Az Ong-Bak 2 poszterei

Az első film története nulla volt, de a bunyók miatt érdemes akár utólag is megnézni. Főleg ha már most felemlegetjük itt az Ong-Bak 2 posztereinél.

human
írta
2008. 05. 26. 18:15
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Az Ong-Bak 2 poszterei” bejegyzéshez

  1. tetszik a plakátok fílingje, abszolút hozza a ’70-es, 80-as évek kínai filmjeinek hangulatát. várom ezt.
    (az igaz, h a protector futott ong bak 2 munkacímen..?)

  2. “Az igaz, h a protector futott ong bak 2 munkacímen..?”
    Igaz.
    Azt meg nem is tudtam, hogy Tony Jaa rendezi.:M

  3. az első rész nem tetszett csak a zenék meg a mutatványai a gyereknek.ja meg még a motorosüldözés:D de ez úgy néz ki hogy visszamegy az időbe kicsit talán jobb lesz mint az első

  4. Én azt hallottam az 1ről, hogy abban tényleg verekedtek, meg tényleg leestek a fáról meg stb (magyarul nem volta trükkfelvételek, meg szinészkedések, hanem minden élesben ment), ez igaz?
    Én láttam az eslőt, és nem volt sztem olyan rossz :)

  5. legjobb tudásom szerint a lehető legreálisabban oldották meg a verekedéseket, csak a minimális védőfelszereléseket használták a forgatáson. de az biztos hogy nem volt ilyen dróton lengetések meg hasonlók, meg amiket ugrált a srác az is 100% real volt. lehet hogy kávébabon és red bullon él a skac :D

  6. az első rész sztoriját el kell felejteni, az a leggyengébb része a filmnak. azonban az, amit és ahogy előadnak, az valami brutálkemény. olyan bunyók vannak benne, és olyan magas szinten megkoreografálva, hogy első nézésekor csak pislogtam, hogy ez komoly-e? :) az volt. azóta láttam a werk filmjét is, és valóban nincsenek komoly segédeszközök, nincsenek trükkfelvételek, amit csinálnak, azt frankón megcsinálják… értelem szerűen? senkinek nem ugranak 8 méter magasról páros térddel a mellkasára, de a bunyók valóban életszerű-szagúak.

    a másik, amit említeni érdemes az Tony Jaa. az egyik legsiekreseb és legismertebb muai thai bunyós, amennyire én tudom, aki nem versenyszerűen, hanem ilyen show műsorokkal népszerűsíti magát, meg a sportját.

    aki nem látta, az kedvcsinálónak keressen rá a youtube-on. :)

  7. Jaja, Jackie Chan után végre ismét egy figura (aki ráadásul még fiatal is), aki oltári jó koreográfiákat kreál a filmjeibe. Nagyon látványosak a bunyók.
    Egyébként nézzétek meg a Chocolate c. filmet is, azt az Ong-bak rendezője készítette, de egy kiscsaj a főszereplő. Igaz nehezen hihető, hogy ilyen erős ütései és rúgásai vannak (bár lehet nem ezt mondanám, ha élőben lecsekkolnám :) viszont a filmnek legalább a fele bunyóból áll. És nem kicsit látványos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.