Véres Happening

Így kell trailerezni. Még most sem fedik fel, hogy pontosan mi lesz itt. (Mintha neten lenne spoiler, de hagyjuk, köszi – Falut is a spoilerezők miatt nem néztem meg végül soha). Ellenben egy kis vérrel kitoldották az előző Happening trailereket.

49 hozzászólás a “Véres Happening” bejegyzéshez

  1. Ez a film nagyon komolynak tűnik… Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle… hogy mi is az ami happening :D
    Mintha az emberekben bekapcsolna valami önmegsemmisítő ösztön valamitől…. Légy önmagad megvalósítója… Tehát légy öngyilkos :D
    LOL, belegondolni is hátborzongató :D És a létrák mellett lógó emberek látványa (ha jól láttam a Central Parkban) egyszerűen… uhhh…

  2. Váó, az imdb szerint Shyamalan korábbi filmjei közül még a Hatodik érzék sem volt Rated R. Ez már valami, most kezdtem el kíváncsi lenni erre a Happeningre. Tipikusan az a szitu, amikor felőlem idiótaság is lehet a sztorija, ha rendes horrort hoznak ki belőle. Zack Snyder is milyen fasza zombifilmbet tudott összerakni, pedig ott se vitték túlzásba a történetet.

  3. Hát engem megfogott,ez nagyon tuti film lesz.Most látom juni 13. ez nincs is olyan messze.Király!!

  4. Human inkább örülj hogy nem nézted meg a falut, Shyamalan féle szemkiszúrás a javából!
    Ezt meg várjuk

  5. Falut vhogy…
    Human!Sztem ne is nézdd meg….énnemtom hogyazzalafilmmel, de mit akartak. Vhogy nem adja :) Sajnos nagyon nem.Nem jön át az egész :) Amúgy meg, bármit,mit ezen az oldalon említesz és 5/10-nél jobb, gyere csak. Hasonló az ízlésünk.De Falu…próbáltam nézni,elhihetitek,de komolyan, de télleg. De azt nem lehet.Bírom az oldalt,mer jó.:)

    Jah, tom, hogy az is Shyamalan film…hát istenem,mindenkinek van rossz napja nem?!A Falu neki a (leg)rosszabb napja volt.Hatodik érzék, az OK. Jelek (az még várólistán, de jelek (hehe) szerint nyilván jobb, mit Falu. Lány a vízben, nem nagy durr, de jelek (hehe) szerint, nyilván, jobb, mint Falu.És ezt més Szigorú Vivőr (hehe,mindig ER-es leszbikus vivör jut eszembe, ha nevét mondom, amúgy meg bírom a nőt alien alapján. Sem húzza fel.)

  6. a sebezhetetlent kihagytad. nem rossz az.. hangulat szempontjából az egyik legjobb tőle.

  7. apó:D
    faszák pedig Shyamalan filmek, egyedül 6.érzék nem volt okés.
    sebezhetetlen alap!

  8. Hűűűűha, háttez jónak ígérkezik!
    Amúgy anno nekem a 6. érzéket spoilerezték le, pedig az aztán. De úgy is jó volt, nem zavart végülis.

  9. szerintem meg pont a 6. érzék volt fenomenális film!!!Spoiler nélkül néztem először és a mai napig kiráz a hideg a végén lévő csattanótól!!Remek a stori és a csttanó felvezetése is.A jelek is jó volt, nekem csak 3. a sebezhetetlen.A falu és a lány a vízben jelentéktelenek.Remélem a happeninget be tudom sorolni majd a 6. érzék mögé.Trailer alapján esélyes rá.

  10. “Remek a stori és a csttanó felvezetése is.”

    bejött a hatodik érzék, de levágós volt, már kb. a közepe felé, hogy mi a szitu Brusszal. pedig nem volt spoilerezés… a sebezhetetlen is zsír volt. a lány vízbent nem láttam sajna, még… viszont a falut igen, de bár nem láttam volna, az komoly mellényúlás volt. a jelek meg nem ugrik be, melyik az?

  11. régen volt már olyan, hogy trailertől borsózik a hátam, de ez olyan volt. már ott is a helye a megtekintett filmek listáján

  12. Azt hogy mi áll a Happening mögött már a Metro lespoilerezte, hogy szakadna meg!!!
    Azért remélem azon kívül is tartalmaz meglepetéseket és M.N.S visszatér a “6. érzékes” gyökereihez.
    Ráférne…

  13. másik zárójel? “A szövegben nem lehet HTML-t használni”, ide vna írva fölé.

  14. A Falu-nak jó a története, de a film fos, ez meg brutálku**ajónak ígérkezik :P

  15. lécci mondjátok már meg miért ennyire qrvajó!Én csak annyit látok,hogy elkezdik kinyírni magukat az emberek,akik meg nem,azok meg bután néznek.Nem fikázok,egyszerűen csaknem értem.

  16. majd a film után lezs érhető miért cisnálják, gondolom. Ne spoilerezzünk már, légyszíves.

