Saw 5 teaser poszter

Gondolom van pár ember aki várja, így most ők örülhetnek. Legalább álarcként marad Jigsaw, hehe. Szóval itt a Saw 5 teaser posztere, kattintásra meg nagyobb is.

Azon témázni, hogy “csak az egy, meg talán a kettő volt jó, minek folytatják?” szerintem teljesen felesleges, hiszena addig csinálják, amíg viszonylag nulla pénzből elkészítve viszonlag sokat keresnek vele. Ha halloween ünnep, akkor Saw még idén meg jövőre szerintem minimum.

Saw 5 teaser poszter

human
írta
2008. 06. 27. 21:40
megjelenés
85
hozzászolás


85 hozzászólás a “Saw 5 teaser poszter” bejegyzéshez

  1. Habár a 4 tényleg nem volt túl jó, azért én várom és biztosan megnézem majd:)

  2. Én a 2. részben csalódtam nagyot, a hármat és a négyet már meg se néztem…

  3. Egy alap ütött, mst nem tudom bejönne e. 2 nemtetszett, habár a vége az igen. 3 szar. ANnyira tulzásba vitték hogy már szinte a nevetséges kategoria volt (pl disznódarálás). a 4. tetszett. Mondjuk lehet hogy az én hibám de nagoyn nem fogtam fel ott a cselekményt. Vagyis inkább a forgatókönyv logikáját ha van. 5…hát megnézem de semmit nem várok el tőle. Kiváncsi leszke mikor lesz Saw vs. Motel film.

  4. a végén igazuk lesz a two and a half man stábjának, amikor egy alternatív jövőt mutattak és a moziban charlie sheen a saw 33ra ment el valami macával :)

  5. hat szerintem az 1-2-3 mar kult film lett, mindenesetre ha letezik horror hall of flame, akkor ott van (bar igaz, az elso meg inkabb volt thriller), a 4 nekem bejott, de azert nem annyira, mint a tobbi, viszont az 5-el ugy vagyok, h nem varom el, h megvatsa a vilagot, csak masfel oraig jol szorakozzak (bar szinte minden filmel igy vagyok)

  6. Üdv!
    Az 1-re emléxem, a 2-re is nagyjábol, 3-4 az olyan lapos volt, h már nem is emléxem rá! 1x megnézem tuti mert ha láttam eddigieket akkor ezt se hagyom ki!! De már nagyon unalmas, h semmi újat nem képesek alkotni, folytatás folytatás hátán és egy kis változatosság kedvéért remake! Szomorú! De ha ez kell a jónépnek! :(:(
    No mindegy!

    Csokesz!

  7. Sztem meg a 4 film együtt adja a kerek történetet, tele csattanóval, tunkolással és talán még mondanivalóval is. Nekem tetszett mindegyik, nem láttam minőségbeli változást rajtuk. (bár nem vagyok a horror nagy kedvelője és csak a kötelezőket már-már kult filmeket láttam)

  8. a poszter nagyon ádáz, bár nekem az eddig poszterek is bejöttek :)

    A filmeket is szeretem, bár a 4. résznek már teljesen más az alaphangulata mint az első résznek, ami egyáltalán nem baj. Számomra a 4. tökre film noir-os volt, amit amugy is szeretek. Lényeg: ide az 5. részt :D

  9. ez sztem oan mint a végső állomás: az első jó volt, szétröhögtük magunk rajta, és elég undi is volt…
    a folytatások ritkán jók, főleg a horroroknál.
    a motel 1, a fűrész 1, meg ezek alapok.

  10. KÖvezzetek meg, de nekem a 4 is rohadtul tetszett. ahogy bemutatják hogy és miért lett jigsaw az emberke. Én bírom nagyon a sorozatot. De valaki meg tudja mondani mért horror?:) sztem csak gyomor kell hozzá:D

  11. madcows:
    Hogy egy film megkapja a “kult” jelzőt ahhoz legalább 10-12 évnek el kell telnie..legalábbis szerintem.
    Manapság nehéz összehozni egy kult filmet , hogyis mondják “a hősök ideje lejárt” . ..de végülis majd kiderül.

