“Rock Me Sexy Jesus”

Á, vagy fél éve meg akarom említeni ezt a Hamlet 2 című filmet, mert annyira baromságnak tűnik. Hát itt a legújabb trailer, ami tökéletes alkalom, hogy ti is tudomást szerezzetek erről az agymenésről. Nem hivatalos Hamlet folytatás, amiben feltűnik Jézus, fénykardok, és leütnek egy nőt.

És van egy másik 16+ besorolású trailer is, abban több a káromkodás.

human
írta
2008. 08. 03. 13:45
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a ““Rock Me Sexy Jesus”” bejegyzéshez

  1. Dede, hatalmas arc! :D

    A The Alibi-ban (magyarul: Ha hiszed, ha nem) láttam először nagyobb szerepben, ami szerintem nagyon jó kis film volt, sok jó arccal.

  2. Addig tetszett amíg fel nem tűnt hogy a South Park készítőitől…nem tudom miért vannak ellenérzéseim a South Parkkal szemben de vannak.

  3. tevedsz, zorrobomber, a south park keszitoinek, trey parkernek es matt stonenak (amerika kommando,spermafioka,basebolondok-csak mint foszereplok,az en kis bush-om) semmi koze a filmhez, ok jelenleg el vannak foglalva az My-All American-al es a Giant Monsters Atack Japan!-al, a co-writer-re a nagy filmnek, ergo eleg hulyeseg kiirni egy ilyet szerintem trailerre, amugy a south parkkal nem tudom mi bajod, az teny, h nagyon szokimondo, de kell egy ilyen sorozat, ami ennyire szatirikus kepet fest amerikarol, amugy az sp amolyan abszurd humort kepvisel, mint a monty phyton…

  4. figyeltétek, hogy mindig egy kapucnis figura kap az arcába? ez milyen béna már… ne majmoljátok kenny-t!

  5. Lehetne olyan is, hogy ‘hivatalos’ Hamlet folytatás? ;) Ki a jogutódja Shakespeare-nek?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.