39 hozzászólás a “Dragonball poszter” bejegyzéshez

  1. Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy a Sailor Moon (Varázslatos álmok) vajon mikor lesz a mozivásznon. Kész röhej az egész. :lol

  2. Miért csinálják ezt? Miért kell elrontani a DragonBallt?! Főleg, hogy tuti amerikásra csinálják meg.
    BTW: a Sailor Moon 2011-re jön ki, a Pokemon élőszereplős film előtt, és a Digimon film után.

  3. Eléggé félek ettől a filmtől. Sztem semmi DB feelingje nem lesz. Hát a poster sem jött be igazán. Tudom hogy csak teaser poster de akk is…

  4. “BTW: a Sailor Moon 2011-re jön ki, a Pokemon élőszereplős film előtt, és a Digimon film után.”
    Ez a mondat, muhahaha. Broáf.

  5. elég szánalmas.
    de most komolyan: vettek egy villámlás képet, meg egy piros pöttyös (csillagos) lasztit a kínai piacon, aztán rányomtak egy sunbeam effektet…

  6. ááá miért kell ezt? Pr13m-mal teljesen egyetértek: én is kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz át az eredeti DB feeling-ből. Azért van egy tippem… :(

  7. kaitolás:

    Ha lenne kicsi fogalmad is a db-rol akkor nem irnal ilyen f..sagot!(gondolok itt a pottyos labdas mondatra)

    Ha meg fogalmad sincs a db-rol akkor minek is commentezel a temahoz????
    Egyebkent en is felek a filmtol, de az is lehet h jo lesz…Elore nem allitom be magam elott negativen a filmet (mint ahogy azt legtobben teszik)

  8. nevem előbb elírás volt.
    ismererm a db-t, a poszter kivitelezését fikáztam az előbb, ha nem lett volna érthető.
    szerinted jól néz ki? ne már…

  9. Én nemtom hogy vagytok vele, de én várom. Lehet, h hót szar lesz, de akkor is Dragonball, és mivel nagy fan voltam annó, ennek is kell adni egy esélyt. Ki tudja, lehet, hogy fasza lesz!

  10. Olyan pesszimista itt mindenki. Tudom a játék rajzfilm etc.. feldolgozások eddig nem voltak nagy durranások, de már csak a nagy számok törvénye miatt is éppen ideje hogy kezünk közé kapjunk végre egy normális adaptációt. Én bizakodok. Amúgy is pár forgatáskép és egy poszter után szerintem korai lenne temetni bármilyen filmet.

  11. azért a rajzfilm sem volt akkora nagy szám, nem értem miért olyan nagy a sírás hogy fos lesz a film…nyilván amikor 12 évesek voltatok akkor rohadtul tetszett, de nem hiszem hogy egy akkor 20 éves ember élvezte volna. ugyanígy lesz a filmmel is szvsz

  12. “Miért csinálják ezt? Miért kell elrontani a DragonBallt?! Főleg, hogy tuti amerikásra csinálják meg.”

    ekkora barmot… (meg sem nézem, hogy ki írta)

    1. nem lát belőle egy képkockát sem és rinyál? lehet, hogy sokkal jobb lesz.
    2. csak jobb lehet. nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de egy dragonball mesét hogy lehet elrontani? végre amerikaiak megcsinálják és nem lesznek teáscsészék.

    most komolyan, kinek van ilyen kis énközpontú világocskéja, hogy minden egyes profitszerzési törekvést sajátmaga elleni támadásként értékel.

    nem kell megnézni, csókolom. én spec mindig örülök, ha a kedvenceimet remake-elik. hátha valakinek sikerül jobbat csinálni. megeshet, törvényszerű.

  13. “nyilván amikor 12 évesek voltatok akkor rohadtul tetszett, de nem hiszem hogy egy akkor 20 éves ember élvezte volna”

    Nagy tévedés, mi a fősulin annó pc-n néztük a DBZ részeket újra és ott nemhogy 20 de 23-24 éves srácok voltak(tunk).

