Heti mozibemutatók: június 5.

Hát, ezen a héten nem kényeztetnek el minket. Gondolom mert feltételezik, hogy minden pasi a nőjét kiséri el vagy a kosztümös világba, vagy a házasodó szingli világba. Aki meg jó filmet akar nézni, az úgyis az Erőszakikra megy.

  • A másik Boleyn lány (The Other Boleyn Girl) – ha jól olvastam, akkor annak ellenére is sikerült halálunalmasra csinálni a filmet, hogy Natalie Portman és Scarlett Johansson játszik benne.
  • Szex és New York – a mozifilmBevételileg sikeres, megnézésileg nekem 0%. Ez nem kritikai leszólás (látatlanban nem oltom), egyszerűen csak marhára nem az én sorozatom volt, és így nem is az én filmem.
human
írta
2008. 06. 05. 14:04
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: június 5.” bejegyzéshez

  1. A másik Boleyn lány könyvben jó, filmben tényleg unalmas nagyon. Még Natalie Portman se tudta felhozni a filmet.

  2. Nah ma csak a Szex és NYt végeztem ki… Hát. Voltak rendesen, minden terme a filmnek egész nap teltházas volt. És az előtér közepére (büfénél, már bent a moziba!) egy hajsütő és gyantázó stand is kivonult! :D Vicc az egész mozi! :D
    Amúgy a film türhető lett volna ha nem lett volna ennyire nyavíkolós és nyálas. De nagyon jól megoldott poénok voltak benne (bár nagyot dobott a hangulaton a 800 röhögő néző) amit persze széjjjel spoilereztek az előzetesbe. Nem tudom. Rosszabbra számítottam.

  3. brr, szerintem a szexéssziti egy tragédia volt. én a sorozatot kedveltem, illetve a főcsajt nem, de a másik három tök jó volt, és nagyon szerettem, ahogy végetért a sorozat (nem carrie szempontjából, de őt leszarom)

    ehhez képest a filmben samantha egy önimádó picsa, miranda önző seggfej, charlotte meg szolidan szellemi fogyatékos. hát gratulálok.

  4. A szex-eset most néztem meg. Hát hmmm… Nem szenvedtem ennyire filmtől a Sorstalanság kényszernézetése óta. Semmi mondanivaló, semmi történet csak nagyonsokszorsokpercnyi reklám a Diornak, Vogue-nak, Versace-nak stb. és nőimagazinokból szedett sablonszövegek, de erős vagyok és a végén jópofátvágva azt mondtam a lánynak, persze tetszett a film, és nem baj, hogy nem az Indián Johnny-t néztük, de hát meg akarom dugni, girl brain is simple.

  5. A másik Boleyn lány az utóbbi idők egyik legjobb filmje (számomra). Tegnap, amikor kijöttünk a moziból, pont azt beszéltük, hogy majdnem 2 órás (110 perc körül), de egy pillanatra sem unatkoztunk. Abszolut nem csajos film, nem csöpög, meghökkent, kitűnően ábrázolja az akkori időket, ármány, szerelem, vérfertőzés, királyi udvar, stb. Human légyszi nézd meg! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.