A Pixar következő dobása: Up!

Jött egy elég rövid videó az Up-ból! A bemutató dátuma jövő május, és ez a rövid videó elég hangulatos lett. Most a Wall-E-val úgy felhúzták magukat, hogy várólistás a következő dobás mindenképp.

human
írta
2008. 07. 27. 00:56
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Pixar következő dobása: Up!” bejegyzéshez

  1. hát ha a te várolistádra felkerül egy film ilyen teaserrel akkor…

    nem mintha én nem nézném meg, majd, de spec nem ez miatt a video miatt

    btw mert az előző pixar film elég jo volt, akkor a következőnek is annak kell lennie? kicsit logikai defekt

  2. “btw mert az előző pixar film elég jo volt, akkor a következőnek is annak kell lennie? kicsit logikai defekt”

    Hát igen, gondolom te sem várod mondjuk kedvező rendezőid következő munkáját soha jobban mint egy akármilyen filmet :) (sima stúdókkal ne hasonlítsuk, mert évente 1 pixar film van)

    Amúgy nem értettem az első mondatod miért kellet, mert írtam h a wall-e miatt nagyobb picit most az érdeklődésem, így rákérdezni, hoyg akkor “most a teaser miatt?” eléggé fura volt

    Mellesleg szerintem jó a teaser (a Harry Potterénél mindenképp jobb, nézd meg azt és utána szidd ezt), hiszen lufikkal repülő ház? wtf.

  3. Örömteli módon a Pixar egyre merészebb lesz, az Up is érdekesen hangzik, lesz a gőtés film, meg a Bear and the Bow mint klasszikus mese.

    Persze a tuti lóvét se hagyják ki: Toy Story 3, Cars 2…
    Mondjuk Buzzból és Woodyból akármennyit csinálhatnak, mindegyik jöhet :))))

  4. Első benyomás: A vándorló palota. De mivel a Pixar az egyik legeredetibb ötleteket felvonultató stúdió, nem aggódom. Meglátjuk.

  5. mért? szerintem tök poénos volt , mikor a kis öreget látod és “afternoon” :D
    egyenlőre nekem is nézős lesz

  6. Először azt hittem valami utalás lesz a dreamworks stúdióra. Valamelyik rajzfilmjük már kezdődött felszálló lufikkal, úgy emlékszem.

  7. Mint Pixar fanatikus szívem szerint ezt is moziban nézem :) Ja és egy HP5 teaserhez képest ez elég korrekt. Csattanója is van ;) Jah, és persze ez csak 1 év múlva lesz :)

  8. Szvsz a Pixar filmek szakmailag és sztorijukat illetően is jobbak, mint a Dreamworks-félék. Azok se rosszak (Z a hangya, Shrek, Túl a sövényen), de azért több a selejt (Madagaszkár, Cápamese).
    Ez a film meg érdekel, sztem jó a teaser.

  9. pedig a capamese jo, a madagaszkar elment, a z a hangyahoz kcsit tul sok remenyt fuztem, de ne feledkezzunk el a legjobbrol (szerintem), az Ice Age-rol, en az animacios filmekbol a gyerekmeseket nem szeretem, szoval a dreamworks nalam a nyero

  10. Hát nemtom a Pixar mennyire eredeti. Eddig a filmjeik nagyrésze arról szólt hogy valaki eltűnt, keressük meg. Ez nálam nem üt akkorát már az első 2 után. :(
    Azért leteszem a hajam ha ebben is eltűnik valaki/valami és elmennek megkeresni.:S

  11. Hát a történet az lesz azt hiszem, hogy a videoban szereplő öreg 80 évesen egy kissráccal bejárja a világot. Vagy valami hasonló :P

  12. Ha Dreamworks, akkor Z, Shrek (főleg az első), esetleg Túl a sövényen és nagyon esetleg Kung fu panda.
    Ha Pixar, akkor bármi.
    Ha egyéb, akkor Jégkorszak (Fox/Blue Sky), Horton (Fox/Blue Sky), esetleg Táncoló talpak (Warner), a maguk módján és a maguk helyén a Zemeckis-filmek (Polar Expressz, Beowulf), illetve még egész jó a Vigyázz, kész, szörf!. A többi elég gyengus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.