It’s Deadpool, bitches! (and Gambit)

Bár még nincs a neten a kamerás Wolverine trailer felvétele, viszont pár kép már jött belőle. A lényeget meg ki is tolom, mert hát Deadpool rulzik.

Deadpool cam

Emitt meg Gambit zúz.

Gambit cam

human
írta
2008. 07. 25. 20:06
megjelenés
31
hozzászolás


31 hozzászólás a “It’s Deadpool, bitches! (and Gambit)” bejegyzéshez

  1. Deadpool is készül az olimpiára úgy tűnik, és már tudjuk milyen számban….
    álarc nélküli Deadpool? rosszat sejtek…

  2. Deadpool nem ilyen ultra ronda!? Azért húz maszkot… hmmm, amúgy klasszul néz ki, de kéne a maszk!

  3. Eh, se álarc, se ragyavert bőr? Remélem, legalább az elmebaj megmarad Deadpoolnál, de az egy pöttyet lelombozna, ha eccerű katonává degradálnák le.

  4. Rayn Rainolds játsza Deadpoolt-nem hiszem hogy jól írtam a nevét-bocsi! Dehogy BEn Stiller- LOL XDXDXD

  5. Deadpool tudja változtatni a vonásait, csak rövid ideig :) Valahogy úgy mint mistic

  6. [spoiler ]
    Deadpool tényleg ronda, és azért húz maszkot. De csak a Weapon Plus program alatti események miatt lesz olyan az arca, és őrült, és kap healing faktort ha jól emlékszem.

    [ /spoiler]

    Hujj de várom már ezt a filmet

  7. Zego: Nem, nem tudja, van egy álcázó berendezése azzal tud más alakot felvenni.

    Hát remélem ez még Weapon Plus elött van, mert akkor még nem gáz viszont ha utánna és nem ragyás, nem hord maszkot de még nem is hülye akkor régen rossz.

  8. @Pá Dee:

    Wikipedia szerint a sztori a Weapon Plus sztori-t meséli el, tehát hogy kapja Wolvie az adamantiumot

  9. akkor lehet a film elején ilyen, aztán a végén meg nem, és ezzel vezetik fel a deadpool filmet. Mekkora lenne?

  10. azért tudja változtatni a vonásait asszem, mert van valami holo-akármilye:D nagyon várom, deadpool rulez:) ő a legkedvencebb marvel karakterem:D

  11. Gambit nagyon csöcs karakter, nem is értettem hogy tudták csakúgy kihagyni 3 részen keresztül az Xmenből. Remélem nem rontják el nagyon a filmben.

  12. “akkor lehet a film elején ilyen, aztán a végén meg nem, és ezzel vezetik fel a deadpool filmet. Mekkora lenne?”
    Ohh bárcsak :) Deadpool for President.

  13. Szóval aki még nem ismerné Deadpoolt és a kütyüit, itt egy kis infó:
    Egy sokat megjárt emberről van szó, aki igen tud bánni a fegyverekkel, majd gyógyíthatatlan rákot kap és emiatt jelentkezik a Weapon X programra, ahol Rozsomák gyógyítófaktorát rakják bele, csak ez nem várt hatást kellt rajta, bőrén kijönnek a rákos sejtek és attól lesz ilyen izgága szegény, mert az agyára is hatással van a betegség (vagyis mindig ezt okolja amikor megkérdezik “miért vagy te ilyen hülye?”). A dokik a selejtek közé csapják, le a Deadpool-ba (így hívják a telephelyet ahova a selejteket rakták be), majd innen kitör, megtalálva saját magát és elszegődik zsoldosnak. Innentől már tudjuk a hátralévő történetet.
    Kütyüi közé tartozik egy teleportáló cuccocska és egy holografikus szerkenytű amivel képes felvenni más emberek formáit, szóval ha egy öreg néni betör egy katonai bázisba, tudjuk, hogy DPről van szó!
    Volt egy időszak mikor a Weapon X visszacsábította őt, azzal, hogy kapott egy jobb gyógyító faktort és ezzel elmúlt a pattanásos bőröcskéje ideiglenesen, lehet, hogy ezt fogják majd belevenni a filmbe.

