Na, talán ez a végleges Wanted trailer

A képünkbe tolták az alábbi új trailert, hiszen a bemutató már cska pár hétnyire van. Ezúttal a sztoriból is többet fendek fel, a légylelövős egyenesen a képregényből van. Nem kell megijedni, a film rated R, csak a trailerben finomkodnak itt nekünk. Talán még egy vérengzős várható, vagy az orosz nyelvű angolul.

A myspace oldalon teljesen HD-ben is megnézhető.

human
írta
2008. 06. 04. 01:38
megjelenés
35
hozzászolás


35 hozzászólás a “Na, talán ez a végleges Wanted trailer” bejegyzéshez

  1. Kill one, save the thousand – szerintem nagyon nagy film lesz, már alig várom. Ennél már csak Deadpool felbukkanását várom Rozsi filmjében.

  2. Durva lesz! Esélyes. Az utolsó autós-repülős jelent önmagáért beszél.

  3. ez a kocsiról ugratós dolog azért már túlzás
    még egy ilyen filmben is
    utoljára ilyet a “vas”-ban láttam amikor a vonaton motoroztak
    vicc

  4. Ez az egész film a túlzásokra épül… de szerintem pont ezért jó, és látványos.

  5. igen, valóban unrealisztikus, meg látványra épül, de az az autós ugratós már tényleg kicsit durva :DDD
    (szállító 2 bombaleszedésre emlékeztet, amin mellesleg halálra röhögtem magam…)

    a film viszont nagyon várólistás már első trailer óta

  6. A szállító 2-ben szerintem baromság volt az az ugratás, de ebben a filben szerintem jó lesz. Az ilyenek adják a film hangulatát. Én már nagyon várom.

  7. Az autó ugratós-pörgős résznél mikor szimplán le akarja lőni a fickót de rájön hogy golyóálló,pont megállítottam mert volt egy kis dolgom,erre mikor visszaülök,csak úgy elgondolkoztam pár percig,hogy mégis milyen módszerrel nyírja ki,én butus reális lehetőségeken töprengtem erre ez pff hát odabaxott x) Túlzásokra,unreális jelenetekre épül az egész film,de ahogy már előttem is hozzászóltak,de ez a film pont a látványorgiák miatt fog ütni…remélhetőleg

  8. “Túlzásokra,unreális jelenetekre épül az egész film” …
    Bálam a film kikerülta bézős kategóriából. Nekem azért kell valami, hogy elhiggyem, hogy lehetséges, ilyen nagyon hiehetetlen jeleneteket én is kitudok találni.

  9. Én az ugratás helyett egy szép kis bombát bedobtam volna, és vágok egy Deadpool fejet, szerintem hatásosabb lett volna.
    Amúgy most egy kicsit csalódtam, azt hittem, hogy sok-sok training után lesz olyan, hogy bármit meg tud csinálni a stukival, nem hogy becsukott szemmel egyből lelövi a legyek szárnyát… Persze biztos lesz benne tréning, de így már nem tetszik.

  10. Jaja, azért mert az apja volt Bruce Lee, ő is úgy verekszik 0 gyakorlás után, na persze…

  11. a képregényben is ez a legyes teszt van, ha jól emlékszem a kiképzés előtt.

  12. Ezzel a legyes faszkodással nekem is elvették a kedvem jól… Amúgy jól látom, hogy egy zsigulival ugrat bele a vonatba? :D – najó, lehet hogy a Fiat amiről koppintották :)

  13. Sok embernek akinek nem tetszik hogy nem teljesen valósághű tudom ajánlani a Híradót, minden este van, és ott olyanokat mutatnak.

  14. A képregénybe is kezébe nyomják a fegyvert, aztán lelövi a legyeket.Minek a kiképzés, ha tud mindent a gyerek.:M

  15. a nem teljesen valósághű és a mese között van különbség.
    már azon sem lepődnék meg ha a következő trailerben az lenne, hogy fintorog egyet benyúl hátul a gatyájába és egy marék szarral öli meg az ellenséget
    de valószínűleg az is nagyon látványosan lenne kivitelezve

  16. Az a szaros dolog nem is olyan meredek, ugyanis a képregényben van egy Shithead nevű figura, aki a nevéhez hasaonló összetevőből épül fel. :)
    Persze ez biztos nem lesz benne a filmben…

  17. Hát igen, Brumi. Pedig de jó lenne, ha tényleg a képregényt csinálták volna meg szupergonoszokkal, és nem csak pár jelenetet vettek volna át. Azért így is várom, függetlenül ettől és Angelinától.

  18. Én is várom, de sajnálom, hogy ez a remek alapanyag nem kerül eredeti formájában a nézők elé. Pedig hatalmas kultfilm lehetne belőle…

  19. Moziban láttam a trailert, ez a film egy vicc de tényleg, nálam a Speed Racer szintjét súrolja. Mondom ezt én, akit nem zavar a sztarwarsz-ban a hangos világűr pl., és még a Transformers is bejött, a mostani “látványos” filmek közül. Nem tudom mi van, lehet csak öregszem (lol) de tényleg, ez már valahogy kiveri a biztosítékot.

  20. Malachi: Húzd ki a karót a seggedből, és engedd el magad!:D
    Speed Racer tulajdonképpen egy “családi mozifilm”, úgyhogy sok értelme nincs egy “PG” besorolású filmet egy “R” besorolásúhoz hasonlítani, mivel a két film stílusa teljesen eltérő, és mindemelett más korosztályt céloznak meg.

  21. Szerintem nem az a baj, hogy túlzások vannak benne, az is tulzás egy filmben ha valakit megölnek és 20 liter vér kifolyik belőle, szerintem az a baj, hogy ezek a tulzások inkább neveccségesek néha…pl.: a legyes dolog. Amúgy várom.

  22. hehe már január otta várom..és várom ..és várom :) az iylen filmekkel nekem semmi bajom..nem kel komolyan venni csak élvezni ..a rendező meg ugy tudom késziti a day watch trilogia befejező részét is . Angelina miatt meg alap h megkel nézni a wanted-ot

  23. Láttam, hogy írtátok feljebb is, csak én a filmbe ezt nem tettem volna bele, és ahogy olvasom, vannak még páran akik szintén nem tették volna bele. De igazábol mind1, k**vára várom a filmet…

  24. A képregényben az apja szuperképességeit örökölte, ezért ment neki a lövés, nem tanulnia kellett. A tréning az főleg szellemi, agymosás. Sajnos úgy tűnik, h az egész szuperhős/szupergonosz szálat mellőzik és ezzel + “Kill one, save the thousand” halivudizálással komoly herélést követnek el :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.