Wall-E imádat

Most olyat teszek, egyenesen a tovább mögé.. Egy kiadott widgetet, de annyira aranyos ez a robot, hogy muszáj megosztani még többször. Kíváncsi lennék, hogy kinek volt újdonság a múltkori trailer, és kattant rá pont akkor.

human
írta
2008. 04. 26. 19:24
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Wall-E imádat” bejegyzéshez

  1. Az eddigi animációs filmek közül ez fog a legtöbbet profitálni!Sztem marha nagy ötlet Wall-E!!!Ha nekünk ennyire tetszik(nekem legalábbis nagyon),akkor a kisgyerekeknek mennyire fog… :)

  2. bachterman? ez a widget, ami itt interaktív a siteon a posztban. így hívják az ilyen “mini site”okat

  3. “Az eddigi animációs filmek közül ez fog a legtöbbet profitálni!Sztem marha nagy ötlet Wall-E!!!”

    már hogy? az eddigiek közül? azért fog legnagyobbat, mert neked annyira bejön? (meg nekem meg másnak?)

    ebben nincs tündi bündi állat. nyilván sikeres lesz, de közel sem OLYAN sikeres. a robotok sem véletlenül bukott meg – érdekes csata lenne, ha a madagaszkár 2 ellen indulna a walle.

  4. Wall-E engem picit Zax-ra emlékeztet a Benjiből: http://www.igu.ro/latrecut/wp-content/uploads/2006/03/zax_574745.jpg
    Persze tök más :)

    A Robotok túlságosan elrugaszkodott a gyermekek érzelmi világától, nem volt benne semmi jópofa, semmi szerethető számukra azon kivűl, hogy szép élénk színeket sikerült előcsalniuk.

    Wall-E első pillantásra megragadja mind kicsik, mind a nagyok figyelmét küllemével, gesztusaival. Tuti befutónak tűnik :)

  5. “ebben nincs tündi bündi állat. nyilván sikeres lesz, de közel sem OLYAN sikeres. a robotok sem véletlenül bukott meg – érdekes csata lenne, ha a madagaszkár 2 ellen indulna a walle.”

    szerintem a tündibündi állatos film=siker-dologban a tündibündi a hangsúlyos, és nem az állat, és wall-e kurva cuki, a robotok robotjai meg nem voltak. azt nem tudom, mennyire nagyobb a hype, mint a madagaszkár 2-nél, de szerintem nem ennyire egyértelmű, hogy a madagaszkár nyer.
    szóval lényegében @Vi véleményével értek egyet:)

  6. Még mindig úgy vagyok vele, hogy oké, hogy Wall-E cuki, aranyos, milyen édin néz meg egyebek, de ez meddig élvezhető? negyed óráig? Nálam amúgy még mindig egy animációs filmben a beszéd a lényeg, a poénok. Jó nem leszek földhözragadt, adok a robotocskáknak is egy esélyt, de nem hiszem, hogy egy másfél órás filmet helyzetkomikumokkal és a dearizással ki lehet tölteni..

  7. Egyszarvú: lesz ebben beszéd is, meg sok akció. Nem értem én ezt a “meddig aranyos dumát”. De simán lehet filmet izgalmasra és aranyosra csinálni beszéd nélkül is.

    A földi rész tippre ha fél óra lesz.

  8. Szerintem mindenképpen nézős, sőőőőt…
    Nálam az egyik legjobban várt anim. Persze a Kung Fu Pandával egyetemben. De nézős, tuti…

  9. Tudom hogy velem van a baj, de még mindig nem izgat fel ez a kis robot, a pandamacikat amúgy meg elvből utálom, szal a szőrmókokkal se jobb a helyzetem. a pandát amúgy a WWF szimbólumsága miatt utálom, de ezt itt nem fejtem ki.

  10. srácok, ez nem olyan mint Johny 5? :))))

    (bocs, a múltkori wall-e poszt miatt nem bírtam kihagyni…)

  11. Egy megnézést mindenképp megér.
    Furcsa, de nekem még mindig a Hihetetlen család jön be a legjobban.

  12. tényleg jópofa meg aranyos a robot meg mindig, de szerintem nem kéne tovább “marha-aranyosozni” mert már egy kicsit homár szag kezd itt lenni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.