    Ez a poszter kellően hatásvadász,nem is rossz, de hűen tükrözi hogy lassan kifogynak a készítők az ötletekből . Az első rész eredetiségével tűnt a mezőnyből.Disznó maszk .. oké, jópofa.
    De ezt a poént Texasban már ellőtte valaki..

  12. az tuti,h megvan a hangulata a filmnek, egyetertek azzal, h a 4 resz egyutt kerek, illetve nemsokara a 5-el (bar az meg nem biztos)

  13. Marsattack:
    Csak a “kult”hoz annyit, h a Bosszú trilógiánál nem telt el 10 év. Szabályerősítő kivétel? :)

    madcows:
    Úgy csinálják – amit én nem bánok -, hogy ne legyen teljesen kerek még a történet. Hát pl. még annak is ki kell derülnie, h mi lett/lesz Jeff lányával stb.

    Én már nagyon várom és a többi rész is tetszett. Sajna itthon majd biztos jön a hercehurca, hogy az amcsihoz képesti két hónapot még megfejeljük egy hónappal, akkor is csak egész Mo-n egy moziban adjuk, X-kategóriába…. Szégyen. Vagy már nem is adjuk moziba, csak dvd-re… Pff.

  14. igy igaz, a ponyvaregenynek v a shop stopnak se kellett 10 ev. tovabb megyek, mar a lostot is lehet kult szamba venni,annak ellenere h meg nem fejezodott be. itt nem attol lesz vmi kult, h mar 10 eltelt, es meg mindig emlegetik. pl a lost peldaja, mar sok helyre befurakodott, fellenditette a sorozatokat es valosaggal beleivodott a popkulturaba.

  15. Tetszik ez az Edward Theodore Gein “Ed Gein” effektus. Jó ez a kép…

  16. eléggé adja – bár amióta nincs benne Jigsaw azóta egy maszatos francot nem ér az egész :) (elvakult saw-fanok kövezzetek!)

  17. Basszus, kezd már kicsit elegem lenni ebből a Fűrész-sorozatból. Úgy értem már rohadtul kifújt, az első két rész remek volt, de a többin csak fáradtam, hiába voltak benne olyan “hú de durva”-jelenetek, egyszerűen nem mozgatott meg, nem sokkolot, meg semmi hasonló. Ráadásul Tobin Bell-en kívül senki nem nyújtott emlékezetes alakítást. Sőt, ő volt az egyetlen pozitívuma az előző részéeknek.

  18. Ezt nem mondod komolyan?
    Ezeket a filmeket úgy dobálják ki mintha komolyan vmi heti sorozat lenne. Nem unják még az emberek? Úgy látszik nem…

  19. Manapság én is a kult filmeket hiányolom…
    Ami után kijöttél a moziból és vissza akartál menni, hogy nane, ezt még egyszer!

    Ha most visszagondolok nekem ilyen utoljára a Fight Club vagy a Matrix volt…

  20. nemtom mért mongyátok azt h amióta nincs Jigsaw az elmúlt részekben, azóta már szar az egész..hülyeség. ha olyannyira nagy fanok lennétek vagy rendesen végignéztétek volna a részeket akkor nemmondanátok iet mivel ugye még a 4be is játszik… énse várok mongyuk sokat az ötöstől de azért kíváncsi vagyok rá.

    a motel meg..emberek ugyanmár. ezt a 2 filmet együtt említeni is baromság már boccs..

    különben tényleg ien texasi fless eza kép.:DD

  21. Ez egy nagyon jó film sorozat és kész!

    Én nagyon várom, már rossz is lenne ha októberne nem lenne ujabb saw! :) Nekem mindegyik rész tetszett… ugyhogy várom és várom! Már a poszternek is örülök, mert ez is azt mutatja hogy minden halad szépen! ::)

  22. Valami sztorit nagyon ki kellett találniuk, mert 2-3 kivétellel az eddigi összes szereplő halott…

  23. Tala!! :D:D nocsak egy ismerős??

    Szerintem a SAW “sorozat” már önmagába is kult lett!
    Mivel már alapból az hogy 5. alkalommal is visszatérnek. és még fognak is.
    Nekem a filmek stílusa nagyon bejön! :) 5-10 év mulva mikor lesz mondjuk 6- vagy akár rész. addigra kultusz lessz! :)

  24. Tejó ég! A Motel jobb???
    Na nemár.. az anyira pocsék filmek. Semmi különleges nincs bennük. báadásul az elsőrészben a végén a kinaicsaj, ahogy megvan csinálva az szánalom, hogy ilyet betettek egy mostani filmbe! Szerintem a motel nem említhető egy lapon a saw-al.

