Frissült a Terminator Salvation blog

A speciál effektes, aki előtte a Karib-tenger kalózain dolgozott, eresztett el pár nyalizós mondatot. Aztán meg ilyeneket.

Before Terminator 2: Judgment Day, visual effects films were frequently driven by technology — you worked with what you had. With The Abyss and especially with Terminator 2: Judgment Day, James Cameron showed us that concept rules: When the director has a compelling new vision, the technology will follow. Cameron opened that gate for other filmmakers who in turn have pushed the visual effects industry in new directions.

10 hozzászólás a “Frissült a Terminator Salvation blog” bejegyzéshez

  1. Mindig is remeltem, hogy csinalnak a “terminatoros” jovoben jatszodo Terminator filmet, hiszen keresve sem talalnank jobb kornyezetet egy akcio-sci-fi-nek. Bizom ebben a filmben, a PG13 es a viszonylag tapasztalatlan rendezo ellenere. Kar, hogy a blog csak hebe-hoba frissul:(
    Az idezettel meg nem lehet nem egyet erteni.

  2. pisketi: fog az még frissülni rendesen, de hát még cska most kezdték meg a forgatást. Még hosszúő idő mire láthatjuk. Valaki pont nemrég siránkozott, h miért kezdik ilyne korán a marketingkampányokat :)

  3. Cameron bizony magasra tette a mércét az első két résszel, úgyhogy azoknak a színvonalát nehezen érheti el, azt viszont remélem hogy a 3.-nál jobb lesz. Nem mintha rossz lett volna, jó kis akció volt, de sokkal popcornosabb mint Cameroné. De ez a pg13…Hát nem tudom…Lehet hogy nem is kéne erőltetni…De lehet hogy mégis…áááá, most összekavarodtam…:) Csinálják, azt’ majd meglátjuk milyen lesz!

  4. esetleg ezeket magyarul is odaírhatnád és nem így arcozva h most kirakom angolul mert kurvára jó vagyok benne de pl én aki német és olaszos vok angolul csak meg meg értem faszt se értek ezekből, sok helyen nem büdös lefordítani azt a 3 mondatot csak itt, ha ezzel egyedül vok elnézést, de engem ez itt mindig zavart, pedig sztem a filmbuzit félre ne értsétek csak ez az egy ami zavar.

  5. MaTE:
    Akkor meg tuti abba kötne bele valaki, hogy az egik kifejezés nem is úgy helyes, ahogy le lett fordítva :)

    Egyébként már a hárommal is az volt az egyik legnagyobb problémám, hogy Cameron nagyokat durrantott, hát mi még nagyobbat fogunk. De ő nem csak látványos filmet készített, hanem (és főleg a második részre gondolok, de egyébként az Aliensre is) rohadt jó karaktereket is kreált.
    Linda Hamiltonról simán elhittem, hogy amikor nem volt elmegyógyintézetben, akkor éppen a sivatagban fegyverkezett.

    Remélem, ezt is követendő példának tartják és nem csak azt, hogy az IMAX-ben élvezhessük a T-egymilliót.

  6. MaTe: Szerintem ez nem arcozas, csak egyszeruen nincs kedve forditani, ami teljesen ertheto, mert akkor itt fikazna az osszes okostolyas…
    De mivel ilyen szepen megkertel minket, akkor tessek:)
    “A Terminator 2: Iteletnap elott a vizualis trukkoket a technika fejlettsege hatarozta meg – azzal dolgoztal, amid volt. Az Abyssel es foleg a T2vel James Cameron megmutatta, hogy az elkepzeles a fontos. Ha a rendezonek van egy lenyugozo elkepzelese, a technika “kovetni fogja” (ertsd: valahogy csak megoldjuk:). Cameron megnyitotta a kapukat ezen a teren a filmesek elott,akik ezert cserebe kitoltak a vizualis trukkok hatarait.”

  7. múltkor is azon ment a lovaglás h valamit x szerint félrefordítottam. Ált össze szoktam foglalni magyarul, de ez az idézet nem filmhír így nem fárasztottam magam.

  8. MaTe: azért ezt szebben is lehetett volna közölni, nem kéne ilyen durván rárontani a ‘csávóra’.

  9. Az nemhiszem hogy filmet szerető, és magát a filmekbe és hátterükbe egy kicsit talán jobban is beleásó embernek valaha az kérdéses vol hogyha nincsen a T2 akkor nincsen Jurassic Park, nincsen Godzila, nincsen Pókember, Hulk …. (sorolhatnánk napestig)
    Ennyit mondott el csak az emberke, kicsit kurtán megfogalmazva.

  10. A minap láttam egy videót a Youtube-on (nem a trailer-t)amiben rövid részletek voltak a filmből és megkell mondanom a látvány lenyűgöző volt, bár a részletek nagyon rövidek voltak mégis olyat mutatott, amilyet még egyik TERMINATOR filmben sem láttam.
    Tény, hogy a T1-et soha sem fogják felülmúlni, viszont ebben ez új trilógiában egy új szemszögből mutathatják be a TERMINATOR világot. Szerintem egyátalán nem baj, hogy ebben már nem játszik Schwarzenegger és nem lesz benne időutazás valamint örülök hogy nem John Connort kell már megint megvédeni, hanem éppen ellenkezőleg végre láthatjuk, hogy miért is ő az emberiség megmentője és SKYNET miért akarja mindenáron kinyírni, ezért örülök, hogy Bale-t kérték fel a szerepre.
    Már alig várom a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.