Heti mozibemutatók: augusztus 21.

Egy biztos, a Hellboy 2-re megyek, majd jön kritika is. Aki előtte felidézné az első részt, anélkül hogy újranézi, az fáradjon Joker írásához például. A Get Smartra is mennék, de ez a magyar cím, ez haláli. Azért hétvégén majd talán.

  • Hellboy II – Az Aranyhadsereg – tuti lesz írás meg minden.
  • Az ígéret szép szó (Zavet) – Kusturica film, a rajongók tuti nézik, írjátok kommentbe milyen.
  • Zsenikém – Az ügynök haláli (Get Smart – nincs angol alcíme, mert az halálian fos lenne) – egy kémfilm paródia a munkamániás Steve Carellel.
human
írta
2008. 08. 21. 17:17
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: augusztus 21.” bejegyzéshez

  1. A francba nálunk nem vetítik a Hellboy II-t, helyette csak azt az üresfejű Eddie Murphy filmet. >:-@

  2. Nem írok spoilert, de egy nagy gagyi lett sajnos a Hellboy II, pedig abszolút pozitívan álltam hozzá, tetszett az első rész is. Kíváncsi leszek a kritikákra nagyon,de nekem nagy csalódás volt a film.

  3. nekem bejött… mondjuk nagyon rámentem a díszletek csekkolására, arról ódákat zengetek, de összességében szórakoztató volt nekem, spoliermentesen ennyit erről. :)

    (ja, és eredeti nyelven bírtam látni.)

  4. A Hellboyt első részt én csak a II. után láttam, de nekem a második rész nagyon bejött, akkora feelinget adott, hogy nyomban beszereztem az elsőt is. Egyáltalán nem vagyok képregény rajongó, de ez szerintem nagyon jó lett

  5. jönni fog a hellboy kritika, kétszer is jeleztem itt felül, szuper h az értelmes kommenteket ide “pazaroljátok”

  6. már izgulnak a népek human… :) addiktív a brigád, várják a kritika-dózist. :P mikorra mész?

  7. most jöttem meg Get Smartról. Filmen ennyit évek óta nem nevettem. Kb a Sziki Szökevény óta :D

  8. en majd bizok a szinkronban Hellboy-nal, az egyesnek is tok jo volt a szinkronja, bar igaz most lecsereltek Reviczky-t sajnos…

  9. Zsenkiémet ma néztem, sztem gyenge. Hellboy II nagyon tetszett, pedig elsö részt nem láttam. Azt majd én is beszerzem Nimanddal együtt. :_)

  10. A Hellboy 2 még csak most érkezik meg Magyarországra? :O Itt Kanadában lassan meg már leszedik a műsorról :D

  11. Zsenikém HATALMAS! Szét röhögtem magam a filmen!
    Az a jó film, ami szórakoztat… mondják :D
    Ez a film nem kicsit teszi :D Nekem nagyon bejött :)

  12. Azértsem Hellboyról, hanem a Kusturica filmről: teljesen jó, élvezetes, szép, vicces meg minden, csak éppen pont ugyanolyan, mint Kusturica többi filmje. Szinte már magát plagizálja.
    De szerintem azért még nagyon érdemes megnézni, jó film.

  13. idekint a tengerentúlon vetítik már az animált star wars-t: hát az vmi rettenet, sztem kevesebb, mint 10 percig bírtuk, aztán kimentünk a teremből. mondjuk amire átültünk – mirror (vagy mirrors?), kiefer sutherland főszereplésével – az is elég kritikán aluli volt, de talán még így is jobb mint a clone wars. viszont (hogy ne csak fika legyen a kommentem, mert kezdem rosszul érezni magam miatta:), legutóbb a Pineapple Express-t volt szerencsém megtekinteni, és arról el kell mondjam, hogy vmi nagyon f*szán sikerült. én ennyit már régen röhögtem egy filmen, de már nagyon hiányzott:) szóval mindenkinek csak ajánlani tudom;)

  14. Nem akarok türelmetlenkedni, de mikor jön az a Hellboy kritika? Most néztem a moziműsorba, hogy szinkronosan nyomják. Azzal a hanggal, ami a trailerben van? Oh, crap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.