  25. SPOILER
    És a 4. rész nekem is tetszett (üssetek), csak kár hogy alig haladtak tovább a 3. rész végétől. És egy cliffhanger is jól jött volna.

  26. Az 1., 2. és 3. részt még bírtam. Beloluk is a leggyengebb a 2. volt. A 4. részt nevetséges volt, az 5.-et tuti NEMnézem meg!
    Nemunnyák még?!

  27. nem unják, emrt szeretik a pénzt, ahogy írtam. Max nem nézitek meg őket, azt annyi.

  28. Ezt a posztert nem szó szerint kell érteni… (ez nem a Texas Chainsaw Massacre)

  29. minek nézitek ha csak fikázni tudjátok…sose fogom megérteni.ha valakinek nem tetszik egy film akkor nem kell megnézni a többi részét ennnnnnnnnyi.

  30. “Ezt a posztert nem szó szerint kell érteni… (ez nem a Texas Chainsaw Massacre)”……húha! mintha nemjöttem volna rá magamtól!:D jézusom…….

  31. Hát talán azért nézzük meg, mert ööööö az első rész tetszett, még a második is, de a három kifejezetten rossz lett, és erre meg biztos sokan azt hitték, hogy a néggyel talán helyrehozzák, de nem. Elképesztően leadták a szintet az első rész óta. Ez volt a mátrixokkal is.

  32. “Basszus, kezd már kicsit elegem lenni ebből a Fűrész-sorozatból. Úgy értem már rohadtul kifújt, az első két rész remek volt, de a többin csak fáradtam, hiába voltak benne olyan “hú de durva”-jelenetek, egyszerűen nem mozgatott meg, nem sokkolot, meg semmi hasonló”

    Érdekes , a 3. rész “brutálisabb” volt mint az 1, 2, és ez mégse sokkolt azok meg igen? namind1, sztem a 4. rész is jó volt, és várom ezt is.

  33. Már mér lett volna nevetséges a 4. rész? megnézted te egyáltalán vagy megértetted ?

  34. Nekem csak az 1 volt ami tetszett a nem megszokott stílus miatt. A többire már nem is emlékszem és nem is érdekel értelmetlen faszság. Rájöttek pénz van a brutális jelenetekben és eszetlenül kezdtél forgatni a többit. Ebből soha nem lesz kult.film, annyira elbaszták már a végét, hogy hahaha úgy kell nekik.
    ui.: Ezek csak személyes vélemények

  35. holdpont az elsőnél volt!az volt a legjobb a legbonyolultabb és tuti h senkise jött rá akkor amikor először nézte h ki-kicsodaés amikor a végén feláltt Jigsaw… hát helybe besza behu:D szal az volt a legjobb persze nekem a többi is tetszett de alap h megnézem:D:P

  36. A Two and a Half Men egyik részében, egy jövőképben, feltűnt a moziban a SAW 33 posztere…
    Csak az a baj, hogy ez nemcsak poén, sztem be is fog következni. D:

  37. A Saw miota horror?(sok kommentben lattam) Sima, almondanivaloval nyakonhanyt gore flick, ennyi es nem tobb. Mindegy, nyujozogtjak a rokat, egy ujabb reszt kb. semmibe nem kerul leforgatni, koszonhetoen a nagyjabol 4helyszin-4-5szinesz kombinacionak. Az a gyonyoru a Furesz sorozatban, h amig nem mennek nagyon-nagyon a ZS kategoriaba, addig boven vissza tudja hozni az arat, max ha vmelyik regebbi szinesz kezd sokat kerni, kinyirjak egy egyjelenetes flashbackben a kovetkezo reszben.

  38. Ha már “kult” film…nézzük csak meg a Mátrixot-ha valaki is meghallja a Mátrix szót, ki gondol őszintén a 2.ra vagy a 3.ra??? Mert szerintem senki. Tehát ebből kiindulva az 1. Saw tekinthető valamiyen szinten annak. És szerintem nem kell feltétlen 10 év.(nem minden esetben)

  39. mocca :
    Teljesen egyetértek veled , de azért láttunk már olyat hogy a kurvaszar folytatás ellenére egy film, vagy karakter kult lett/maradt. Pl. Hellraiser .

