40 hozzászólás a “Dragonball, a legenda életre kel” bejegyzéshez

  1. Hát ezt a főszereplő gyereket még szokni kell, mert szvsz annyira passzol a karakterhez, mintha Tom Cruize játszotta volna a Terminátort.

  2. Az még hadján hogy ‘naaagyon néz’. De szvsz ez naaagyon gáz lesz.Habár kitudja…
    Viszont ha a DB jelentős communityjét nemsikerül megfogni akkor nemkicsit bukta lesz.

  3. Nemtom, nekem továbbra sem tetszik az ötlet hogy DB-ből film lesz. Inkább a Bleachből lenne.

  4. Az a csillagos gömb a bal alsó sarokban is érdekes. Oké, hogy poszter, és majd az animáció jó/jobb(?) lesz, de miért nem mindjárt pöttyös labdákkal dobálóznak?

  5. szerintem teljesen rendben van ez a poszter, remek promo anyag. látatlanban nem fikázok de az eddigiekből az jön le hogy nem sok köze lesz a régi már-már klasszikus animéhez de azért kiváncsian várom. amúgy meg (bár a Speed Racer megbukott) ha ennek sikerül jó kis pénzeket összeszedni úgyis inkább a japán animációkhoz nyúlnak mer lassan elfogy az összes nagyobb képregényes cucc

  6. “de miért nem mindjárt pöttyös labdákkal dobálóznak?”

    Mert Tibi bácsi elintézte :)

    Kíváncsian várom, hogy mi sül ki ebből remélem csupa pozitívum.

  7. Kíváncsi vagyok a kamehame ha-t hogy fogja a nagyon néző barátunk ordítani?! ;)

  8. Sztem az Animékhez nem kell még jó ideig nyúlniuk. Van még néhány képregény.:) Meg a Forgotten Realms Fantasyjből is lehetne jó filmeket csinálni.

  9. DBZ hát egyszernézős, de nem hinném, hogy moziban. Viszont ha egy Drizzt-es filmet csinálnának, nem picit örülne a fejem. Persze nem tudom milyen rendezőnek merném a kezébe adni R.A. Salvatore helyében. Mert kb úgy járna mint minden más fantasy könyv adaptáció, nem tudnának elég hosszú filmet csinálni egy-egy könyvhöz(HP-LOTR), és azok akik olvasták nagy hiányosságokat éreznének az eredetihez képest.

  10. Á, már tudom hogy honnan ismerős ez a gyerek.A Lostban játszotta a zsarut Locke marihónaljás flashbackjében.

  11. Az nem pöttyös labda hanem a dragon ball! A gömbök amikkel megidézhető Shinron! Amugy meg tipikus magyar mentalitás! Előre megy a fikázás mikor még nem is láttuk a filmet! A magyaroknak minden szar ugyhogy tökmindegy! Szerintem várjuk meg mi lesz belőle! Sokan lehúzzák sztem meg épp hogy jó lesz!:)

  12. spike007:
    Nem fikázom előre, csak valahogy nem tudom a képen látható nyikhaj gyereket Son Gokuval azonosítani, és erős fenntartásokkal vagyok a mozi iránt. Ennek mertem “hangot” adni.
    De ha te látatlanba mondhatod, hogy tök jó lesz, akkor én az ellenkezőjét miért nem?

  13. spike007: Az nem Shinron,hanem ShenLong.

    Llew: Én osztom a véleményed,de remélem hogy eltalálják a filmet, és csak kellemes meglepetés fog érni.

  14. Llew: “Hát ezt a főszereplő gyereket még szokni kell, mert szvsz annyira passzol a karakterhez, mintha Tom Cruize játszotta volna a Terminátort.”

    Azt hiszem ez minden karakterről elmondható… Főleg Zseniális Teknősre leszek kíváncsi, akinek kinőtt a haja, levágta a szakállát és elvesztette a napszemüvegét :)
    Minimális esély van rá, hogy ez a film jó lesz, de a remény hal meg utoljára. Talán… talán…

  15. “”Hát ezt a főszereplő gyereket még szokni kell, mert szvsz annyira passzol a karakterhez,”

    a rajzfilmet elrontani nem lehet, csak jobbat csinálni.

    remélem nem az a rajongók vágya, hogy valami idétlen nyolc éves kissrác alakítsa a főszerepet…

  16. Kíváncsi vagyok az ifjú sátánt (nem biztos h ez volt a neve, de a zöld embert) hogy csinálják meg

  17. dr.jones:
    A múltkor volt Bulmáról kép. Na ő hasonlított a rajz figurára.
    Ha Zseniális Teknős az általad írt változásokon kívül még
    a nőket se fogja hajtani, akkor semmi köze se lesz az eredeti figurához.:)

    winnie:
    nem nyolcéves gyereket vártam a szerepre, csak ezt a gyereket nem tudom a képbe illeszteni
    “a rajzfilmet elrontani nem lehet, csak jobbat csinálni.”
    A próféta szóljon belőled.

