Még mindig Happening

Immáron a harmadik videóanyagot tolják az arcunkba a Happeningből, és ez az elsötétedős megoldás a trailerben annyira nem fog meg, ennek ellenére a filmet mégis jobban várom kicsit.

23 hozzászólás a “Még mindig Happening” bejegyzéshez

  1. na nemrossz, na nemrooossz
    remélem nem olyan pofára ejtős mint a tyúk a vízben

  2. az a baj ezekkel a shyamalan filmekkel, hogy amilyen jó a trailer, olyan rossz a film.

  3. Ez nekem is nézős lesz szerintem, bár nem szeretem az ilyen filmeket,de az előző trailer felkeltette az érdeklődésemet, ez sem rossz, de az jobban bejött.

    Várjuk :D

  4. Eddig azt hittem ez valami zombis film lesz, de a trailer alapján azt szűröm le, hogy maga a Föld támadja meg az embereket. Vagy tévedek?

  5. Most elszaladnak a vi’rus elől, meg betöri a falakat?

    Remélem nem találnak ki a végére ilyen hülye fordulatokat, mert a (trailer) eleje egész jól kezdődik

  6. Shyamalan elérte a csúcsot a Hatodik érzékkel, azóta először enyhébb, majd egyre durvább lejtmenetben van. Remélem ez a film megváltoztatja a tendenciát :)

  7. Rendben én megmondom ez a Trailer szar. eddig vártam a filmet mostmár kevésbé, hogy a vírus ablakot tör meg riogat.

  8. Ki mondta, hogy a vírus töri az ablakot meg riogat? Az nem lehet, hogy a fertőzöttek? Elég valószínű, hogy nem a vírus lesz – már ha vírus egyáltalán.
    Az első előzetesek valóban hangulatosabbak voltak, viszont egy az egyben az jött át róluk, hogy Stephen King A mobil című könyvének koppintása. Itt már annyira nem érződik ez. Még a végén egész jó sül ki belőle. Nekem nézős a film.

  9. Na hát szerintem ez nagyon nagy film lesz. Ezt várom jelenleg a legjobban (Igen, a Dark Knighttól is jobban)
    Valami iszonyú hangulatosak a trailerek+plakát.

    It´s happening.

  10. A harmadik állapot az a “fade away”: eltávozik, enyészeté lesz, ergó erősen meghalnak azok az emberek a szöveg szerint, meg a tetőről lezuhannak stbstb. Én nem spekulálok már M. Night filmeken annyira, mert lehet, hogy aztán valami popcorn szar lesz a sztori, de az is lehet, hogy rózsaszín pónik a monszták. Vagy csak álmodta az egészet Marky Mark és igazából egy alsógatyamodell még mindig.

  11. The third stage is fatal. Én meg süket vagyok. Bocs. Szóval csak simán végzetes.

  12. Szerintem a legjobb filmje a csávesznak eddig a Jelek volt.
    Kiváncsi leszek ez milyen lesz, majd meglássuk…

  13. Ja, egyébként “third stage is fatal”. Utána meg ugranak(?) lefele az emberkék. Szerintem egy Shyamalan filmnél felesleges találgatni, majd meglássuk mi is ez ha végre kijön a film:)

  14. Van rajtam kívül olyan ember aki szerint eddig az ÖSSZES Shyamalan-film k*rva jó volt?

  15. Ez bizony varos, de ha olyan szar lesz a vege mint a Jeleknek, akkor visszakerem a penzem.

  16. Az előző emberpotyogós trailer jobb volt, de mindenképpen még nézős a nyáron.
    gulliverfoyle: aha. abszolút jó filmek voltak. mind.

  17. Shyamalan piszok jó rendező, a Jelek kivételével mindegyik filmjét szeretem (sőt, a Lady in the Water az egyik kedvencem tőle). Másfél hónap és végre megtörténik. :)

  18. Örömmel látom h a kommentelők második fele kis túlzással Shyamalan rajongó, jómagam is ebbe a táborba tartozom. És igen, minden Shyamalan filmet imádok, annyira egyedi a stílusa, a hangulata, h nem tudom nem szeretni ezeket.

    Ez a Happening trailer meg elég ütős, vagy csak elfogult vagyok? Lényegtelen, én baromira várom már.

  19. gulliverfoyle: szerintem is, monnyuk a lany a vizbent leszamitva, mert annal kicsit rezeg a lec, foleg, h sajat magat tette meg az egyik foszereplonek, mikozben nulla szineszi tehetsege van. amugy szerintem a legjobb filmje a sebezhetetlen. ott egyszeruen minden a helyen van, tortenet, fenykepezes, szineszi jatek, katarzis, zene(!) (amikor bruce kimaszik az uszomedencebol, olyan zene van, h mindig elbogom magam), szoval tokeletes.

  20. Utálom a faszit. A Lady in the water az egyik legszarabb film, amit valaha láttam volna, ha egy óra után abba nem hagyom.

    Viszont ez a tréler tetszik.

    Nagyon lúdbőrös, ahogy a SZÉL megtámadja az embereket. És azt még nem is láttuk, amikor az ESŐ agyonveri a vetést. Akkor lesz ám csak a gatyábavizelés!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.