  14. Elég ratyira sikerült ez a poszter, semmi figyelemfelkeltő, vagy érdekes nincs benne. Kár. Viszont én még nem temetem előre a filmet, nagyon bírtam annó a sorozatot (sőt, 22 éves létemre mostanában megint rákattantam a Z-re, és élvezem) Alapvetően minden filmmel optimista vagyok, még a Kis Vukban is bíztam egészen addig, míg meg nem láttam az előzetest…
    na de vissza a Dragon Ballra, a mai technikával már meg tudják csinálni úgy a filmet (gondolok itt a harci jelenetekre), hogy az ne legyen nevetséges, nézzétek csak meg a Matrix3 végét! Az már más kérdés, hogy milyen szkriptet dobtak össze hozzá. Én örülnék neki, ha akár egy egész filmsorozatot kapnánk a DB-ből (feltéve persze, ha olyan a színvonal).

  15. Megy a krájing meg a flém, hogy ilyen szar, meg olyan fos lesz. Nagyon az elején járunk még, hogy egyöntetűen le lelehessen fújjolni. Osztom nerazurri és winnie véleményét, sok remake sikerült nagyon jóra.

  16. Gyerekkorunk egy része!!! hogy ne lennénk rá kiváncsiak!
    Max kapunk egy baromi látványos verekedős filmet némi káméháméhával.. :) Látványba biztos odatsznek…
    főleg ha a Pofonok Földje cimü filmet nézzük!
    Mert ugyanaz a rendező csinálja és a Pofonok földjébe is olyan harc volt akárcsak a DB-be ugyhogy ez nagyon is biztató!! :D deee majd 2009 májusában derül ki addigis örüljön annak ami van… jövő ilyenkor már mindenki átta majd.. :P …és várjuk a 2. részt.. :P

  17. “1. nem lát belőle egy képkockát sem és rinyál? lehet, hogy sokkal jobb lesz.
    2. csak jobb lehet. nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de egy dragonball mesét hogy lehet elrontani? végre amerikaiak megcsinálják és nem lesznek teáscsészék.”

    1. Egész egyszerűen nem lehet jobb. Élőszereplős DragonBall film? Ugyanígy a South Park és a Simpson család is egy rakás lótúró lenne.

    2. Nemhiszem, h láttad az egészet. Sőt, továbbmegyek, nemhiszem, h 10-20 résznél többet láttál belőle. Akkor tudhatnád, h ez a film nem lehet jobb.

    De, ha a film kijön, visszatérhetünk erre a témára.

  18. Szerintem meg a DB olyan, mint a Kis Vuk (mellesleg simán megkockáztatom, hogy ez hozzánk a mozikig sem fog eljutni). Az ember látatlanban biztos lehet benne, hogy ez egy kalap sz@r lesz. Ez a poszter pedig, a legnevetségesebb magyar próbálkozásokat juttatja az eszembe… Megint csak: szánalmas.

  19. A Sailor Moon nem kellene szidni. Én se nézném meg mozivásznon, de maga az anime 10 évvel ezelőtt akkora felhajtást keltett mint a Dragon Ball.

  20. Az én véleményem szerint addig semmiképp se fikázzuk a filmet amíg nem láttuk. Nekem személyszerint nem volt a kedvencem a DB sorozat de a filmre mindenképp kiváncsi vagyok. Ajánlom h majd mindenki nézze meg és józan paraszti ésszel eldönti h tetszik e neki vagy sem. Ennyi.

  21. Hát pedig nekem jogom van azt mondani h szar lesz mivel imádom a Dragon Ball-t és minden részt vagy 1000x láttam és TUDOM h nem lehet belőle jó filmet csinálni, főleg a kiszivárgott képek alapján!
    Az meg még szánalmasabb h nem is szeretted a sorozatot, mégis shongoku néven irogatsz..

