A hét rossz ötlete: Donnie Darko 2

Gondolom egyenesen DVD-re, hiszen Kelly és Gyllenhaal nélkül az első részt kult státuszra segítő fanok tuti nem rohannak majd a pénztárakhoz.

Hogy miért folytatják mégis? Hát mert kell a zsé, ürülnek a zsebek. Amúgy meg biztos az a szuper gondolkodás vezérli, hogy egyszer bevált, hátha bejön újra. A cím pedig jelenleg S. Darko, és Donnie testvéréről szól majd, Samantha Darko-ról. A színésznő, Daveigh Chase már rábólintott. Történetileg is 7 évvel később fog játszódni, a Donnie Darko 2001-ben jött ki, és valami Los Angelesi kirándulás során neki és a barátnőjének furcsa víziói lesznek.

Éljen? Pff. Azért a forgatást most május 18-án kezdik.

32 hozzászólás a “A hét rossz ötlete: Donnie Darko 2” bejegyzéshez

  1. “…de legalább a csaj bejövős”

    inkább kimászós. nem örültem, amikor a körben kimászott a tévéből.

  2. Neeeee!!!!

    Egyik nagy kedvencem, de ez a hír letaglózott :( Először is, miért kell folytatni, az úgy volt jó! Titanic 2 is csak poén volt, mondja valaki, hogy ez is csak az :(
    Másodszor, ha már folytatják, miért nem Maggie-vel? Ő jó volt a szerepre, jó színész, legalább valami átfedés lenne!?

    UI.: Tetszik a cikk címe :( Találó…sajnos :(

  3. remélem csak kamu.
    amúgy az átfedés az itt is megvan, a film nem Donnie nővéréről,hanem a húgáról szólna, és ugyanaz a csaj játszaná.

  4. karret: Azért nem Maggie, mert a másik testvéréről van szó…
    Nem tudom eldönteni meglepődjek-e ezen a híren…
    De nézzétek a jó oldalát, elkezdhetjük várni a Se7en 2-t…

  5. mielőtt még mindenki összesírná magát, tudjátok egyáltalán ki rendezi? milyen forgatókönyvből? persze nyilván nagyobb esély van rá, hogy elszabják, de egy kis türelmet javaslok.

  6. ok, mondjuk a tény, h chris fisher rendezi (4 pont fölé képtelen volt menni az imdb-n), nem hangzik túl okosan..

  7. hát én a Butterfly Effect 2-őt se néztem meg, gondolom ez is hasonló szint lesz.

  8. majd jól rájukejt egy jet-hajtóművet az öreg halál nagyi, és megnézhetik magukat a tisztelt filmkészítők a forgatáson.

  9. NEEE, a kedvenc filmem, miért kell elrontani egy butyuta folytatással, még ha valamilyen szinten jó is lesz, amiben nem hiszek, ezt akkor sem kéne.

  10. Hat mikor olvastam a cimet azthittem csak viccelsz, s miutan elkezdtem olvasni, a mosoly kezdett eltunni orcamrol. Hat komolyan mondom miert kell ez? (koltoi kerdes)

  11. Ne. Ne. Neee. Ne. Nee-ee-ee! Nnnne!
    A Donnie Darko a No.1. kedvenc filmem, iszonyat hangulatos, a színészek tökéletesek a szerepükre, ennek megfelelően jól játszottak. A zene is mindenhol passzolt. Ennek a filmnek nem lehet folytatása. Ez röhejes. Nee!

  12. Nem ertem, hogy miert kell itt sirankozni. A folytatas miatt is ez lesz a kedvenc filmetek, megvaltozni nem fog. Btw a 2. reszt nem kotelezo megnezni, mindenki eldonti magaban.

  13. bLk-nál a pont. mi ez a “kedvenc filmem nemáááár” nyavajgás. mintha a tiétek lenne, amihez nem lehet hozzányúlni. röhej. az első részt nem vágják újra vagy ilyesmi, nem kell aggódni.

  14. “inkább kimászós.”
    :D

    Amúgy enyhén szólva meglepődtem, emlékszem, amikor anno az imdb fórumon vmi kis ‘butus’ kérdezte, hogy lesz-e második rész, milyen jót nevettem…
    Ha Kelly csinálná, jobban bizakodnék, így sejthető, milyen lesz… mint általában a folytatások. Persze úgyse fogom kibírni, hogy ne nézzem meg.

  15. Anyád de jó csaj lett a kislányból, így 18 éves korára… huh… most jövök imdb-ről. Na miatta megnézem ezt a szörnyszülött ötletet, az tuti :)

  16. “Történetileg is 7 évvel később fog játszódni, a Donnie Darko 2001-ben jött ki”

    a donnie darko a 80-as évek végén játszódik.

  17. arra gondolok, hogy a színésznő 7 évvel idősebb mára, és a filmben is 7 év telik el Donnie halállához viszonyítva

  18. Ja, Rhonda a Big Love-ból. Hát az eredetivel nyilván nem ér fel, de ezt a Kegyetlen játékok harmadik részéről is el lehet mondani. Mondjuk ha Jena Malone benne lenne, én nézném.

  19. Sztem akkor se lenne nagyon jó ha Kelly rendezné, az sztem egyszeri messianisztikus megnyilvánulás volt.

  20. jaaaaa neeeee:”””'(((( mingyárt sírok….
    most miért kell ilyen kult filmet folytatással elrontani:( nem hiszem el h ennyire nincs 5let az usa-ban, hogy csak ilyen folyt. ra van “igény” vagy befektetés
    —> pillangóhatás 2 kb ugyan ez volt a helyzet ott is azt a filmet(mésik kedvencem) sem hagyták nyugodni:(

  21. nem tom… én nem ások el semmit előre, de ez a tesós téma ez… hogy is mondjam… én Frank karakterével kezdenék valamit a helyükben, abban láttam potenciált a film megnézése után.

  22. :O Donnie Darko a kedvenc filmem…nem is hallottam eddig, hogy lesz második rész…lehet jobb is:D
    Am szerintem ez tipikusan egy olyan film amiből nem lehet jo második részt csinálni… de arra jo h az első részt kicsit lejjebb huzza..
    az első részt vagy 15 ször láttam…ugyhogy talán megnézem a 2.-t …de elég beteg ötlet…Donnie Darko 2:D ehhh:D

  23. A folytatással nem lesz semmi baj inkább azzal hogy a régi szereplők nem lesznek benne! :(
    Donnie a kedvencem…

  24. Hát a k*** anyuknak kell elrontani azt ami egyszer jó, egyértelműen SEMMI szükség a folytatásra. Nah m1 nem idegesítem magam, mert tőlem függetlenül megcsinálják ha megakarják :)

    Egy Donnie Darko fan

  25. Én várom a második részt,de biztos vagyok benne ,hogy nem lesz jobb az elsőnél!
    Akkor tetszene igazán ,ha a főszerepet játszó színész ( Jake Gyllenhaal ) Donnie , is előbukkanna a filmben. Az növelné a hatást. De sztem akkora sztár lett belőle ,hogy erre már nem veszik rá !

  26. Az első rész isten király volt! Jó sztori, jó rendezés, jó szinészek. Bizom a második részben, és nagyon várom! Habár az eggyet nem fogja ütni! Az a baj hogy amerikában is csak 2009-ben fog kijönni nálunk meg meg majd jó 1 évvel késöbb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.