A sokadik Incredible Hulk bemutató

Már megint a neten van egy olyan, amit még nem láttunk. Hiába na, nagyon közel már a bemutató. Mivel még mindig van olyan aki rácsodálkozik, így kénytelen vagyok most tisztázni: igen, a film reboot, azaz megint Hulk születését láthatjuk. Volt pár éve egy Hulk film, nem azt folytatja, hanem kvázi remakeli.

Az új bemutató:

14 hozzászólás a “A sokadik Incredible Hulk bemutató” bejegyzéshez

  1. fuh. én ezt a remake témát még nem is hallottam (igaz nem is nagyon követem nyomon a hulk-ot, nem mondanám hogy nagy kedvencem). de most ennek tulajdonképpen mi is az értelme, hogy csinálnak pár évvel a filmre egy “remake”et?

  2. azert,mert az elozo film nem sikerult tul sikeresre(es tul jora sem),ezert ujrakezdik

  3. A CGI a végén nem befejezett, de egyébként egész jól sikerült összevágni.

  4. Persze hogy remeak-elték, az előző hulk télleg bukta! A film nekem amikor még moziba láttam sem volt tiszta a végén anyira belelendültek hogymár aztse tudtam ki kit gyilkol és mért… egyszerüen mellényultak. és azt folytatni felesleges lett volna. Igyhát a Marvel mint a jogok tulajdonosa ujragondolta a filmet, egy szuperhős filmet készítenek amit akár folytathatnak is. Én ugy látom ez sokkal közelebb fog álni a képregényekhez mint elődje. Bár nagyon nem ismerem hulk alaptörténetét. Én kiváncsian várom, remélem ez jólessz! :)

  5. Én nem tudom milyen izlésficamja van annak, aki azt mondja a 2003-as HULK filmre, hogy szar… az az egyik legjobb képregény film, ami létezik!

    Mondjuk, minden film szar egy 71cm-es 4:3-as tv-n, sztereó szinkronnal, ez tény!

  6. a 2003-as HULK ang leetöl olyan amilyen ezaz uj másfelöl közelit inkább kaland mint drámai mint elődje.

  7. Huhh, ez aztán gagyi trailer, a zene meg a “previews guy” dumája szerintem nagyon nem jó. (amúgy szinte semmi új anyag nincs benne, szóval nem spoileres)

  8. Magam is azzal ertek egyet, hogy Ang Lee 2003-as filmje egy zsenialis film. Sajnos azonban tul magasra ment. Nem sikerult mindenkinek kovetni.

  9. Nem is értem, hogy valakit hogy csigázhat fel ez a sztori annnyira, hogy fizessen is érte.

  10. Nemtudom hogy lehet azt mondani a 2003-as HULK-ra hogy “zseniális”…Maga a történet nem lett volna olyan rossz, de HULK kivitelezése, valamint a végkifejlet egyenesen szar volt!!!Na és a kedvencem a hulk-kutyák voltak…XDXDXD

  11. A trailer alapján ez a remake közelebb lesz a spiderman trilógiához, mármint gagyiságban. Tényleg képregényszerűbb, de jól lebutították, leegyszerűsítették h minden amerikai tahó is megértse; gondolom történe nem nagyon lesz csak jo sok harc, robbantás és számítógépes effektusok. És tuti sikeres film lesz. A 2003-

  12. Hoppá… valahogy elküldődött…

    Naszóval: A 2003-as nekem személy szerint eléggé tetszett, mert az nem csak egy felületes, látványos pénzgyüjtő akció volt.

  13. Szerintem marha nagy lesz és legalább a Marvel beleturkál kicsit. Nem úgy mint eddig. Ja a másik meg benne van Edward Norton.(Kedvenc színészem)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.