  17. szerintem jo a falu, csak vhogy shyamalannal mindenki a nagy csavart varja, pedig mar a sebezhetetlentol kezdve nem a csavar a lenyeg (ami abbol is latszik, h kb a film ketharmadanal kiderul). monnyuk nemtom, ha ismertem volna a veget a filmnek, mennyire utott volna, de anelkul nagyon. es mikor mar megismertuk a csavart, akkor is volt egy pillanat, amikor hirtelen megfordult velem a vilag, es majdnem lefostam a bokamat. aki latta valszleg tudja, mire gondolok, annyit segitek, h az erdoben tortent.

    RÉGEBBI shyamalan FILMEKBŐL esetleg SPOILEREK

    ja, es a legjobb shyamalan film siman a sebezhetetlen, es az se a csavar miatt. shyamalan receptje amugy “egyszeru”: vesz egy mufaji filmes kliset es a szokasostol teljesen eltero szemszogbol kozelit fele (kisertetfilm a kisertet szemszogebol; szuperhosos film, ahol nem a mar “kifejlett” hoson van a hangsuly, hanem azon az idoszakon, amit az ilyen sztorik par percben elinteznek, amikor a hos rajon, h szuperkepessegei vannak; ufoinvazio kamaradramaba szoritva). talan a falunal tert el eloszor ettol, az nem ennyire egyszeruen megfejtheto, a lany a vizben hasonlokepp.

  18. Belejavítok h spoiler, hiszen lelövöd a filmeket, bár a hatodik érzéket mindenki tudja ;)

  19. ja, bocs, gondoltam egy 9 eves filmet mar nyugodtan lehet spoilerezni. (a sebezhetetlennel es a jeleknel szerintem nem spoiler, amit irtam, ezek az infok mar a reklamkampanyban is benne voltak.)

  20. biztos ami biztos írtam bele. Minden filmet van aki még nem látott, a kor semmit nem jelent spoilerezhetőségben szerintem. A hatodik érzék csattanója már alapműveltség lassan (vannak iylen filmek ahol márnem spoiler), de a sebezhetetlent sztem pl nem látták annyian.

  21. hát, én nem láttam, szóval nem tudom se utálni, se imádni, szintén spoiler miatt

  22. heh :D nem, én a sebezhetetlent nem tartom olyan nagyra. eröltetett. semmi igazán kimagasló (úgy mint képi világ, zene, hangulat, szinészi játék).
    nálam a falu, a hatidik érzék és a jelek viszik a prímet. a lány a vizben elég bárgyú próbálkozás lett. szerintem el kellett volna dönteni mit is akar csinálni. lehetett volna egy rémisztő fantasyt is összedobni, de ahhoz meg a story volt kevés és lapos, és pfúj. jó közepes.

    ez viszont oda fog baszni. a filmzenétől már előre borsódzik a hátam, színészekkel nem lesz gond szerintem, a képek eddig magukért beszélnek. nagyon komolynak néz ki. :DD

    asszem ez max hangerős, fejhallgatós, hd-s cucc lesz :D

  23. nem vagyok paras alkat,minden horrort megnezek,h.feljek mar,de vhogy soha nem jon ossze:D
    amikor pedig a falut neztem,ketszer is rohadt nagyon dobogott az en kicsi szivem:)(na,vajh mikor?:D)ezert imadom a filmet!!!
    a lany a vizben is eleg jo film,csak azt nem ertem a veget miert kellett annyira huzni:Segy ido utan idegesito lett nagyon:(

  24. Olvastam véleményeket a filmről, valahol azt írják katonai támadás éri őket és a levegőben terjedő szutyok hatására ölik meg magukat az emberek, valaki szerint eljön az apokalipszis…viszont Mark azt kiabálja egy hosszabb előzetesben, hogy: “…itt jön…” szoval valami “élő” öli meg az embereket, szerintem.

  25. MK,kösz a Spoilert!!!:P:P:P:P:P:P:P:P
    Még ha nem is igaz,akkor is előtte nagy betűkkel SPOILER valszeg!!!
    Picsába,nyugodtan olvasni se lehet már!!!

  26. aki nem akar spoilert olvasni, az ne olvasson hsz-t. ennyi sztem a nagy megoldás.

  27. a videa-n (is) van egy videó a filmről (-ből is), amiben a kb. 2 percet beszél a rendező a filmről, forgatókönyvről, szereplőkről, minimális spoilerrel… plusz va negy jó 2 perces jelent is, ami igen komolyan meglódítja az ember fantáziáját… :)

  28. Én nem nagyon ismerem a korhatár csoportokat, de az biztos, hogy az itt Angliában vetített verzióban ezek a véres jelenetek nem voltak benne…

  29. Mi az a SPOILER?XD Egyébként sok helyen csak kritizálást láttam a filmről, hog ez mien szar, meg ilyenek.De ez a trailer láttán sztem nagyon király film lehet!

  30. A trailer hang ismerős (persze, kinek nem), de ez szerintem kifejezettem tudom is kié. Don Lafontaine, azt hiszem. Nemrég hunyt el. Nyugosztalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.