28 hozzászólás a “Gotham pizzéria” bejegyzéshez

  1. hát én nem igazán látom ezen Harvey arcát…
    annál elkezd sötétedni, hogy belekortyol a pohárba, de nem mutatják rendesen az arcát.
    bár nekem az ilyen hülye webes videók nagyon lassúak, meg akadoznak minden szar…

  2. bkesz: persze hogy elsötétül. Pár héttel a bemutató előtt már nem fogják mutatni az arcát. Jokert muszáj volt felfedniük, de azért hagynak meglepetést a filmre is.

  3. Nagyon állat! :D Egyébként szerintem ez a jelenet lesz a Dark Knight zárójelenete, mint a Batman: KEZDŐDIIIK!!!! (ezt a hülye címet ki találta ki…?) végén az a bizonyos kártyalap. amolyan “ez lesz legközelebb, törjön ki benneteket a frász, akkor sem kaptok most többet” ízelítő :P

  4. Szerintem, pedig lesz benne 2face.
    Valahol azt olvastam, hogy Nolan minden jelenetet kétszer forgatott le Eckhart-al, mert valami überf@sza cgi- al lesz megcsinálva kétarc, de úgy hogy elhányd magad tőle, ha meglátod.

  5. Én nem tudom, hogy hogyan fogom kibírni.

    Ezen a nyáron lesz másodszorra, hogy Londonba megyek.
    Tavaly a HP5-öt néztem meg moziban. Én kb. fél éve vagyok Batman(: Begins) mániás, de már azelőtt tudtam, hogy ha kimegyek, moziba is kell mennem. Sajnos, akkor még nem volt ötletem, hogy mit fogok nézni, de miután láttam a Begins filmet, tudtam, hogy a The Dark Knight lesz az. Mivel a repjegy már megvolt, tökre paráztam, hogy pont nem akkor lesz a mozikban, de aztán láttam, hogy a UK premier után pár nappal érek ki. Mennyire örültem.

    Szerintem ennyire nem lehet várni egy filmet…
    De ugy néz ki, hogy mégis. Tuti, hogy a kampánynak köszönhető. Nagyon eltalálták. :)
    Nem hiszem, hogy bárkiben is lehetne csalódni. Aaron nagyon jó volt abban a pár filmben amit láttam. Főleg a Thank You For Smoking. Az valami… Heath-et nem “ismerem” annyira, de nekem ez a “pár” trailer elég volt, hogy meggyőzzön… Bale pedig… :)

    Nem tudjátok, hogy itthoni mozikban mikor adnak bemutatót? Jó lenne végre “nagyban” is megnézni és hallani… :) (Vagy már esetleg adják?) Ugye majd írtok róla (vagy már írtatok?), hogyha lesz itthon is trailer…!

    Na, bocsi, hogy ennyit írtam, de valahogy rámjött, és ki kellett írnom magamból. :D

  6. nem értelek. Itthon már rég megy a trailer mozikban, én többször is láttam. Az meg hogy itthon mikor vetítik a filmet neked mindegy lesz, ha londonban nézed.

  7. Már vetítik? És melyik film előtt?

    Nem mind1. Mer az még sok idő. És marhára érdekel.

  8. Hát igen, ha normálisan akarok fogalmazni, akkor azt mondom, hogy ez valami marha hangulatos, poénos, kemény. Ha csak az érzéseimet írnám le, akkor meg ez lenne a post: ÁÁÁ :D

  9. Hello Mindenki!

    Én is úgy gondolom hogy a film utolsó pár perceit láthattuk…sajnos és szerencsére. Szerencsére, mert nagyon ütős befejezés lenne és sajnos mert, ha ez lesz a vége, én bitos nem bírom ki a harmadik részig. Ismerve Nolant, még azt is el tudnám képzelni, h valahol a film közepén, vagy elején (bár az első 7 percet már lehetett látni) lesz ez a jelenet…legalábbis nem mindig időrendben történnek nála az események, és itt most nem kizárólag a Mementora gondolok. :ppppp
    Nagyon várom már…kitartás!!!!

  10. Én is türelmetlenül várom a filmet. De nem tudok nem mosolyogni azon, hogy milyen morzsákat kaparnak össze és osztanak szét a neten, hogy csillapítsák a várakozást.

    Hol van még az augusztus 7-e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.