A Szex és New York film cuccai

Bár itt a szerkesztőségben nem imádjuk (sőt, egyesek egyenesen utálják), azért gondoltam összedobom a kijött cuccokat róla, ha már kritika biztos nem lesz. Elmondom mi van a tovább mögött: 3 végleges poszter, és a teljes trailer (angol nyelvű). Ez utóbbi elég sokat elárul a filmből, mondhatni spoileres. Na, ezzel a Mór megtette kötelességét.

Tehát akkor a Szex és NY teljes trailere:

Ezek pedig a kattintva nagyobb poszterek:

Szex és New York poszterek Szex és New York poszterek Szex és New York poszterek

18 hozzászólás a “A Szex és New York film cuccai” bejegyzéshez

  1. Én bevallom őszintén a sorozatot szerettem,
    nagyon sok részt láttam is,
    de ezt a filmet abszolút nem várom, nem látom értelmét

    teljesen biztos hogy nem nézem meg!

  2. a sorozatot se néztem, ezt se fogom.
    viszont kiváncsi lennék, hogy hányan, és hány órán keresztül photoshop-olták ezeket a posztereket, mert kattintás után majdnem visszaköszönt az ebéd. :( vázzeg, hogy néznek ezek ki???

  3. egyszerű,ha nem tetszik, nem kell megnézni:)én már most biztosra veszem,hog első leszek a mozikban!mellesleg a szex és new york igazi stílust alkotott 1998-ban,sokan próbáltál leutánozni,de ezt nem lehet:)

  4. Nagyon jó volt a film. Olyan volt, mintha egyel több részt láttam volna a sorozatból. Aki végignézte a sorozatot az tudhatta, hogy mire számít, aki nem annak nyilván nem jelent ez a film semmit. A magyar hang nem tetszett, megszoktam már a sorozatban lévő hangokat kár, hogy nem lehetett megvalósítani.

  5. Ez egy olyan film, melyet nem férfitársaságban kell nézni, hanem barátnőkkel :o) részemről ennyit régen nevettem moziban utoljára… A 12es besorolást meg kellett volna emelni magasabb korosztályra mondjuk, nem kis tiniknek való. Aki szerette a sorozatot, annak tetszeni fog a film is.

  6. Anna :)

    a minap voltam Videotékába ahol a polcon ott figyelt mind a 6 évad..namármost gondolom vagy annyira gyes h feltaláld magad minimális pénzért:)

    INNEN FILM SPOILEREK

    Tegnap tesomal megnéztem a filmet (kamerás változatban) annyira nem is volt rossz…tetszet h a nagy Big otthagyta az esküvön ..vagyis nem vette el a főszereplöt és ahogy a csaj kiborult:)) (Mexicoi nászut 4 nővel:D) A SOROZATTAL IS 2 BAJOM VOLT CSAK.
    1. ugye fiu vagyok igy nekem némelyik pójén nem igazán volt benne vicces
    2. az h kicsit tulkorosak a szereplők igy nem tudok azonosulni velük mindig és ez kifejezetten zavart(igaz nem is nekem készült a film)
    de a Mozifilm viszont sokkalta élvezetesebb lett , a 2 óra 12 perces játékidő viszont hossznak tünt

  7. Olyan egyszer megnézhetős, viháncolós, könnyed, csajos film. A barátnőimmel néztük meg, és így pont jó volt :)

  8. Én imádtam. Az első perctől kezdve az utolsóig. Klasszok voltak a “csajok” benne. 4 nő, 4 stílus, 4 különböző egyéniség. A sorozatot is nagyon szerettem. Egy élmény volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.