A Dark Knight és a büntető poszter

A történet úgy kezdődött, hogy… kikerült a netre ez az állkoppantós poszter. Kattintva sokkal nagyobb és teljesebb élmény.

A madarak pedig azt csicsergik, hogy nemsokára jön az új trailer. Bár mindenki az Iron man elé időzít, Batman is, szóval érdekes lesz. Ugye új Indy trailert is emlegetnek, szintén a Vasember előtt.

26 hozzászólás a “A Dark Knight és a büntető poszter” bejegyzéshez

  1. Rohadtul üt szóval és mellé kapunk 4 nap múlva mást is :) Kár hogy akkor Horvátban leszek még. :) Tehát előbb mint hinnénk. :)

    The site, here, also has a note saying simply: Four days. Hopefully this means the trailer will be arriving then.

  2. Nekem a kép betöltése után rögtön 9/11 fílingem lett…
    Nagyon szépen összehozták itt a dolgokat, az biztos. Várjuk.

  3. Engem egyenlőre MÉG annyira nem izgat a TDK-t!MErt nálam Iron Man az első.Valahogy a Marvel karaktereket mindig jobban csíptem!Szal jövő héten mozi és majd utánna kezdek el totálisan lelkesedni a Batmanért!A BEgins nagyon bejött, és ez szerintem símán felülmúlja.Amúgy a pószter ütött nagyot!
    Tehát:
    1.Iron Man!!!
    2.The Dark Knight!
    3.Indy 4
    4.Hancock
    5.The incredible Hulk
    6.Wall-E
    (+Iron Maiden koncert a Szigeten haha)

  4. Nagyon jó sorrend Süci! :) Nekem tetszik, csak az első 2őt cserélném meg. És hát a IM kocert!!!!áááááá

  5. Nekem a dark knight atért tetszik jobban mert abban még nekem vannak kérdőjeleim sztori téren, míg az ironman teljesen világos koncepció :(

  6. A gyászkeret külföldön nem azt jeletni. Pontosabban a keret nem halottat jelent. (Ld. asterix az olimpián poszter alain delon gyászkeret). Amúgy brutál a poszter.

  7. Ez az egyik legjobb poszter amit valaha láttam…Mikor lesz már július 18? Jah és kicsit off:
    Magyar mozikba leht e tudni valamit arról hogy eredeti hangon jön, vagy (istenments) szinkronosan mint az ironman? Csak mert az első rész feliratosan ment, és ezt máshogy nem is szabad nézni…

  8. zsír. :)

    ezt még én is eléggé várom, bejött a begins, meg módfelett kiváncsi vagyok az elhíresült távol keleti jelenetek, heath halála miatt az egészre… és nem utolsó sorban a szereplő gárda miatt is (Gary Oldman, Caine és Freeman önmagukban jóvá varázsolhatnak egy filmet)

  9. Nagyon jó lett a plakát, és nagyon tetszett az előző rész és ezt is nagyon várom, bár a régi Batman filmeket annyira nem csíptem, de a Christian Bale-es dolog nagyon teszett.

  10. brutális..

    ..de az meglep hogy páran a Ironman-nel említik egy lapon.
    szerintem ég és föld’ lesz.nagyon várom a dark knight-ot..az iron man meg egy “szokványos marvel adaptációnak” tünik , amit kb. évente 1et piacradobnak a 10-13 éveseknek , lehetőleg nyáron, szeptember elött, hogy a nyári film hősével ellátott tolltartó már ott figyeljen az isitáskában.

  11. Brutális poster.. Megszerzős, falra kitevős.. :P :D Isten film lesz.. Kár, hogy a Marvel filmeket meg sorra elb@sszák.. Cinema City-ben szinkronos Iron Man.. Pff..

  12. Ritkán szoktam eredeti dvd-t venni, de a BB-t muszáj volt. Eddig csak négyszer néztem végig (ebből egyszer moziban). Először valahogy a látvány és egyéb apróságok kötötték le a figyelmemet (például azt vizsgáltam, mi egyezik a képregénnyel és mi nem), másodjára megint az apró motívumok, és jó hülye vagyok, mert csak harmadjára érdekelt a sztori.

  13. Mutatós TDK-s poszter, eddig talán a legjobb. Amúgy meg Vasember nálam – ha Batmant nem is – de Pókembert mindenképpen lekörözi.

  14. A jokerizáláskor a tűzlogót át lehetett volna valahogy alakítani vízre, hogy ezzel is viccesebb legyen.

    Csak egy ötlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.