A harmadik Eye trailere

Tudom én vagyok tájékozatlan, de a frisseséget hozó távolkeleti horror mikor fulladt unalomba? És most nem pont az Eye-ra gondolok, hiszen az első része sem világmgváltó, de ez alapján jutott eszembe. Vagy csak egyszerűen nem jutnak el a felszínig, mert az undergound nézők nem akarják terjeszteni az igét.

A kitérő után a The Eye harmadik részének az előzetesét lehet megnézni.

human
írta
2008. 06. 15. 20:22
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A harmadik Eye trailere” bejegyzéshez

  1. Heh, ez a Távol-Keleten “The Eye 10” néven futott (mer tíz módon lehet meglátni egy szellemet, vagymiafaszom). A 3 az imdb szerint csak most készül arrafelé (pingPangék nélkül, Tsui Harkkal, wtf), ami az amerikai logika szerint nyilván a négyes sorszámot kapja majd.

    Olyan ez, mint amikor a Final Fantasy játékok sorszámolását kúrták szanaszét az usákoknál. (Ajánlott hallgatmány az Angry Video Game Nerd hasontémájú filmecskéje, a Chronologically Confused about Movie and Video Game Sequels.)

  2. jah, láttam az angryt :)

    Az biztos h ezt most eye 3-nak hívják a nemzetközi piacon, pedig mondasz az is logikus, hiszen már a trailerben is mutatják a 10 módot

  3. sztem ez ilyen általános dolog, ugyanúgy nálunk is vannak hasonló, holt idióta címadások, és tuti, hogy a távol-keleten is van rengeteg

  4. Pont olyan film amit leszedsz warez-ről, megnézed , 3-4 napig seedelsz, és letörlöd. Tipikus ‘folyosó-horror’ .
    Bár az mondjuk elég jó volt mikor a srácok dobolnak a pálcákkal és akkor feltűnik valami black-metal banda , ‘fantom Immortal’.

  5. Ez a trailer hang volt a White Noise-ban is. Az a trailer valami díjat is nyert :) A trailer valóban rohadt jó volt, a film meg szar :)

  6. etiop: az egy folytatasa. :D

    en anno ledaraltam egymas utan mind2 reszt.
    persze az elso volt a jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.