Ezért fog ütni a Wanted!

I’m sorry! Lehet nem így volt a képregényben (itt még nem tartok, a második ep jön), a valóságban ilyet nem lehet csinálni satöbbi, de ez itt most valami ultrafun popcorn akciócuccnak néz ki. I’m sorry.

Picit spoileres nyilván, hiszen ez full jelenet, bár előtték a trailerben, de most teljes egészében látjuk.

Azért megvágták, mármint rövidebbre, mert alapban mögötte ment Jolie, azért hátra jelez, aztán hirtelen előtte van.

human
írta
2008. 06. 12. 13:21
megjelenés
41
hozzászolás


41 hozzászólás a “Ezért fog ütni a Wanted!” bejegyzéshez

  1. Húú így eddig nemérdekelt mert nemszeretem Jolie kisasszonyt, de.. ezt most megnéztem és aztmondtam ÖÖÖ… oké ez need. :D

  2. ez túlzottan túlzó és mű és rajzolt… nemteccik, bár ez egyéni szocpol probléma, ahogy a nagyim mondaná.

    Egyébként ha a kilassított jelenetben viszonylag rendes sebességgel mondja az “I’m sorry”-t, akkor valóságban chip és dale hangszínnel elhadarta?

  3. Engem is ez a jelenet vett meg, eddig csak úgy “elment, talán megnézem… majd vmikor” kategória volt, de úgy látom ez jó kis filmnek ígérkezik.

  4. persze nem törik szarrá egymást és utána még tovább is megy a kocsival, ahaaa
    ekkora blődséget csak a zs-kategóriás akciófilmekben látni, persze az akció filmnél nem a realitás a fő szempont, de ez akkoris marha nagy fasság
    legyen itt még egy eddig nem látott jelenet a filmből
    http://www.youtube.com/watch?v=SnOWiYFOldQ

  5. chabba, az ilyeneket viszonylag könnyen meg lehet oldani, először felveszik a jelenetet, ahol a páciens csak tátog, majd szépen rámondja a felvételre stúdióban, hogy “bocsesz!”

  6. ez megint ilyen nézettségmegosztó film lesz mert egyik fele a huam kategória aki feeling és akciófunt látja benne, és van a másik fele akinek meg nem veszi be a gyomra ezt a golyócsavarós autómegpördítős képregény-realizmust … asszem nálam elég lesz egy késő téli estén DVD-n megnézni…

  7. @mózes: igen, kicsit rosszul fogalmaztam: a filmbéli “valóságban” kismókusként hadarnak-csicsergnek a szuperügynkökök, amikor ilyesmiket csinálnak?

  8. érdekes ez a hátra jelez majd előtte van dolog… kicsit gáz így no… de ettől még a jelenet nem veszt az értékéből, bazinagy

  9. Ez királyul néz ki, kérdés, hogy a sztori is szinten lesz-e hozzá.

    Ha ilyen lesz, mint az akció, akkor nézős.

    Angelina egyébként nem szép soványan szerintem.

  10. Torrent a barátod, mint bárminél, de ha jól sejtem human azt mondaná, a warezt ne itt..

    A film meg erősen nézős. :D Ha nem is lesz annyira elborult, mint a Shoot ’em up, azért a moziban befigyel. :)

  11. Hát, megnéztem eddig az összes bemutatóját a filmnek, és egyre inkább úgy érzem, hogy nem tetszik… Jó, léehet szórakoztató valakinek a csavart golyó, meg a repkedő kocsik ide-oda, de, hogy írtó B kategória érzést ad, az is biztos…

  12. Gyerekkoromban ezt játszottam volna az iskola udvarán, de most kifejezetten idegesít.

  13. Nekem kicsit olyan érzésem volt, mintha valami számítógépes játék átvezető animációja lett volna.
    Kár volt megtörni ezt a fasza jelenetet a sok közeli képpel és/vagy lassítással.
    Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az ugratást kicsit távolabbról veszik fel, s egészen addig ott is maradt volna a kamera, amíg a Mustang át nem fordul a limuzin felett, majd egy vágás, s hátulról (és kissé oldalról) lehetett volna látni, ahogy földet ér, a limuzin hátsó ablakát meg beteríti a vér. De már az is sokat dobott volna rajta, ha csak az “I’m sorry!”-t lassítják be.
    Azé’ moziba’ nézős.

  14. DooM: tuti lesz vér ebben a jelenetben, viszont ez pg13 a film meg R lesz. kivágták, hogy mindenhova korlátozás nélkül kirakható legyen.