  18. Ez az a kiccsávó, akit szpílberg a War of the Worlds-ben egy bazinagy robbanásból a bostoni családi házba teleportált épségben, mert úgy tartotta a kedve.

    Mondani akartam, hogy egy SailorMoon élőszereplős film jópofa lenne, mert nézhetnénk egy csomó rövidszoknyás kiccsajt, ahogy démonokkal bunyóznak, erre most látom, hogy van belőle élőszereplős sorozat. (Japánban, persze.) Baszker.

    Amúgy meg má mé ne lehetne rosszabbra csinálni a rajzfilmnél? Hollywoodról beszélünk, ne becsüld le őket, egy kis igyekezettel bármit alul tudnak múlni, még a hónapokonkeresztülbunyózomugyanazzalagecivel és ezerötszázrészenátfutokamennyországiútonvagymiapicsán rajzfilmet is.

  19. LIew:
    Felhivnám figyelmedet hogy Son Goku a sima dragon ballban elég nyikhaly és nyüzüge volt és mégis nagy ereje volt! Na most a történetet nem ott kezdik hogy egyből super sayian lesz belőle !! Harc közben dagadtak be az izmaik az animében és valszeg itt is igy lesz! Ifju sátánnal mikor harcolt szinte pontosan így nézett ki, ez a Chatwin gyerek nagyon is hasonlít Gokura! Bulma rendben! Chow Yun fat nagy színész és elég lenne a karib tengerben látott szakállat és kpopasz fejet megcsinálni neki és oké is lenne! Chi-Chi is oké! Majd meglássuk mit hoznak ki belőle, kicsit én is félek tőle de nem írom le! Gokut meg megszokod majd!:)
    skati igazad van elnézést!

  20. amit nagyon várok amugy:
    KA-ME-HAAAA-MEEEEE-HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:)

  21. Ez a film nem lesz bukta! Mivel egy olyan kult dologhoz nyúltak mint a Dragon Ball igy nem kétséges, a sikere már elkönyvelhető! :) Mert hiába nem fog tetszeni, a mozipénztárnál a jegyeladást és nem az elégedetséget mérik!

    Én már most kijelentem, hogy ha jó na nem a film, de a jövő év elején elég durva bevételi adatok esznek! :)
    Ha csak abból indulok ki hogy azok akik amikor ment a sorozat nézték, és mára felnőttek és ki tudják fizetni a mozijegyet, akkor már most boritékolható hogy nem lehet bukta! :)

    Winnie:

    teljesen igazad van. itt nem a szereplővel van a gond! Most a srác nem tehet aról hogy őt választották..stb…

    De senki nem gondolhatja komlyan hogy a cirka 153 részes DB-t totál előről kezdik :) mikor még fiatal songoku…
    Bár Sátánnal mikor először harcol és legyőzi akkor még kicsi!

    Ezért is lesz más a film… élőbe látni mindazt amit eddig rajzba?? elképzelhetetlen… Október/November körül várható a Teaser/Trailer… :) Addig meg képek… de képek alapján nehéz bármitis megitélni…

  22. Hát nem tom, én nagyon várom a filmet, akármit is csinálnak tuti rossz nem lehet. Más nem miután megnéztük a filmet nosztalgia képpen megnézzük a razfilmet is utána:)

  23. 1. igazán kiadhatnának valami normális minőségű képet vagy inkább karakter promókat mer ezekből a scannelt fényképezett cuccokból kezd elegem lenni :S
    2.én már látom előre h 2010 körül már jönnek hasonlóan a képek az élőszereplős Pokémon filmből…kicsi undorító CGI szörnyekkel akik a Narnia-s lényekkel szemben csak morogni meg a saját nevüket tudják mondani :D vagy digimon… az a baj ezekkel hogy teljesen másképp néz ki egy nagy akármilyen csata animációsba vagy élőszereplők köré varázsolva, és ezért is a sok negatív fogadtatás

  24. Szerintem hangulatos a poszter. Egyebkent meg varom a filmet, szerintem a srac jo valasztas goku szerepere, hasonlit valamelyest a mimmikaja az ifju gokuera…1ebkent meg spike0007-nek igaza van, nem kene osszevissza fikazni mindennemu info nelkul. A sztori tizeneves gokurol fog szolni, szal a srac fizikailag megfelel szerintem. En tuti megnezem moziban, mert birom az animet is.

