Party Gimi (Dirty Deeds)

Micsoda hiányosságok tátonganak a 2000 utáni tinifilmes műveltségemben, hihetetlen. A Party Gimibe például teljes meglepetéssel botlottam, közben pedig a Gilmore Girls rosszfiúja hozza a Jess figuráját szinte egy az egyben ide. Ezen kívül meg tele volt fiatal pipikkel a film, meg egy tízpróbával, ami biztosan nem hasonlít az olimpiai sportágra.

Party Gimi - a bolti vigyor

A történet röviden? Srác szerelmes lányba, ezért a lány öccsét óvja mindentől. Hogy megakadályozza az egyik hülyeségét, helyette vállalja el a helyi gimiben évtizedes múltra visszatekintő tízpróbát. És akkor ennyi, egy buliról meg a próbatételekről szól a film. De ne egyszerű dolgokra gondoljatok, hanem ilyen üsd ki a környék legerősebb kölkét, meg hasonló hülyeségekkel bizonyíthatja bárki, hogy ő a menő. A főszereplő ugye nem ezt akarja bizonyítani, de így is menőbbnek bizonyul, mint a focicsapat kapitánya.

Hát a filmről nem lehet túl sok rosszat mondani, de jót sem. Tipikusan az az “üssünk el egy másfél órát” nézős kategóriába tartozik. A főszereplő Milo Ventimiglia mint mondtam egyenesen a lázadó karakterét hozta a Gilmore Girlsből, a csaj akit imád az tényleg imádnivaló, és ezen kívül még van benne sok szép 20 körüli lányka, szóval olyan eyecandy az egész. 1-2 próbánál lehet vigyorogni, de sajnos a végén elrontják az egészet a “tanulsággal”. Annyira szánalmas a vége felé az egész, hogy az addig egész szórakoztató filmet simán lehúzta 5/10-es pontszámra a legalább 7-ről.

Ja, ha tehetitek az unrated verziót szerezzétek be (a szinkronos(tv?) változat nem az), mert egy kis meztelenséggel igyekeznek az unratedben feldobni a próbákat.

15 hozzászólás a “Party Gimi (Dirty Deeds)” bejegyzéshez

  1. a vegevel tenyleg elkurtak nagyon, de osszessegeben szorakoztato kis film, a foszereplonek itt lehet drukkolni, mert tok rokonszeves, szerintem erdemes megnezni

  2. Plane, h van egy ehhez hasonlo, meg ennel is tragyabb 2002es film is. En spec ezt megbantam, de elkepzelheto, h vkinel egynek elmegy.

  3. az alapötlet korrekt volt, viszont, hogy egy 45 és egy 58 éves alakítja a tiniket… itt igazán kilógott a lóláb az öreg színészekkel.

    szóval korrekt alapötlet, botrányos utolsó negyedóra, így marad egy közhelyparádé, a kihagyott lehetőségek filmje. meg sem merem nézni kik szerepeltek benne, mert tuti, hogy azóta párat már ismerek:) akkor (3 éve?) még MV-t sem tudtam, ki.

    az ilyenre mondják azt az ordas baromságot, hogy egyszer nézhető (human jobban fogalmazta meg, rá nem hat a kór), vagyis nem nézős. ami film egyszer nézhető, az bármilyen is abszurd, nem ér egy nézést sem.

  4. de te neked minden film egyszer nézős, mert szitne semmit nem nézel kétszer. szal akkor azokat se nézd meg és máris felszabadul egy csomó idő :P

    a 45 meg 58 meg fura, hiszen Milo ekkor még simán GG-zett “tiniként”

  5. De hogy lehet ennek a filmnek az a magyar címe, hogy Party Gimi?:O bakker….ez szánalmas

  6. Ennek a plakátját láttam sok-sok helyen anno, csak az a piros izmos kölök rajta a HellBoy fejjel nagyon elrémített az egésztől. De Human ha azt mondja jó lesz 3 sör mellé…

    BTW: Szinkronnal vagy eredetiben érdemes? Mert látok egy szinkron verziót.

  7. Vége tényleg gáz, meg a próbákban is több volt a potenciál. Nem bántam meg anno hogy megnéztem, de volt jópár klisés megoldás.
    Az meg tényleg nem semmi hogy MV 28 éves volt a film készítésénél. Tudom, hogy bevett szokás, de azért erős:)

  8. Lehet hogy én vagyok igénytelen (sőt ez már biztos), de engem gondolkodóba ejt milyen ember lehet az, aki a cím és a bevágott kép alapján képes elkúrni önszántából 1,5 órát egy ilyen (valószínűleg) csodálatos filmre. :D

  9. direkt egy kommentbe ezert irtam le kedves betmen, h a cimforditas milyen gagyira sikerult, es h ne az alapjan iteljunk, es ha az utolso probat atfuttatod, meg a nagy megterest, v esetleg kivagod, akkor egy sima szorakoztato filmet kapsz

  10. Sztem jó film, simán megnéztem szinkronosan és eredeti hanggal is! bírom ezt a Ventimiglia gyereket!

  11. Ó hogy b….ná+
    Tegnap este néztem meg ezt a tucatfilmet, csak Lacey baba miatt, erre most olvasom a cikketeket.
    Az erdőőrös jelenet a (18)-as rész? Mert akkor újranézős lesz unratedben.
    Amúgy a magyar címe ultraszar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.