    Oké, a 10 év tényleg kissé túlzás volt,nem is túlzás,inkább rossz megfogalmazás.Kult” szerintem generációkon átívelő jelenség.
    Szerintem a fűrész nem lesz az. Ugyanolyan súlytalan mint akár a Motel,vagy szinte akármelyik mostani “horror” (jó most lehet vitázni hogy a saw horror-e vagy sem.)

  40. Sanyi

    Jigsaw volt az egyetlen pozitivuma az elso reszeknek?! Az elso reszben csak a vegen jelenik meg, es akkor se lathatjuk az arcat,csak annyit, h vki becsapja az ajtot, es mondja, h a jateknak vege. amugy szerintem otletes, volt nemi minosegromlas (de nem annyira sulyos, mint sokan azt leirjak)de lehet, h a rendezo faradt el, viszont az 5.-ost egy Saw rajongo fogja rendezni (legalabbis azt mondta, o a legnagyobb rajongoja a franchise-nak), aki nem mellekesen a csapdakat talalta ki. A motelrol meg annyit, h a motelnel jo az alapotlet, viszont a megvalositas nem annyira, viszont a Saw-nal jo az alapotlet, es jol is van az kivitelezve, en azt mondom, megnezem az 5.-t is, mert meg mindig meg tud lepni. a masik meg, szerintem nagyon jok a sztorik, meg a vegen a cliffhanger.

  41. “A cult film is a film that has acquired a highly devoted but relatively small group of fans”

    Nem akarok nagyon szájbarágós lenni, de a kultá váláshoz pont az a kritikus tömeg hiányzik, ami azt mondja, hogy öcsém, ez a világ egyik legjobb filmje. A hétköznapi gore, slasher rajongó szájából én általában azt hallom, hogy jó kis egyszernézős. Ez meg bőven nem elég.

    Ezzel most nem sértegetem a sorozatot. Ettől nem lesz rosszabb, csak nem váltja meg a világot. Halloweenre viszont tökéletes.

    Persze, most mondhatnátok, hogy akkor a péntek 13 sem, mert az sem nagy szám. És igazatok is lenne, ha a sorozat folyamán nem sikerült volna ikont csinálni egy maszkból és egy bozótvágóból. Meg abból a hangból, hogy Shashashashasha :)

    Természetesen ezek nem tények, csak a véleményem.

  42. hat mara mar kezd ikonna valni a vigyori maszk is, meg a videouzenet, meg a “Let we play a game…”
    raadasul en neten is talalkoztam olyanokkal, akik szerint a legjobb horror. Mert szerintem kb 20 ev mulva lesz meg olyan, aki mondjuk az Evil Dead, Pentek 13, Freddy Krueger, Texas Chainsaw, Helloween, stb… mellett ezt is a klasszikusok kozt fogja emlegetni, de abban meg szinte biztos vagyok, h mondjuk egy Motel mar ennyi ido utan sokak szamara jelentos lesz. Amugy meg keresgelj a neten, kapsz egy csomo Saw fan klubbot.

  43. Hát az 1 mesze a legjobb volt. A 2. is tetszett még, a 3. nagyon nem jött be, az csak az eszetlen darálásról szólt.
    A 4. jobb volt mint a 3, de az se a kedvencem…
    5-? hát majd meglátjuk, sztem az első csattanóját úgysem lehet überelni.

  44. Hogy ki van a maszk alatt?
    Tuti Travolta, csak most hanyagolja Nicholas Cage-t :)

  45. “Érdekes , a 3. rész “brutálisabb” volt mint az 1, 2, és ez mégse sokkolt azok meg igen? namind1, sztem a 4. rész is jó volt, és várom ezt is.”

    Moe a sokkolás nem arról szól h vmi mennyire brutális vagy véres… hanem h milyen izgalmas… és h pl mekkora forduló pont van benne…

  46. Holdpont? :) Se a jelentést, se a helyesírást nem sikerült eltalálni, aztán egy újabb hozzászóló még át is vette, szintén mindkét szempontból hibásan; így terjed a hülyeség.

