Nem is tudom mikor vártam ennyire animációs filmet

Kijött még 30 másodperc Wall-E. azaz egy új TV-spot, és hihetetlenül aranyos még mindig. Tényleg nem tudom mikor voltam ennyire kíváncsi új animációs filmre, lehet, hogy csalódás lesz a vége, de addig is élvezem a várakozás izgalmát.

human
írta
2008. 04. 23. 22:04
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Nem is tudom mikor vártam ennyire animációs filmet” bejegyzéshez

  1. Én is nagyon várom, de félek is tőle.
    Nem tudom, hogy lesz benne megoldva a szöveg, csak narrátor lesz vagy még az sem, mert a trailerekben nem nagyon szövegelnek a robotok, csak hmmmm meg ahhhhmmm, ez egy kicsit hosszabb ideig lehet hogy unalmas lesz, bár bízom benne hogy nem.
    Szóval ilyen gondolatok röpködnek a fejemben :)

  2. 25 éves akción és pornón szocializálódot ffi létemre erre aztat kell mondjam h cuki :D

  3. numberone, dettó, még az életkor is stimmel :)

    Sztem nem sok beszéd lesz benne, de én biztos nem fogom megunni a gügyögését a kis aranyosnak. Hihetetlen megint milyen erős egyéniséget adtak a pixarosok egy anim-figurának.

    Ha csak megközelíti amit várok tőle, máris az utóbbi idők legjobb animációs filmje lesz nálam, szinte biztos vagyok benne.

  4. Némó után azt hittem már nem lehet jobb. Aztán L’ecsó után megint. És most itt van ez…

    Komolyan Human, L’ecsó-t még azért megnézed júni 27-ig, ugye?:)

  5. Az ötös robotra, meg ET re, a kettőből van összegyurva, ez remélem senkinek nem volt meglepetés aki már negyon várja és ujdonságnak tartja… de azért jó lesz talán. (Egy az egyben átvettek (átloptak?) mozdulatokat, emóciókat a fentebb emlitett 2 filmből)

  6. Aranyos, szó se róla, de félek, másfél órán át képtelen lesz lekötni. Azért meglessük, hátha mégse lesz igazam.

  7. már megint az ötös robot? naponta elő kell hozni? MIndegyik wallenál előkerül, és mindig valaki azt hiszi hogy csak ő vette észre csak most, több mitn fél évvel az első trailer után.

  8. Én azóta vagyok rá kíváncsi, mióta Westendben láttam azt a nagy papírszobrocskát, vicces. :)

  9. Reggel én is vmi hasonlót akartam hozzáfűzni mint Human, aztán meggyőztem magam, h ne buzgálkodjak, de örömmel konstatáltam, h helyretették a dolgokat. Baromi unalmas már ez a napi felismerés, h Wall-E tulajdonképpen olyan mint dzsoní5.

  10. én biztos megnézem, mint minden új rajzfilmet, de Egon és Dönci alapján engem se fog teljesen lekötni.
    a párbeszédek számomra rengeteget számítanak, főleg hogy a magyar szinkron ebben elég erős.

  11. Az én hozzászólásom minek számit? :)
    Egyébbként azt el kell ismerni hogy he egy szkeptikus ránéz a képre, vagy a trailerre akkor nagyon könnyen azt mondhatja hogy ‘nesze itt egy ujabb feldolgozás, amikből tudjuk mi szokott kisülni…’
    Én nem is hibáztatom ezért őket, viszont biztosan megnézem ettől függetlenül.
    Viszont ha arra a bizonyos jelenetre gondolok amikor a szemétszedés közben felnéz a csillagokra akkor nekem is kinyilik a bicska a zsebemben és azt mondom hogy ‘na menj te a fenébe’…

  12. Mindenki úgy várja, én annyira nem… Rendben, aranyos, de meddig? 10 percig, max 20.. Nekem az animációs filmhez kell a szöveg, el sem tudom anélkül képzelni. Persze megnézem majd a filmet, de sztem az összes “jajj de cuki” jelenetet lelőtték a bemutatóban.. De majd kiderül..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.