Előkánikulai hírek: Silver Surfer, Spider-Man 4, Bale satöbbi

Felgyűlt pár kissebb hír, tudjuk le röviden őket. De először: az IGN-re felkerült rendes minőségben a Taken trailere (az amit rosszabb minőségben már láttunk itt a siteon). Ide már azt a dvd-t..

  • A Pókember 4 bemutatójának 2011 májusát szúrta ki a Sony Pictures. Ugye akkor már a Marvel szállítja majd nekünk Amerika kapitányt, és a Potter filmek záródarabja is akörül jön.
  • Az a pletyka járja, hogy Christian Bale lesz Robin Hood a késszülő Notthingham című filmben, amit Ridley Scott rendez.. majd (és Russel Crowe lesz a bíró).
  • J. Michael Straczynski már megírta az Ezüst szörfös utazó forgatókönyvét, de az F4 2 buktája miatt ugye zöld utat még nem kaptak a további készítésre. Ami azért vicces nekem, mert az F4 1 buktája miatt miért kapott a kettő egyáltalán anno. A történet szinte képkockára az F4 2 végétől folytatódna. Ha én javasolhatnék, akkro tuti a rajzfilmet terjeszteném elő.
  • Az Iron Man lépte át idén elsőnek a 300 milliós amerikai bevételi határt. Az Indy fogja követni persze. Világszinten meg még sokkal többet kaszáltak. Kedves Marvel, tessék megnézni a Hulk hogy teljesít, aztán leperkálni az Iron Mant elkövető stábnak a második részre a duplázott fizetést.
  • A Love Guru iszonyat lehúzó kritikákat zsbel be most hétvégén odakinn, a Get Smart viszont nem annyira.
  • Az MPAA a legdurvább, NC-17 besorolást szeretné Kevin Smith pronóforgatós filmjére ragasztani. Ez olyan szempontból lenne rossz nekik, hogy nem promózhatnák nagy újságokban vagy tévében, mert az NC-17 filmeket nem szabad, még megvágott, 11 évesek által is nézhető képekkel sem. Ebből következik, hogy megvágják R-re (azért vicces, hogy a Clerks 2-ben a csacsi-show benn maradhatott..) és majd dvd-n lesz tényleg unrated a cucc.
  • Tarantinó új filmjét is két részre szeretné vagdalni, ala Kill Bill, mert szerinte nem fér el az Ingolious Bastards egy filmnyi időben. Szóval lesz egy viszonylag jó első, és egy kevésbé jó második rész, ala Kill Bill?
  • Sam Raimi akar lecsapni a The Given Day megfilmesítésére. A könyvet Dennis Lehane írta, aki a Titokzatos folyót és a Hideg nyomont.
human
írta
2008. 06. 21. 16:32
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Előkánikulai hírek: Silver Surfer, Spider-Man 4, Bale satöbbi” bejegyzéshez

  1. J. Michael Straczynski.
    Jó. Jöhet, ő azért a Marvelnél marhajól ír misztikus dolgokat, igaz amíg ő írta a Pókembert addig furcsa volt, mert hát Póki sokkal földhözragadtab karakter, de most megkapta Thort és az összes eddigi füzet amit írt baromijó, szóval JMS kifejezetten egy erős reménysugár a Silver Surfer filmhez úgy gondolom. Szar F4 ide vagy oda.

  2. A ppp*csaba, a Taken trailere a legbadassabb trailer amit az utobbi par evben lattam. Ilyen profi akarok lenni egyszer en is:D

  3. Straczynski-val kapcsolatban egyetértek, jó képrenyírónak tartom én is, + a Babylon 5 is az ő nevéhez fűződik.

    F4 bukás? – azért korántsem volt az, bár abban egyetértek, hogy nem is volt olyan a bevétel, ami alapján egy második részt meg lehessen kockáztatni. Csak a cím + marketing vitte el 154 m.-ig az USA-ban, és az első hétvégi 56m.-hoz képest elég szerény végösszeg jött ki. Silver Surfer film jó lenne, de én a stúdió helyében nem adnék neki zöld utat.

  4. én simán zöld utat adnék már a rendező miatt is hiszen nem az eddig hulladékokat rendező Tim Story hanem a storyhoz tökéletesen passzoló Alex Proyas (The Crow, Dark City, I, Robot) rendezné a Silver Surfert. Bár eddig úgy volt, hogy origin storyban gondolkodnak, teljesen függetlenítve magukat a F4 filmtől.
    Egyébként meg amerikában úgy tűnik mindenki prűd és mindenki tényleg csak 21 éven felül hallott először az ilyen filmekről és hogy mi zajlik bennük (legalábbis a nagyon elfogult szülők szerint)

  5. anno, amikor a KillBill-filmeket néztem moziban, úgy voltam vele, hogy más-más filmeket kaptunk, de ugyanolyan jókat. újranézve realizálódott bennem az, hogy csak egyben értékelendőek… emiatt bízok az Inglorius Bastards-ban is…
    Nottingham-ben úgy néz ki fordított helyzet lesz a 3:10 to Yuma-hoz képest :)
    Taken nekem Maggie Grace miatt várós…(4 8 15 …..)

  6. Egy csomó megnézős film, remélem az új K. Smith film nem lesz nagyon megvagdosva…

  7. Kill Bill 2 imo jobb volt, mint az 1, Supermanes parbeszed az onmagaban elvinne egy filmet a hatan kb :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.