  22. szerintem abból sosem származik semmi jó, hogyha rajzfilmet/animét élőszereplőben csinálnak meg. ami ott jól néz ki és elhiszi az ember, az filmen nevetségessé válik. legalábbis én jót röhögnék bármelyik színészen, aki bevállal egy shongokus hajat, farkincát (amit asszem menetközben ugye elveszített) + gondolom nem kicsi korukból vesznek elő egy szálat.
    ha meg komolyra csinálnák (ami nonszensz) akkor nem jönnének át a tipikus perverzes-japános-kawai megmozdulások. amerika inkább maradjon a saját kultúrkörében

  23. nem mondom, hogy ez a legfaszabb plakat amit lattam, de nincs vele semmi bajom konkretan. Dragonball-os, a filmet is ugyis csak az fogja megnezni akit erdekel a db. Egyebken vegyetek figyelembe, h ez valami telefonnal lott kep a plakatrol az ront a minosegen, viszont a “the legend comes to life” slogen nagyon odabasz szerintem!!

  24. előbb-utóbb úgyis megcsinálta volna valaki élőszereplősre, mivel akkora pénz van az egészben, hogy hülyék lennének kihagyni.. és pont az ilyen nagy dragonball fanok miatt lett rá igény, ha Mo.-n egy ember se ül be a filmre, és teljesen értelmetlen street fighter szintű mozi lesz, akkor is sikere lesz, mivel (1)az előző dragonball témájú film a 80as években készült (ami minden jó indulattal se mondható élvezhetőnek)… és (2)tudtommal nem csinálnak több sorozatot az animéból, max egy-két mangát (sőt már a GT sorozatot is a többség lefikázta, tehát nincs értelme a folytatásnak, AF mizéria ide vagy oda).. de amíg egy trailer sem jön ki, addig komolyan nem kéne lesz*rozni (sőt amíg a filmet nem látod), és ez nem csak erre a filmre vonatkozik. biztos, hogy van olyan ember, akinek a kis vuk se sz*r :D

    amúgy meg egy példa: amíg az új batman moziról csak a szerkója meg a mocija jött ki, kb minden létező fórumon az emberek fele elkezdett bömbölni, hogy mekkora tré lesz, most meg, hogy kidobtak egy valag csiricsálé anyagot róla, mindenkinek ott van a várólistáján. persze valszeg ez nem egyszintű lesz azzal, de a mai technikai szinttel abszolút hitelesen kivitelezhető bármilyen anime is, ez csak a készítőkön múlik, milyenre akarják és mennyi lovettát fektetnek a buliba.

    dehogy titeket miért háborít fel ennyire egy film (amit nem kötelező látni se), az örök rejtély marad.

    na kiszálltam, nem offolok tovább.

  25. Kevés rosszabb marketing munkát láttam már mint amit ennél a filmnél csináltak, a rajzfilmből meg egy részt nem láttam, nem is igazán érdekelnek az ilyen ázsiai mese cuccok.

  26. szerintem ‘szórakoztató lesz’.Se több se kevesebb..közel sem fogja visszaadni a sorozat hangulatát, de kíváncsi vagyok ennek ellenére a cuccra.
    ha televágják az egészet brutál CGI-kkel menthető lesz ez , és ott fog figyelni nálam a Street fighter és Mortal kombat dvd-k között.

    Egy módon tudják kellőképpen elcseszni az egészet.. ha beleviszik ezt a jenki tini szarságot , mint a Transformersbe vagy a AVP2-be. Adott egy kurvajó story , úgy kell hagyni ahogy van.

    A plakát elég sematikus .. de ez számít a legkevésbé.

  27. Lehet hogy jó film lesz…De én már ott leírtam, mikor megláttam a stáblistát, és rájöttem, hogy Vegita karakterét kihagyták…Nélküle egy rakás szar lesz szerintem…A legjobb karakter az egész DB-ban és kihagyják. Szánalmas hülyék a készítők.

  28. Ennek a filmnek szerintem egyetlen gondja van, mégpedig az, hogy semmi köze nem lesz az eredeti történetnek és ez gáz!!! Most olvastam el a film történetét (már ha nem fake volt). Olyat írnak Szívtelen Sátánról, hogy ő ölte meg Son Gohan-t (Goku nagyapját) és, hogy volt egy nő(!!!) szolgája, Mai?! Ez csak egy példa volta a sok f*szság közül, amit kitaláltak. Egyszerűen nem értem miért kell egy ilyen adaptációhoz új történetet írni. Felakasztanám a forgatókönyvírót. Egyébként lehet, hogy jó lesz, de aki DB fan, annak biztos nem fog tetszeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.