The Princess and the Frog teaseli a népet

Végre előzetes a Disney 2009-es rajzfilmjéhez. Igen, rajzfilm tényleg. Hagyományos, 2d, és a teljesen animált világban esküszöm jól esik ránézni erre most egy picit, akármilyen gyönyörűek a 3d-sek jelenleg.

25 hozzászólás a “The Princess and the Frog teaseli a népet” bejegyzéshez

  1. “Hagyományos, 2d, és a teljesen animált világban”
    erről a simpsons film teaserje ugrott be… :D
    de tényleg jó, úgy tűnik disneyék még sejtik, hogy a kisgyerekeknek jó, ha látnak rendes rajzol filmet, nem csak a 3-d-s animációkat (mondjuk ott is vannak jók, de ha mese, akkor az 2-d)

  2. Nagyon remélem, hogy jó is lesz, meg sikeres is, hátha visszatérnek a 2D-s animációs filmek.

    Nekem egyszerűen már nem jó nézni ezeket az újfajta számítógépes meséket. Jó,jó a Wall-e lehet kivétel, illetve voltak nagyon jók, de szerintem arra nem alkalmasak, hogy felváltsák a kézzel rajzolt valódi RAJZfilmeket.

  3. A 2D-nek örülök, de ez rajzfilm számomra teljesen érdektelen. Nem vagyok kíváncsi egy néger hercegnő, meg egy perverz béka kalandjaira.

  4. Matti: jaja, totál érdektelen a cucc, ez meg totál gagyi előzetes, még poénosnak sem poénos, a csaj meg alapból ronda, a hang sem szimpi a sztory sem érdekel így már…

  5. Na azért az a 2D jócskán van 3D-s a trailerben is oké hogy rajzoltak akarakterek, de a háttér az tuti cgi. meg sok ilyen kiegészítés is lessz benne! Szóvaleza hagyományos mese se annyira hagyományos, de ezért jó hogy nem csak a full cgi-be gondolkodnak! Megátjuk.

  6. Arinak tünt…..de miért feka a hercegnő és miért kell mucsai (redneck) szentjánosbogár? :( :S

  7. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért kell minden filmben legalább egy niggernek, vagy sárgának, vagy arabnak vagy önálló kulturális identitással rendelkező etnoszociális társadalmi alakzat egy tagjának (cigánynak)szerepelnie…még nem is lenne gond, csak némelyik filmen látszik, hogy ez kissé túl van erőltetve…de ez privát vélemény…kövezzetek meg rasszizmusom miatt!

  8. Nekem fel se tűnt hogy néger lenne!
    Az is lehet hogy csak az este miatt sötétebbnek tűnik…
    de nemtudom.. :)

  9. Nekem is az járt a fejembe, hogy tök jó a rajzolás, és a háttér, a csaj ronda, lehetne bájosabb is, ha már Disney

  10. Szerintem meg végre valami kreativitás, méghozzá a Disney-től és méghozzá klasszikus rajzfilm.(hagy nem folyunk bele a cgi meg számítógépes 2d vitákba… az már csak természetes, hogy kézzel rajzolt és animáltak a karakterek)

    blastbeat – hát az elég érdekes lett volna az Aladdin-t mondjuk arabok nélkül forgatják (jaj bocs… a szultán az olyan törökös, szal Jázmin sem éppen egy klasszikus fehér, amerikai muff műcsöcsökkel meg szilikonszájjal) :-D
    Egyébként a rasszizmus gonosz dolog, pláne film szempontjából, mert ez vegyes piac, sőőőt!

    Fülem farkam összeteszem, hogy lesz egy ilyen… És még mielőtt egy sima teaser-ből már temetjük a filmet mert nicns sztorija, meg szar lesz – BASSZUS ÉBREDJÜNK! Gyerekeknek készül, ez nem Shrek (mert hogy abban mi a gyereknek való?) meg Ice Age, hanem ez majd igyekszik is valamiféle értékrendet a gyerek elé tenni… Na jó, nem veszek rá mérget mert már átestem a ló másik oldalára, annyira védem , pedig én sem láttam többet belőle.

    Human! Király a blog, már függő vagyok tisztára!