    De hogy a filmekről is mondjak valamit… az első bejött, a másodikban valami ocsmány-pocsék volt a színészi játék, olyan rosszat B-filmeknél is ritkán látni (azért a csavar tetszett), a harmadik teljesen semmilyen volt. Meg is fogadtam, hogy több Fűrészt nem nézek, mert árt az egészségemnek, de néha megkísért a 4, például most.

  47. már tök olyan mint egy tv sorozat. Sajnos a minősége is. A 4. már annyira kínlódva tartotta fenn a feszültséget, hogy a végén nem is éreztem semmit. Ez már nem fordulat hanem szenvedés, de mindegy is mert az utsó rész 130 miskát hozott és 10 nél többe nem került. Szerintem annyi része lesz ameddig nyereségese lesz. Sztem 10ig biztos nem állak le.

  48. Mózes, a holtpontot alatt a csattanót értem, valamint annak az überelését.

  49. Kedves $hrike, rávilágítottál a tévedésre, valóban helytelenül írtam, de másodjára már sikerült összeszednem magam, nézd el nekem. Megértésed köszönöm! Béke

  50. nem értek egyet:) nekem a 4 sokkal jobban tetszett mint a 3. rész, és olvastam h az irok tele vannak ötletekkelamigk egyre betegebbek és merészebbek..végre szabad teret kapnak (jó tudom elcseszhetik még igy is..de hátha nem:D)

    az 5. részt is tuti megnézem (főleg mivel már lehet tudni h még egy rész lesz..6)

  51. De a Holtpont nem azt jelenti, nem a csattanót. A csattanó az a tetőpont. A holtpont az amikor leül a film (vagy sorozat), nem az amikor a maximumát éri el.

  52. Az 1. rész oltári jó a maga nemében, a többi 3 meg kiegészíti.

    A 4. részben a legjobb az volt, hogy a történet 3-4 időszálon futott. Egyébként van cliffhanger a film végén. Csak oda kell figyelni.

    Ja, egyáltalán nem nevezhető horrornak. A horrorfilmnél borzongsz, rettegsz, aznap nem mersz kimenni az éjszaka közepén brunyálni egyedül a sötétben, mert annyira befosat. Itt a Saw filmeknél egyszerűen csak kinyíródnak a népek szörnyű brutalítások közepette.

  53. SPOILER!!!!

    Az álarc alatt szerintem Costas Mandylor van. Akik látták a 4. részt, tudják miért gondolom…

  54. az első részben az tetszett h gondolkodni kellett (kicsit beteg játékok voltak benne) és egy két helyen a helyszinelők sorozat beugrott nálam..nagyon cult film nálam és a 2.ik überelte is szintén kötelező; én sem a horrort láttom ebben a projectben ..és örülök neki h mozi sorozatról van szó (jó igaz én alapból sorozat függő vagyok : 24, prison break , supernatural) és ezért nem is bánnom h folytatják,
    Amugy igazad van , valóban odaver a 4. rész vége is , csak hát ez is inkább réteg film lett , nem mindenki értékeli és nem is mindenkihez szól

  55. Na most várjuk. Azt írtam, hogy a csattanó, valamint annak az überelése. A csattanó jogos, az egyenlő a tetőponttal, viszont a tetőpont utáni rész már csak levezető. Itt jön a “i a tetőpont” kérdés. A film alkotói eddig minden részt úgy készítettek, hogy a néző azt gondolja, az aktuális rész vége legyen az über tetőpont – az a bizonyos maximum -, amit a következő résszel viszont alaposan megcáfolnak. Ennek ellenére számomra a 4. rész már a holtponton túl van.

  56. a holtpont ha már filmre akarjuk alkalmazni, akkor a csattanó előtti részt jelenti.

  57. és ha valmai “túl van a holtponton”, akkor az már újra előrelendül onnan.

