Sokadik Dark Knight TV-Spot

A hírhedt Bruce Wayne.. Úgyis tudom, hogy sokan rákattintanak a playre, én is így tettem, és még mindig több mint egy hónapnyira van. Ááá.

Viszont aki befáradt, az kap egy Joker extrát. Éljenek a rejtett extrák, még a weboldalakon is. /gonosz kacaj, 10* gyengébb, mint Ledgeré/

14 hozzászólás a “Sokadik Dark Knight TV-Spot” bejegyzéshez

  1. Ez a Bale nem semmi. A darkhorizons friss híre szerint Robin Hood-ot játsza majd Ridley Scott Notthingam című filmjében.

    Batman,John Connor és Robin Hood.

    Az összes gyerekkori hősömet eljátssza oly csodás:D

  2. en ezt nem ertem:
    gonosz kacaj, 10* gyengébb, mint Ledgeré
    de mind1 JOKER RULZ!!!

  3. én kacagok gonoszan, de nem hangzik olyan jól, mint ledgeré a trailerben, aki ugye joker és haha. Szerintem érthető volt, azért perjeles a zárójel direkt.

  4. most ha van még egy hónap akkor hetente 1 spot..?
    ó, ne.

    viszont ezt se nézem meg, bár nem bírom ki, h kibírjam,

  5. nemtom mi lesz ezzel a filmmel, dehogy premierre moziba nézős lesz az tuti. Bale-ben azt szeretem hogy mindig úgy beszél mint Alec Baldwin a 30 rockban amikor próbál meggyőzni vkit: félig suttogva, morogva

  6. Remélhetőleg nem szinkronos lesz, bár a jó öreg MOM mindig ott van. És mindenkinek javaslom az esti időpontokat! Sajna nálunk még mindig sok a retardált szölő, aki batman=mesefilm alapon viszi a kisgyerekét megnézni…

  7. dr.Fünke: Hát amíg van a MOM Parkban mozirészleg – állítólag nagyon rosszul áll a szénájuk.
    Remélem az nem fog most megtörténni a TDK-val mint az Iron Man esetében, hogy nem vetítik feliratosan csak originalban(és azt is csak egy helyen).

  8. Akarooooooooom! Ez odabaszós lesz, de nagyon!
    Sajnálom hogy Ledger már nem lehet többé Joker.
    Én színészként is kedveltem őt, meg Bale is toppos!
    & hogy Nolan a rendező. Ez a film tuti hogy klasszikus lesz!
    Nolan eddig még sosem hibázott! Nekem ő meg Fincher a kedvenceim! A következőt rendezhetnék felesben, v. mondjuk Fincher.

  9. És hát sajnos sok híresztelés szerint a következő részben is szerepelt volna a forg. könyv legalábbis tartalmazta volna Ledger Jokerét a 3.ban is.

  10. Szentigaz, nincs sok okunk derűlátónak lenni Joker jövőjét illetően. De ha Ewan Mcgregor képes volt leutánozni Sir Alec Guinnesst Obi-wanként, akkor valaki szerintem Heath Ledger Jokerével is megcsinálhatná ugyanezt. De annak az egyénnek (bárki is legyen) persze jóval több figyelmet kellsz fordítani az egészségére, nehogy halálával ő is fájdalmat okozzon a családjának.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.