  25. Nagyon várom a filmet, és remélem tényleg jó lesz. Kiskoromban a rabja voltam a mesének :D

  26. Tényleg, a Yu-Gi-Oh-ból kéne nagyfilm. Két órán át tartó brutális kártyázás.

    JÁTÉKOS #1: Rosszul taktikáztál! Megidézem a Porhanyós Tarkabarmot, és Fúziós lappal hozzáillesztem a Gégefarkaló Krampácshoz, így megháromszorozom a támadását! Veszítesz 42376 pontot! (eldob egy CGI-kártyát, mert a valódi kártya nem oda repülne, ahová kellene)
    JÁTÉKOS #2: (hangos kacaj, egy percig tart, 143 kameraállásból veszik) Belesétáltál a visszaverő csapdámba! A képpel lefelé lerakott Tripper Varázslómat felfordítom támadó pozicióba, és megtoldom egy Mamuszcsoszogó Varázslattal! Egy körből kimaradsz!
    JÁTÉKOS #1: (felhördül, CGI-izzadságcseppek gyöngyöznek a homlokán)
    NÉZŐ: Úúú, szétbasz az izgalom!

  27. Kis-kis jól beszélt!

    Én elítélem azt hogy ebből a merch-ből leforgassanak egy ilyen szemetet, hiszen fullmesefilm! Ebből nem lehet jó filmet csinálni. Egyrészt, mert a mese nagyon hosszú volt és szinte semmit nem ad vissza egy rövid film, másrészt mert benne van a nevében hogy MESE! De hát mint a kommentekből látjuk vannak elvakult rajongók, akiknek csak az számít hogy rá legyen nyomva a főcímre hogy dragonball, aztán meg majd kapják amit kapnak.
    Nekem ez nem fér bele a Dragonball univerzumba, amiben a fél földet felrobbantják, meg goku születésétől a haláláig nyomonkövetjük az élete szinte minden mozzanatát hogy itt pár emberrel ennek csak töredékét se, viszontláthatjuk Dragonball név alatt a vásznon.

  28. Nem értem mi a bajotok! Ott a pofonok földje! abba a harcok olyanok, meg a futásos jlenet is akárcsak a dragonball-ba! Igen is meglehet csinálni! nincs lehetetlen! Másrészt, anyi képregényből/rajzfilmből csinálnak filmet, mért pont ez lenne kivétel? :) Nem kell agódni, majd kiderül milyenlessz! Ha majd lesz Trailer vagy teaser (és remélhetőleg nemcsak feliratok lesznek benne hanem jelenetek is!) akkor majd okosabbak leszünk hogy milyen is lesz. Elvileg cinemaEXPO-n lesz ami még ma és holnap tart. Szóval kiderül hamarosan hogy leszze trailer..

  29. Teljesen rendben van hogy most mindenki ugatja a filmet.

    Maga a Dragon Ball a fetisizálása ,a filmek lehúzása, és eleve ilyen fórumokra írogatás klasszikus értelembe vett “geek” dolognak számít véleményem szerint.Ez rendben is van.
    Némi túlzással azt mondhatnám , hogy aki tényleg ott volt,és tényleg végig izgulta a sorozatot azokon a délutánokon (aki tényleg “DB-geek:)) ,annak fenntartásai vannak a film kapcsán.
    Aki nem nézte , ne is nyissa meg ezt a topic-ot..

  30. hát nem tom…. a látvánnyal sztem nem lesz semmi baj, megfelelő lesz, de inkább a story miatt aggódok – ténleg adtak már ki vmit róla??? – és a színészi teljesítmény miatt. nagyon reménykedek, h 1 kicsit is maradandó lesz. bár akármit írnak/tok majd a filmről tuti nézős lesz, akkor is ha kisbalták potyognak az égből.:)

    a képek meg sztem igazi rajzfilm feeling, nagyon elphotoshopozva. nekem teccik. de ténleg igazán lehetne már vmi normális anyagot kiadniuk, nem ilyen fényképezett cuccokat.

  31. Ezez a fényképezett cuccok se lennének még fent, ha nem lennének DB-Geek-ek ahogy Marsattack fogalmazott! :)
    Sajna még a hivatalos promozás nem indult be. Ezek még csak elszórt morzsák, de én biztos vagyok benne hogy lesz még itt normális cucc. Csak érjen be! Bár a Dark Knightnál is anyi mindent kidobtakmár hogy azmár szinte túlzás :) Bár én szivesen látnék minden képet amit csak lehet. De vigyázni kellazért mert ha túl sokat látunk az se jó!

    Mindenesetre, én annó délutánonként végigizgultam, mostmeg ujranéztem műr a sima DB-t ihaz hogy csak onnan amikor Krilin meghal és Sátán feltünik. És mostmeg a Z-t zúzom :) Egy kis emlékesztetőnek jó! :) Még van idő Áprilisig simán belefér :)

  32. egyert imadkozom, hogy benne legyenek a fasza DBZ betet dalok (nem a focim dal, mert azok qvara hozzak a DB hangulatot

  33. De a főcímdal a legjobb!

    Dragonbóóól Zed! Csodááás a hatalma!
    Dragonbóóól Zed! Ereje és tudása!
    Apja is nagy hőőős volt, Songoku, ki bátor s nagy,
    És titkon mindenki arra gondolt, hogy szelleme fennmarad
    Dragonbóóól Zed! Győzni fog a jóság!
    Dragonbóóól Zed! Szeretet és barátság!

    (“szeretet és barátság”?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.