Újabb Múmia 3 poszter

Pár napja jött az első trailer végre, erre most tolnak egy új Múmia 3 (amiből a hármast felejtsem is el, mert: A múmia – A sárkánycsászár sírja a cím) posztert is a képünkbe.

WELL, IT’s FAKE. Sorry.

human
írta
2008. 05. 18. 13:50
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Újabb Múmia 3 poszter” bejegyzéshez

 1. az ilyen poszterekről mindig a Photoshop TOP SECRET dvd kollekció jut eszembe. :D
  abban van egy template+tutorial movie poszterekhez, és a mai plakátok ( tisztelet a kivételeknek) kb mind arra a kaptafára épülnek.
  vegyél fekete hátteret, maszatolj el rajta valamit a háttérben, aztán másold rá a szereplőket egymás mellé. :P

 2. A poszter rendben van, de én személy szerint remélem hogy a trailer nem teaser, hanem végleges volt. Nagyon király lesz, igazi pop-corn mozi (mint az első kettő) de ennyi pont elég volt a filmből előre. A többit a moziban!

 3. ez a sárkánycsászár, tök úgy hangzik, mint az istencsászár, zsírkirály stb.

 4. Mamitól függetlenül nekem a Mortal Kombat ugrott be. Vagy valami hasonló. És az ott Jet Li? Végülis mindegy. Teljesen érdektelen film.

 5. ez a poszter eléggé Mortal kombat..

  a mortal kombat logo alatt Shang-Tsung (jet li ) látható, amint újabb lelket vesz magához. Mögötte elmosódva a külvilági császár seregei. Meglepő , de az új MK film főszerepét Baraka karaktere kapta , nem kérdés ,hajat növesztett,de a pengéi nem változtak az MK2 óta. És ott melette hű társai , balról jobbra,: Kitana hecegnő,a harcias Sonja Blade, egy megszeppet Johnny Cage ( mínusz szemüveg , Goro hazavágta) , Milena (mínusz maszk ,a legyező zsebben ), és egy ismeretlen valaki..talán Christopher Lambert, a villámok istene (mínusz rízsszedő kalap.)

 6. Valóban MK-s filling vélhető fel, de szerencsére csak a poszter ilyen. Maga a film biztos yo lesz, az előzetes hangulatfokozó. Amikor a szereplőgárdát mutatták be, kajak elnvettem magam azon, hogy Jet Li után másodízben megjelent az a nagy csúnya-szőrös-morcos havasi rém, s odaképzelt a nevét kiírva: Yet ti… =)

 7. Ez egy szép kis fanart poszter. Már csak azért is, mert alul a szövegben a sasszeműek kiolvashatják pl. azt, hogy …CHRISTIAN BALE “THE DARK KNIGHT” MICHAEL CAINE….

  Az meg tudtommal egy másik film. :)

  ui: nem olvastam el minden fenti hozzászólást, úgyhogy bocs, ha már valaki rávilágított erre.

 8. lol, és tényleg, nem is néztem :D
  most komolyan, ez milyen már, még ha fanart is, nem kéne megírni azt a részét is? :D

 9. Hááááááááááááááát!
  A Múmia visszatér tényleg az első rész folytatása volt.
  Ez nem. ez egy különálló film, amiben a két főszereplő férfi megtalálható A múmia 1. és 2-ből. Ennyi. Semmi köze az első két részhez. Sajnos. Imhotep? Anc-Su-Namon??? Hol???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.