8 – Zego: az X-menekben viszonylag hűek voltak csak nem a mainstream (Earth-616) univerzumhoz, hanem az Ultimate X-menből nyúlták a rucikat, és sztem nem volt akkora hülyeség^^

 11. D.L. Hughley:D Az az egyik Wayans tesó, mégpedig Marlon. Én azt sem tudtam eddig, ki az a D.L. Hughley, a Wayansék jóval ismertebbek, erre pont őt nem ismered föl?:) Quaid egyébként jó puhány, semmi válla nincs, meg úgy általában az izom is elszórva fordul elő rajta ezeken a képeken. Nem túl G.I. Joe-s.. A másik fehér csóka meg tiszta Hujber Feri. Ezt a bagázst az A-Team simán leverné:D

 12. Sefi: Az Ultimate képregénysorozatok első példányai egy évben jöttek ki az első X-mennel, így sokkal inkább valószínű, hogy a film adta az ötletet a képregényhez.

  Én nem panaszkodom, szerintem jól néz ki (nem vagyok G.I. Joe-ba otthon). Annyit tudok, hogy a Transformerek kinézete miatt is öngyilkos akart leni egy csomó ember, aztán mégis milyen király lett, sőt az új James Bondot, jó hogy nem vadászták le a panaszkodók, aztán Connery óta a legjobb.

  Le kellene már szokni a karakterképek alapján megítélésről, mert manapság, baromira nem lehet megállapítani, gyakran még a trailerek alapján se, hogy milyen lesz egy film (ami mondjuk a lényege a trailernek, de mindegy).

  Fehér ninja szerkó menő!:)

 13. Persze tényleg nem kéne a képek alapján megítélni, de annyira Streetfighter-szerű bukó szagot árasztanak…

 14. Na akkor most megmondom a frankót :D

  Szóval az van, hogy ez nem a klasszikus GIJOE rajzfilmsorozat feldolgozása, hanem a pár éves Sigma 6 etapé, azért vannak egyenruhák és nem a megszokott csiricsáré. Itt egy kép róla:

  http://digilander.libero.it/gijoesite/yo_joe_file/wallpaper.jpg

  Amúgy ha belegondolok a régi már nem is biztos, hogy vállalható lenne 2008-ban mozifilmként, azért a “real AMERICAN hero” fölött már eljárt az idő (a Sigmában már nem is amcsik, hanem nemzetközi csoport, ha jól emléx az ENSZ fennhatósága alatt). Még ha amúgy imádom is a bajszos kiképzőt meg Shipwrecket, sztem kábé úgy röhögnék rajtuk a régi hacukában, mintha Hugh Jackman sárgában parádézott volna Rozsomákként.

  Szóval így elsőre nekem bejönnek ezek a képek, kivéve talán Snake Eyes. Az az izomformázott kabátka a zsebesnadrággal meg a holdjáróval elég… De ettől még úgyis kurva jó lesz és kész :D

 15. én konkrétan akkor a “kobra parancsokra” (http://href.hu/x/5dpb) gondoltam (akinek -már tudom- több megjelenési formája is volt), de mostmár destro-ra is érdekel..

  Pizsama: utánanéztem, IMDb szerint ebben már lesz a kobra parancsnok is és Joseph Gordon-Levitt játsza, ehhh :/

 16. Joe-ker! Kössz az infót, erről a Sigma6-ről még nem hallottam, én a klasszikus figurákat és a 80-as évekbeli rajzfilmet ismertem.

 17. HEHE, a színesbőrű helikopterben pózoló csávó első képénél nyomogassátok gyorsan a Page Down-Page Up gombokat felválta, tök jó lesz :-)

 18. Nekem bejön a szöszke Victoria’s Secret Fashion-os csajszi.
  Karolinanak hivjak asszem? :) Az elejen nem tudtam honnan ismerős aztan az egyik kepnel leesett..
  A wayans sracot meg nem tudom elképzelni komoly szerepben :D

 19. Milyen g.i.joe-k ezek? Legalább olyan ruhájuk legyen már, mint a figuráknak volt. :) Azt hiszem, idén még jobban csalódom gyerekkori kedvencem megfilmesítésében, mint tavaly a Transformersnél.

 20. zLk: Wayans valóban kicsit komikusan néz ki ezeken a képeken, de nézd meg a Rekviem egy álomért c. filmet, ott is komoly szerepe van és nagyon jól hozza…

 21. OMG!
  Ez Karolina Kurkova… :O
  Na jó, ehhez kell még egy kis idő, hogy feldolgozzam…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.