  15. Hát ez eléggé ott volt!
    Más az, hogy Chevrolet… Hulladék szar kocsi, mért kellet belerakni? Ellenben a Mustangot az imádjuk :)

  16. Ez gáz.
    Főleg az ájmszorrizás, hogy az ugratást ne kelljen említenem.
    Ráadásul én imádom Andrea Bocelli számait és rettenetesen rossz hallani hogy berakták [b]ez[/b] alá.

  17. human: Nekem nem is a vér hiánya volt a bajom, hanem a sok (túl) közeli felvétel és a sok lassítás, ráadásul nagyon szét van tördelve az akció. Persze így biztos jobban hasonlít a képregényre (el tudom képzelni, ahogy egy kis kockában mutatják a pöfékelő pacákot a limuzinban, a kép többi részén meg főhősünket látni, ahogy épp szágult a kocsival az áldozat mellett/felé), de szerintem sokkal jobb is lehetett volna. Remélem ezt nem így, ebben a formában teszik a filmbe.

  18. de mondom, szerintem a klip agyon van végva, azért tűnik szétszórtnak. A lassítás meg a legjobb akciófilmes eszköz ever, letettem a hajam az i’m sorryn.

    Aki meg azt kifogásolja, hogy képtelenség (a sokadik wanted posztnál is..) azt nem is értem. Vannak a valósághoz közelebb álló akciófilmek, vannak az elszálltak, mindkettőnek meg van a helye. Max nem kell megnézni minden trailert és jelenetet, meg majd a moziban és annyi, szerintem. engem sem érdekel a douchess, kitettem a trailert de én nem néztem végig pl.

  19. Az “I’m sorry!” tényleg fasza, de szerintem elég lenne ha csak az a rész lenne lassítva. Tehát amikor a kocsi oldalát közelről mutatják.
    (Lehet, sőt szinte biztos, hogy nem így, egy az egyben lesz a filmben ez a jelenet, de egyelőre csak erről lehet véleményt alkotni.)

  20. human, nekem nem a valóságtól elszálltság nem jön be, hanem az a mód (“I’m sorry”), ahogyan ez elő van vezetve. valaki írta ezt a gyerekes homokozóban játszó attitűdöt. igaza van.

    simán értem DooM kifogásait, bár ha ilyen elvárásaid vannak, akkor nem ezt a zsánert javaslom (az eljövendő szép napok (atom egoyan) kapcsán a rendező pontosan erről a kérdésről nyilatkozik (az iskolabusz jég alá kerülésének felvétele csak távolról kerül bemutatásra, mely döntés nem anyagi, ellenben esztétikai megfontolások eredménye – kerülve mindenféle busz ablakára tapadó kétségbeesett gyerekarc drámáját…)).

  21. Egy újabb ötletemet loptál el ezt még akkor találtam ki mikor megérkezet a mátrix 1. ezért szar a filmes pálya…

  22. Én simán nézném, ha nem játszana benne Jolie. Már a Beowulffal is így voltam.
    Amúgy meg vérgagyi kb onnantól, hogy pisztollyal bármit is eltalálnak benne, vajon mi a faszért kell egy puskára egyáltalán cső.

  23. Szeretem az akciókat, de ez vmi más, ez valahogy nem tetszik… :) Már a Die hardban is túlzónak találtam a kamujeleneteket, itt meg azért már too much… :]
    Nade akinek tetszik, annak majd jó mozizást. :)

  24. Ez a jó benne, hogy elborult, őrült pörgés! Ha öt percenként belekötsz, hogy “a mustang kettétört volna…” “pisztollyal semmit nem lehet eltalálni…” nem fogod élvezni a filmet. Kapcsold ki az agyad, nem kell sztori, nem kell értelem, csak szívd az adrenalint, lassítva repül a fószer, közeli kép a golyóról, bumm headshot, totális látványorgia, harapsz egy kis popcornt, jön a következő! Félreértés ne essék, szeretem az “értelmes” filmeket is, de ilyen is kell néha

  25. Osztom Ocelot véleményét. Értelmetlen az ilyen, hogy “Chevrolet… Hulladék szar kocsi” kákán is csomót keres… Nem értem miért kell a realitást keresni ebben a filmben mikor nem az a célja.

  26. Ez a film tényleg azoknak való, akik el tudnak rugaszkodni a valóságtól és nem azt boncolgatják, vajon miért pörög ellenkező irányba a becsapódó autó a lövés után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.