Tom Cruise önimádata

A hivatalos oldalára kirakott – a PR team legalábbis – egy baromi jól összevágott videót 25 évnyi színészetéből. Vagy inkább úgy fogalmazva, hogy a különböző szerepeiről?

human
írta
2008. 05. 27. 18:16
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “Tom Cruise önimádata” bejegyzéshez

  1. engem már idegesít h tom cruise-rol már mindenkinek aza kurva scientology jut eszébe és mondjuk nem a top gun vagy akár az esőember!

  2. mekkora montázs már ezek viszik el az oscar gálát is, tom cruise meg egyszerüen a legnagyobb példakép, mennyi jo film te jóóó isten

  3. Elég jó kis összeállítás, bár szerintem a The Legendből sem volt benne részlet, pedig az sem volt annyira borzasztó…
    Mindenesetre azért meglepően sok jó filmben is játszott ez a fazon :)

  4. én is láttam már majdnem mindet, és én is szeretem mint színész, rengeteg jó filmje volt eddig

  5. Azer volt egy ket jo filmje…
    Bakker, rolam is vaghatnank ossze egy ilyen videot:))

  6. Nincs gond a sráccal. Jó színész (volt?) csak éppen kicsit megzakkant na…

  7. Igazából az összefoglalás alapján derült ki, hogy egy számomra kevésbé szimpatikus ember a szubjektív véleményem ellenére nem nevezhető rossz színésznek, hiába is szeretteti önmagát a saját oldalán ily módon. A filmjei jók, és a színészi teljesítménye a legrosszabb indulattal sem nevezhető gyengének, sőt, igazából ekkor jön rá a néző, hogy majdnem minden filmjét látta, és nem (csak) Mr. Tom Cruise miatt nézte meg, hanem azért, mivel a film valami olyat nyújtott, mely okot adott a mozilátogatásra. Még mindig nem szeretem, de a tiszteletet megérdemli. Röviden: Respect…

  8. The Hedgehog: egyetértek, voltak jó szerepei és amiben jól alkotott az élvezhető is volt. Nekem a kedvenc filmem tőle a Vanília Égbolt (mást is tudnék felsorolni csak ez friss élmény szóval:D) És igen, ez a hülye szcientológus baromság, elrontja teljesen.

  9. Gedus elmondta a véleményem :) Azért azt hozzá tenném, hogy szerintem azért nem annyira “baromi jól összevágott” videó ez, de tényleg kellemes. Kedvenc filmem tőle egyébként a Last Samurai… mindenkinek ajánlom.

  10. Jó szinész a Cruise, bár mostanában furcsán viselkedik, az Oprában is annó, tényleg ti tudtátok hogy szcientológus? De ez nem baj, csak kicsit alacsony:(

  11. “bár szerintem a The Legendből sem volt benne részlet”

    jah, pont arra figyeltem fel a végén, hogy kiírták, és mintha nem is láttam volna részletet onnan, bár csak ezért nem nézem végig újra

  12. Hmm, épp a múltkor néztem emg A Few Good Men-t. Jó kis film, Jack Nichilsonnal jól nyomják benne.

  13. “Nekem a kedvenc filmem tőle a Vanília Égbolt”

    engem spec. az nagyon felidegelt, a faszért kellett az eredeti spanyol (asszem: Nyisd ki a szemed című) filmet megbuzerálni, remake-elni???

    nem szeretem Cruise-t, de nem egy középszerű faszi, megosztja az embereket, és még én is azt mondom, hogy komoly színész.

    közben beugrott még egy jó filmja, Cuba Gooding Jr-ral, a Jerry Maguire… mondjuk Cuba lenyomta az alakításával, de filmbaszott jó volt.

  14. The Legend, jó rég nem láttam… meg fogom újra nézni asszem… az egyik első fantasy filmnek is betudható, nem? :)

  15. kid: a zenéje, a hangulata meg a képi világa kurva jó, szerintem. óriási a jazz szakasz, a beszélgetés az öreg jazz zenésszel, de szerintem a film íve és hangulata nagyon rendben van… hasonlót előtte a Szemtől Szemben címűben láttam, az is nagyon rendben volt.

  16. a Zarathustra zenét kicsit fellengzősnek érzem az elején VISZONT a Sympathy for the Devil résznél eszembejutott valami: lehetséges hogy ez az ember tényleg szerződést kötött az ördöggel? És a szcientológia vagy mellékhatás vagy fedősztori :D (vagy én nézek mostanában túl sok sci-fit)

  17. Hát én is osztom az eddigi véleméyneket, hogy ez a csávó hatalmas színész! Amúgy én szerettem, mert tényleg jó filmekben szerepelt, meg sose volt semmi baj vele (úgy értem, h sosem csinált semmi balhét) addig amúgy el nem kezdte szajkózni ezeket a szcientológus hülyeségeket… azóta csak arró szól mindene, meg állítólag ki is vágták a stúdióból meg ilyenek…
    Na mind1, A Vanília égbolt, sztem kurvaszar film volt, viszont a Few Good Men meg a Jerry Maguire, az Esőember, a Különvélemény, Top Gun, és még a Cocktail is a kedvenceim között van!!

  18. “addig amúgy el nem kezdte szajkózni ezeket a szcientológus hülyeségeket…” addig amíg – akart lenni :)

  19. Ez a videó kicsit olyan volt, mintha visszaemlékezés lenne. Rossz leírni,de nagyon jó színész csak ne irritálna ennyire az emberi mivolta. Kíváncsi leszek, mikor jön el az a pillanat, amikor elfogultság nélkül megnézi magát, milyen örülten tud viselkedni és rájön, hogy mennyire gáz! Persze ez soha nem fog bekövetkezni, nincsenek hamis illúzióim!:)

  20. Egyértelműen nagy színész. Az ember tényleg ilyenkor jön rá, hogy mennyi kurva nagy filmje volt és én személy szerint szinte mindet láttam. Nem is értem, hogy valaki, hogyan lehet ennyire jó színész a magánéletben pedig…. na mindegy ez nem a best szóval leszarom ameddig jó filmeket csinál addig nem érdekel amúgy mivel pöcsöl.
    Jut eszembe az elején mi az a film amiben fiatal srácként játszik?

  21. Tényleg volt jó pár filmje, a Top Gun, a Különvélemény meg a Legend nekem is bejött, de:

    “…tényleg ti tudtátok hogy szcientológus? De ez nem baj…”

    De az. Nézzetek néha Echo tv-t vagy használjátok guglit. Katasztrófa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.