    De persze lehet az egészet újra kitalálják, és csak majd a végén fog eltrancsolódni miután lemegy a film, de ez egy jó lehetőség lenne egy DP folytatáshoz!

  14. Deadpool filmnek jobban örültem volna mint egy wolverine filmnek. Márcsak amiatt is mert egy morbid humor ágat képezhetne marvel filmek között. Ok, hogy a rozsomák képregény amerikába sokszor rávert a batman és a pókember eladási listájára, de az X-men filmkben is túlszerepeltették Rozsit. Nah ok, deadpool és batman mellett benne van a top 5 karakterbe..

  15. Ezzel kapcsolatban még közönbös vagyok, mert az x3-nak sikerült minden érdeklődést kiírtani belőlem a sztori iránt. :S

  16. Remélem nem ilyen szerkóba lesz a filmben, nagyon gáz, csak felvett egy vörös Trikót. Ennyi??? Remélem nem. Nem tudom elképzelni,hogy egy ilyen költségvetésnél ilyen gagyi cuccban nyomná végig.

  17. Cable and Deadpool movie-t akarok! Gambitnek (Josh Holloway) sokkal jobb lett volna, ez a Taylor Kitsch eleg puhapocsnek nez ki… Hurley meg johetett volna a Lostbol Kevin Durand helyett, sokkal Blobosabb :)

  18. A Deadpool sztem jó magyar fordításban keszis tájszólással lehetne akár Dögkút.:) Mármint nem a karakter neve, hanem ahova bedobták. :P

  19. 1.A képen Gambit leginkább a tévékettő VARÁZSLÓMENTALISTÁIT juttatja eszembe.
    2.DEADPOOL FILMET AKAROK!!

  20. Biztos jó lesz különben is kell majd vmi amit várhatok a ha TDK-t már láttam :D De ez a cím öregem…rövidebb nem volt? Wolverine Origins. Wolverine Begins _D

  21. Trib: Úgy érted Weapon +.
    Weapon X az maga Rozsomák, X, mint mutáns, X, mint a tizedik kisérlet.

  22. Pá Dee: A Weapon X a szervezet neve ahol Rozsomákot felturbózták. Tagja volt Deadpool és Kardfog is, megmég persze sokan mások…

  23. Hát nem tudom én is úgy tudtam,hogy Weapon X, hogy ő a 10 kísérlet Amerika kapitány volt az első, és volt 2.,3…. és ha jól tudom Wolverine után is volt XI, stb.

  24. Jól mondja Efti, Weapon X program az egész dolog (tudod X, az egy király betű mint az X-men, X faktor, X force meg a többi, akkor már a szervezet is legyen X).
    De Amikapit nem nagyon kellene ide venni, habár ő volt az első szuperhős program, de nem ugyanazok csinálták mint pl rozsit meg ‘Poolt. (ez a szervezet EVIL!)

  25. Bocs, teljesen igazatok van utána néztem , nem tudom miért voltam eddig a tudatban? Kíváncsi leszek benne lesz-e a filmben a csontkarmok!

  26. A csontkarmokra én is kíváncsi vagyok, meg hogy Sabertooth-al végülis mi lesz. Hogyan vezetik át az X sorozatba, mitől lett bárgyú szőrgombóc.

  27. Grant Morrison óta tudjuk: a római szám a PROGRAM neve. Zéró: Elijay Bradley. Egy: Amerikai Kapitány. Kettő: Nuke. Stb. Tíz: mutánsok. Sikeres tizes alany: Rozsomák. Ezért ő A WEAPON X. Aztán jöttek az állatok, független test + intellektus (Fantomex), végül egy erős OMAC-koppintás, akinek talán már XV neve volt.

    A csontkarom pedig ugye Paul Jenkins agyszüleménye, kíváncsi vagyok hogyan mentik át a 19. sz. végi romantikus-misztikus eredettörténetet a hi-tech feldolgozásba.

  28. Nekem nagy kedvenc karakterem Deadpool,de ha ez a csávó szégyent hoz rá a filmben én nem is tom mit csinálok vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.