Jason nagyban

Azt mondtátok, hogy tényleg nem remake a cucc, hanem új történet, ami az eddigi filmek közé fog beékelődni. Akkor ez tisztázva van, jöjjön egy rendes fotó Jasonról végre.

18 hozzászólás a “Jason nagyban” bejegyzéshez

  1. A kép az király de ez a részek közzé valo beékelödés elég zürösnek hangzik nem is tudom hogy én hova suvasztanám be.De ha jol emlékszem a 3 vagy a 4 négy zavaros egy kicsit kezdéskor vagy végén nem tudom kérlek javitsatok ki ha tévedek.

  2. a 4 a zavaros kezdéskor, igen az lenne a reális, ha a 3 és a 4 közé tennék a történéseket :) legalábbis sztm.

  3. Remélem jó lesz a film. Kicsit ezzel a pózzal olyan mintha sokat ivott volna és próbál valahogy hazatalálni. Nem akarom elpoénkodni, lényeg hogy ráférne a mostani horror filmeknek egy útmutatás, hogy hova tartsanak..

  4. A combjan van egy ov, abba van dugva a machete,
    keszen arra hogy elokapja es kaszaboljon egyet :)
    sztem…

  5. a bal kezében semmi sincs, a nadrágra van felakasztva egy egy nyeles szerszám, sztem kalapács

  6. :) Megmondom az őszíntét, én várom már ezt a filmet! Kíváncsi vagyok milyen lesz, remélem nem fognak spórolni a művérrel, meg a meztelen >khm< hölgyeményekkel.:) De hogy az Elm utcábant is újra akarják csinálni...Na az már gázosabb lesz szerintem.

  7. Ha nem remake akkor örülök, mert a Jason filmeket hagyják úgy ahogy vannak, jó véresen :D
    Elm utca remake-től félnék én is. azokban is annyira jók voltak a dolgok, kivéve a Freddy vs. Jason. Uram isten azt minek kellett megcsinálni…
    Na ezt majd meglessük milyen. :) Csak ne legyen PG13-as :D
    Apukának különben magyarázni kellene a kisfiának, anyucit miért nem szabad baltával felaprítani és vízbe dobni utánna XD

  8. Hát kicsit gizdának tűnik Jason pedig majdnem az összes filmben egy nagy benga állat volt :)

  9. A 3 végén egy baltával iktatják ki, onnantól a maszkon egy baltanyom van. A maszk maga a 3-ban került elő, ergo a 3-4 közé kerül a rész kb.

  10. A 4. rész (az a bizonyos Corey Feldmanes) azonnal a harmadik végétől folytatódott, amennyire emlékszem, ezért gyakorlatilag nem is pénteken, és nem 13-án játszódott, hanem az azt követő vasárnap, 15-én kezdődött a történet. A film elején viszik a kórházba a baltával elintézett Jasont, ott támad fel, és aztán indul Feldmanék felé, szóval a 3. és 4. közé semmiképp nem helyezhető semmiféle film.

  11. Szegény Jason mintha lefogyott vona!Vagy csak a kukacok rágrák le róla a húst?:) Eddig nagyobb dorab volt!Várom a filmet mert régi nagy kedvencem, remélem nem ronják el!

  12. Szép szőke haja van…
    azért a kezével kezdhettek volna valamit.
    Amúgy Jason a legjobb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.