  58. Hülyeség azon rágódni h melyik rész jobb, és miért kell ezer részt csinálni mert csak elbasszák. Rémálom, Péntek 13 sokadik részére kezd hajazni ez is. A lényeg azon van h legyen sok fondorlatos halál és kész. Hogy azt kapd amit szeretnél. A sawban nincs annyira karizmatikus főgonosz mint monnyuk Freddy, de van helyette egy csomó jó kis halálnem, nem hiszem h több kéne bele.Várásnak meg szerintem az 1 szar volt-tökre más mint amilyen a beharangozása volt.De ilyen a Péntek 13 első része. Sehol sincs még Jason és nem is mutatnak semmi véreset. A horror folytatások pont azért vannak, felűlmúlják egymást meg dőljőn a blőd és bél a többi leszarós-így gondolom

  59. Egyet értek a Human-nal, úgyis addig lesznek új részek, amíg van belőlük bevétel. Megnézni ezt is megnézem biztosan, de hogy tetszeni fog-e? Az majd kiderül :)

  60. “De ilyen a Péntek 13 első része. Sehol sincs még Jason és nem is mutatnak semmi véreset.”

    Úgy érted, azon kívül, hogy egy csajnak átvágják a torkát, egy másikat fejbetosznak egy baltával, Kevin Baconnak átnyomnak a torkán egy nyilat, egy csávót az ajtóhoz szegeznek más nyilakkal, a főgenyót pedig lefejezik, mind-mind premierplán? Neeeeem, télleg nem mutatnak semmit.

  61. ForgerON: ha egy filmre vonatkoztatva egyáltalán jelenthet valamit a holtpont szó, akkor üresjáratot jelent, akárhogy csavarod, nem lehet belőle se csattanó, se csúcspont, se semmi ilyesmi.

  62. Nagyon fasza ez a kép,de ezt,hogy ki veszi fel ezt a maszkot(nemtudom sajna az ember nevét xD) ,majd max a 6-7. részben mutatják meg szeritnem,ha egyáltalán lesz.

  63. Az első 4 rész ad ki egy kerek történetet, nagyon kiváncsi vagyok, h lehet-e ezt még egyáltalán folytatni, úgyanis nekem sose a vérontás tetszett hanem a cselekmény meg persze a csattanó a végén. Ha ezek maradnak ak én is maradok Saw rajongó.

  64. A 4-ben ugye kiderült, hogy Hoffman (Costas Mandylor) folytatja John “munkáját”. Alaposan megnézve ezt a posztert, kiderül, hogy az ember aki felvette John arcát az nem Hoffman, hanem Strahm ügynök (Scott Patterson).

  65. Hát engem már első rész se fogott meg igazán, a többi már meg se néztem… Szerintem kicsit túlzásba vitték gusztustalan részeket, mert sok barom (itt ne vegye magára senki, nem célzás!) nem a cselekményt figyeli, hanem azt, hogy mikor köpheti a popcornt a padlóra… De ez csak az én véleményem, mivel amíg igény van rá, addig forgatnak…

  66. Szerintem Hoffman a következő alany mert neki szól a kazetta hogy játszana vele…

  67. Szerintem rohadtjó mind a négy idáig megjelent FŰRÉSZ és már rohadtúl várom az ötödik és hatodik részt. Én mind a négy részt megvettem , ami nem ment könnyen. Már vagy 15-ször megnéztem az összest . Üdv Kramer.

  68. az 1,2 jovolt de a 3szerintem nem sikerüült olyan faszán….már nemis emléxek h mivolt a 3-ba.
    a 4-et csak mikor szinkronnal néztem akkor értettem meg h mivan…:D:D:D
    összességével fasza film,de nem tartom horrornak, inkább thriller!

  69. “A 4-ben ugye kiderült, hogy Hoffman (Costas Mandylor) folytatja John “munkáját”. Alaposan megnézve ezt a posztert, kiderül, hogy az ember aki felvette John arcát az nem Hoffman, hanem Strahm ügynök (Scott Patterson).”

    lehet igazad van,de inkább ne legyen!
    értelme nem lenne ha már lassan az egész rendőrkapitányság benne van a dologba….:D:D:D

  70. Sztem ez a csávó akin a maszk van az az aki a 4-ben megölte JigSaw-ot…A Haja hasonlít,meg a kövérsége xD Biztos így áll bosszút, mert megölte a feleségét, és most halál depis lett?:D ezért szenvedtet másokat is.:D

  71. Én már nagyon várom az 5.részt!
    Eddig mind a 4 részét láttam minimum mindegyiket 5-6 alkalommal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.