15 hozzászólás a “A Pink panther kettő még az elsőnél is szánalmasabb lesz?” bejegyzéshez

  1. Én is bírtam az elsőt. Nem verdestem magam a földhöz, de jól esett egy délután megnézni a tv-ben, ráadásul a szinkron is kellően vicces és bugyuta volt. Ez a teaser viszont tényleg egy marék f#s :)

  2. Hát én csak pár részletet láttam az 1-ből, de nem éreztem a vágyat, hogy végignézzem.

  3. Akkor nekem torz a humorérzékem, mert nekem is tetszett az első rész (Bumburger :D ), és valószínűleg a második is tetszeni fog.

  4. már megint az amcsi érzéketlenség, pont ezt a klasszikus filmet kellett megint elővenni, nem lehetett volna már hagyni? vagy muszáj mindennek a közepébe sz*rni?? már elnézést, de ez borzalmas. én nem hiszem el, h nem tanultak az első részből, amit ugyancsak nem kellett volna megcsinálni, de mégis, ezt tényleg minek? és ráadásul az érzéketlenséggel párosuló pocsék ízlésük, amivel tele lesz az egész film, ilyen erőltetett szitkom. sztív mártin arcára fagyott a mosoly vmikor, és nem megy letürülni. borzasztó.

  5. Oltári sz*r volt az első rész. Végigszenvedtem. Ha jól emlékszem, egyszer sem nevettem rajta. Ez pedig egy vígjátéknál nem jó pont…

  6. Nekem is tetszett az első amcsi rész, de szigorúan magyar szinkronnal.

    embörzser :D

  7. sztem is nagyon jó volt az első rész is, állati szinkronnal, van olyan szó amit még most se felejtettem el.. előveszem a zsümiböt-öt (gumibot) :))

  8. Az első rész jó lett volna, ha nem lett volna a klasszikus sorozat, a nagyszerű Peter Sellersszel.
    Így viszont kissé kényelmetlen volt nézni az általam egyébként nagyrabecsült Steve Martint, hogy egy olyan szereppel bírkózik, ami nem neki való.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.