  11. Tényleg feka a hercegnő, az imdb alapján a szinkronhangja is az nem is kicsit. Kár érte, amúgy megnéztem volna.

  12. Apex: itt természetesen nem azokra -és főleg filmekre, nem rajzfilmekre- gondoltam, ahol a történet szerint szükség van arra, hogy a főszereplő bizonyos kissebségi (Európában, USA-ban) csoporthoz tartozzon, ez így a jó (pl Aladdin). Amúgy meg: feka-nem feka…csúnya a rajzcsaj és kész!:D

  13. Nem vagyok egy mese-rajongó, de ez még nekem is bejött ebben a nagy animált-világban, tényleg jó látni egy kis hagyományos rajztechnikával készült filmet. Hajrá! Kell ilyen is!

  14. Erre kivi leszek, tök jól meg van rajzolva. ^^ Mi csunya ezen? Sztem nem csunya, és mert néger, akkor mi van? Pfff…

  15. A lány fekete, mert a mese New Orleans-ban játszódik, és melyik népcsoportból él ott olyan sok? Na?… Hát persze, hogy feketéből. És ha már volt kínai Mulan, hawaii-i Lilo, indián Pocahontas, cigány Esmeralda meg arab Jázmin, akkor miért ne lehetne egy néger hercegnő is? Nem értelek titeket, emberek.
    Egyébként tényleg csodálatos látvány egy RAJZOLT rajzfilmet látni a mai világban, ahol félelmetes, gülüszemű pandákkal meg elefántokkal szúrják ki szegény gyerekek szemét, akik azt sem tudják, hogy hol terem a rajzfilm. Hajrá Disney, hajrá Békakirálylány! :D

  16. szerintem cuki lesz, nem tom miért nem bírjátok előszedni magatokban a gyereket banyek:)
    jó persze, igaz én már a WALL-E első 15 percében bőgtem…
    okés, meg csaj vagyok.

    szóval szerintem jó lesz.
    ideje volt.

  17. király, ugyanolyan rajz lesz, mint a régiek, végre vmi értelmes dolog

    “de a háttér az tuti cgi”

    már a szépség és a szörnyetegban is voltak cgi hátterek, hukerz

    “perverz béka”

    gratulálok, mintha eddig nem régi meséket dolgoztak volna fel a disney rajzfilmekben…

  18. “A 2D-nek örülök, de ez rajzfilm számomra teljesen érdektelen. Nem vagyok kíváncsi egy néger hercegnő, meg egy perverz béka kalandjaira”

    Matti: Látom, te sem néztél rajzfilmet kiskorodban, haver. És akkor a szépség és a szörnyeteg micsoda? x_x

    “Jaja, totál érdektelen a cucc, ez meg totál gagyi előzetes, még poénosnak sem poénos, a csaj meg alapból ronda, a hang sem szimpi a sztory sem érdekel így már…”

    renatok: Látom, barátom, te is Anakin Skywalker lehettél előző életedben, hogy ezt mind meg tudod állapítani egy rövidke előzetesből. Ha még a magyar szikront se hallottad, illetve nem találtál semmi vicceset ebben a félszempillantásnyi előzetesben, akkor már be sem ülsz megnizni, he?

    Amúgy repes a szívem a boldogásgtól, hogy végre ilyen szép, tényleg RAJZfilmre is gondoltak az alkotók…

  19. Én azt mondom érdemes lesz megnézni mer ez lesz a Walt Disney 45. égész estét betöltő hgyományos értelemben vett “utolsó” rajzfilmje!

  20. “22. Captain Bones, ekkor: 2008. 08. 06. 20:47
    Matti: Látom, te sem néztél rajzfilmet kiskorodban, haver. És akkor a szépség és a szörnyeteg micsoda? x_x”

    Nem jól látod, pajti. Sőt most is kifejezetten szeretem a rajzfilmeket. A néger hercegnő és perverz béka gúny volt, nekem ez ugrott be először, és nem az, hogy bájos, ártatlan hercegnő és a csúf béka, aki igazából jó fej. Tényleg nem fogott meg egyáltalán. Az egyedüli dolog, ami kíváncsivá tesz a rajzfilmmel kapcsolatban az az, hogy rajzolt.
    Nyilván egy egyperces szösszenetből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, attól még lehet jó munka, lehet rossz is. És ezért is mondom, hogy egy hsz hatására ne ítélkezz légyszi. És nem kell személyes támadásnak vélned a kommentemet, csak mert neked tetszik a teaser, és várod, és megnézed majd a kész produktumot.

  21. Nem tudom, milyen lesz ez a rajzfilm.
    Lehet, hogy nem lesz túl sikeres, de lehet, hogy elindít valami újat…
    Lehet, hogy 2 év múlva előjönnek egy sokkal jobb rajzfilm ötletével, ami 2D-s, és a siker hatalmas lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.