Nic Cage tudja! Első Knowing képek

Alex Proyas, a Dark City (és az I Robot) rendezőjének új filmje. A történet szerint Cage karaktere talá egy földbe ásott időkapszulát, tudjátok, amikbe az ember emlékeket temet, és milyen jó amikor előkerül 30 év múlva. Namost ebben olyan jóslatok vannak, amik közül pár már bekövetkezett, és pár még be fog, azaz Cage karaktere tényleg Tud a jövőről valamit.

5 kép jött ki, ha erre kattintotok akkor mindet megnézhetitek, hála az USA todaynek.

Knowing - első kép Cage-ről

human
írta
2008. 06. 10. 13:22
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Nic Cage tudja! Első Knowing képek” bejegyzéshez

  1. Azért, hogy pontosak legyünk, nem egészen ez a történet… egy kislány teszi el a kapszulát a osztálytársaival egy órán, és ő bizonyos számokat hall és azt írja le… 50 évvel később Cage gyermekéhez kerül, akik az akkori osztályal nyitják ki, Cage meg megfejti a kódokat, és megprobálja megállítani a világ végét…

    Kár, hogy a “cikkiró” egyáltalán nem éri az angol szöveget

  2. a cikkíró az imdb leírást ferdítette:

    “A teacher (Cage) opens a time capsule that has been dug up at his son’s elementary school; in it are some chilling predictions — some that have already occurred and others that are about to — that lead him to believe his family plays a role in the events that are about to unfold.”

    Amiben semmi kódfejtés nincs. Tényleg nem Cage találja, csak kinyitja, ebben igazad van, csak felpörgettem a sztorit jobban Hollywoodosra. Viszotn így kevésbé volt spoileres is, hiszen a kódfejtés lesz kb a film első fele..

    Örülök, hoyg az első és eddigi egyetlen kommented kötekedés rögtön.

  3. Cage nagy kedvenc volt, főleg az Ál/arc miatt (+gone in sixty sec, con air, rock), de egyrész az utóbbi filmjei (ghot rider, national treasure, weather man) miatt, másrészt viszt a HAJA miatt nálam egyre lejjebb csúszik. Azt még megértem, hogy félrenyúl párszor meg hogy tuti pénz filmeket tol, de kérdem én: mégis WTF ahogy lassan kinéz???

  4. damien:

    “a HAJA miatt nálam egyre lejjebb csúszik”

    Ez most ugye csak vicc? :)

    Egyébként gondolom a haját a szerep is befolyásolja. Például egy 40-50 éves tanárnak miért kellene olyan frizura, mint egy szövetségi ügynöknek?
    A Nextes kattant, antiszociális főszereplőhőz tökéletesen illett ez a se nem rövid, se nem hosszú, fújja csak a szél, mikor futok frizura.

  5. Hát ha valaki jó szinész akkor lehet csúnya, de ő még nem is az, mármint nem csúnya. A hajában meg nincs valami sok lehetőség. De szerintem nincs is semmit baj vele, azt a keveset is viszonylag jó használja. Nem lehet mindenkinek olyan búrája mint Brad Pittnek, aki szinte akármit csinál jól áll neki.

  6. Azért a képeken engem is megütött a haja. De a legjobb, hogy nem kell neki zselé, mert minden képen szinte fut mint a meszes, így a haja csak áramvonalas lett.
    Majd kíváncsi leszek hogyan próbálja megmenteni a repülőt ami már a levegőben van és tudja le fog zuhanni. (egyik kép)

  7. Sokkal misztikusabb lenne úgy, hogy ne tudják ki ásta el, és semmi kódfejtés, hanem konkrét újságokat találjon. Amolyan jövőből itthagyott (ahh micsoda paradoxon)csomagot. És akkor menne megakadályozni a dolgokat.

  8. keihun: persze kis túlzással mondtam, olyan szempontból, hogy nagyon sok filmjet lattam, és ki ítél meg egy színészt haj alapjan (kackac)… :)

    viszont egyre bizarrabb ez az ember basszus :P

    (es elvileg o tesz a kopaszodas ellen, tehat ez nem a termeszetes folyamat egyik allapota, hanem valami elbaszott dolog)

  9. Azért Proyas neve mellől ne felejtsük el a The Crow-t sem – és akkor máris egy fokkal jobban várós a film. Bár nekem az alapötlet és Cage szerepeltetése is tetszik…

  10. Kevin Spaceynek már 10éve alig van haja ,mégsincs senki kiakadva rajta…mondjuk ő általában olyan filmekben játszik ahol alakitani is kell:) -lásd superman :)
    De most komolyan ,szerintem nem veszélyes a Cage feje,csak az utolsó három filmjében nemhogy a séróját nem lötték be máshogy ,de még a kabátját se cserélték le…pl én igy első ránézésre nem tudtam eldönteni h ez a kép most a “national geographic 3” vagy a “Next 2”

  11. jaa, mintha a next elhibázottságát akarná javítani egy “hasonló” sztorival.. cage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.