Murphy feje promózni ment

A Meet Dave-et reklámozzák, és bármilyen szarnak néz ki a film, legalábbis Eddie utóbbi években elkövetett szörnyűségeit tekintve, ezen a “reklámon” elvigyorodtam.

human
írta
2008. 06. 18. 21:33
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Murphy feje promózni ment” bejegyzéshez

  1. Murphy lassan már viccnek is rossz, nagyon a béka segge alatt van. Ez a fej meg inkább horrorisztikus, mintsem jó reklámfogás.

  2. Jaja, tuti kettős érzést vált ki az emberekből. Van aki lassít, és van aki gyorsít, ja és van aki vigyorog.(ügye human?) =)

  3. “Murphy lassan már viccnek is rossz, nagyon a béka segge alatt van”

    ja. szeretne minden színész annyira a béka segge alatt lenni, hogy 2007-ben oscar-díjra jelöljék.

  4. de amúgy, hogy tovább kötözködjek: murphy az utóbbi 4 évben KETTŐ filmben játszott, ezekből meg nem lehet sokat megítélni (gondolom human a régi 2001-03-asokra gondolt.)

    ez a kettő a dreamgirls és a norbit. előbbi ugye no komment, bár musical révén, gondolom nem látták sokan – utóbbit pedig az usa-ban 100+M, botrányosan sz*r, de a vélemény nem murphy-t minősíti, hanem azt, aki látta a norbitot (pl. engem) – mert tudta, hogy sz*r lesz és megnézte:))

  5. Na igen ez igaz csak hát ugye ott van az is, hogy anno milyen raj filmeket csinált mint a Beverly Hillsi Zsaru sorozat vagy pl. a 48 óra és a Megint 48 óra. És most? Felejthető. Nekem még a Metro is tetszett.

  6. “A crew of miniature aliens operate a spaceship that has a human form. While trying to save their planet, the aliens encounter a new problem, as their ship becomes smitten with an Earth woman (Banks).”

    Te jooooo eeeeeg…

  7. Szerintem Murphynek a Dreamgirls egy nagyon jó comeback volt, csak az a baj h nem maradt fent hanem megint visszasüllyedt…

    Amúgy Human nem tudom volt e már a legnagyobb filmcím félrefordítások rovat pl. Metro = Két túsz között? Jó lenne :)

  8. A sztori alapján fosnak gondoltam annó, de a bemutató igen csak jópofa volt. Szóval a magam részéről kiváncsian várom az új filmet, azzal együtt h a dúlítül filmeket én is utáltam -érdekes módon a Norbit még tetszett (lehet lehordani mindennek :) )

  9. Hát Murphy télleg eléggé el hígult, de az előzetese, ennek a filmen nem volt rossz! :) Sőt jó ötlet a robottestben a kis “emberek” no de ettől még lehet rosz, de reméljük nem!

    Jó lenne ha végre Eddie is inkább az Axel f. 4-re gyúrna rá és térne vissza! megmutathatná hogy van még benne abból amiért régen szerettük a filmjeit! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.