Riddick 3-4?

Vin Diesel még hisz a projectben, beszarás. Szerinte valamikor előkerülhet még a folytatása az egyik legjobb modern badass sztorijának, és az 5 év csak a tökéletesre csiszoláshoz kellett.

David Twowy right now is writing the scripts. The only question is whether we take a page from the ‘Lord of the Rings’ guys and try to shoot the two chapters at the same time. There are two more in mind,” he said of Riddick, the Furyan warrior first introduced in the 2000 film “Pitch Black. – MTV-nek nyilatkozta

Azaz egyszerre forgatnák a két részt. Bevallom én örülnék Riddick visszatérésének, viszot most sajnálom hogy még nem tettem ki a 2 hete megírt Pitch Black kritikát mert ide fog jönni csomó Riddick 1-2 komment. Ez van, letolt gatyával ért ez a hír, vagy hogy van a mondás.

human
írta
2008. 08. 26. 01:50
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Riddick 3-4?” bejegyzéshez

  1. Engem is érdekel a folytatás, annak ellenére, hogy a 2. résztől (“csomó Riddick 1-2 komment” – csak hogy igazad legyen human :))többet vártam, az első után. De szép mondat.. Na majd most! Yo dolognak tartom, hogy egyből két rész is tervbe van véve.

  2. Jöjjön jöjjön! Riddick karaktere nagyon megfogott anno, a Chronicles of Riddick pedig akkorát ütött hogy csak na!

  3. És ezzel a projectjével mi lesz?? :DD Már tolódik 1-2 éve, ő is rendezné és főszereplőként is tevékenykedne. :D
    Vajh ebben még hisz? :)

    Hannibal the Conqueror

  4. Remélem a Pitch Black irányába mennek inkább el, az alap, a 2. rész nem annyira tetszett…

  5. Nekem meg pont a 2. tetszett jobban :) Bár lehet, h csak azé me azt láttam előbb. Szal mindenképpen jöhetnek a folytatások!!!

  6. nekem bejött mindkét rész sőt még hozzávenném a játék storyját is hiszen azit is Vin bátyó cége csinálta és az 1 első rész előzményeit meséli el.
    ja és volt még valami animációs film de nem ugrik be a címe :)

  7. Mikor kijött a 2. rész, olvastam egy kritika végén:”A legendák születnek, nem teremtik őket.”
    Ez az egyetlen hibája a Riddicknek. Amíg az első rész egy jó kis akció-sci-fi volt kis költségvetésből, addig a 2. résznél már kultfilmet akartak(itt van a nyomaték) csinálni, de sajnos nem sikerült. Kicsit sok lett a történet, kicsit elcsépelt a mondanivaló, kicsit kevés és elnagyolt a bevezető és mégelnagyoltabb a befejezés. Félre ne értsetek, nem szar film a Riddick, DE lehetett volna 1000 szer jobb is. Vin Dieselnek ez a karakter áll jól a legjobban, csinálhat ő tündibündi óvóbácsis filmet, kibaszottkeménylegényvagyokmindenkitlenyomokaverdámmal coolcsávós mozit, de neki ez a karaktere. Az első részhez tuti nem fognak visszakanyarodni, mert annak köze nincs ahhoz a szálhoz, amit a 2.ban kitaláltak. Az első részt kb egy karakterpromónak lehet venni a 2. film előtt, csak sajnos a promó jobb lett, mint maga a késztermék.

    A Riddick krónikából(tudom hogy nem ez a címe mielőtt megjegyezné vki) lehetett volna egy modern, mai fiatalságnak szóló Star Wars szerű mítosz. De itt jön az első mondatom befejezésnek is:…

  8. bargab
    Igen volt Dark Fury alcímmel, a Pitch Black után veszi fel a történéseket.;)
    Az Escape from Butcher Bay című videójáték, pedig kötelező az FPS műfaj kedvelőinek!

  9. Az első rész az legjobb sci-fi B-horror volt, ever!

    A második látványvilágát viszont a Dűnéről koppintották, a sztorira már most nem emlékszem, a karakterrel kapcsolatban pedig Balee-val értek egyet: erőltetett legendateremtésről szólt az egész, pedig az első rész volt az, ami spontán létrehozta a Riddick-őrületet.

    Szóval ha lesz 3.-4., akkor olyan legyen mint az első.

  10. Épp a minap néztem végig a filmeket ill. animációt és továbbra is nagyon tetszik a világ amit kreáltak, no meg a karakterek, noha itt ott bele lehet kötni az eredetiségbe. Anyway annó lelkesen beleástam magam a háttérinfókba (főleg amikor kijött az Escape From Butcher Bay) és ha jól emlékszem az imdb-n volt egy olyan bejegyzés hogy miután a Pitch Black befutott DVDn, David Twohy legyártott 3 forgató könyvet amit aztán Diesel átadott az Universalnak külön külön bőrkötésben és az elsőhöz odaadta kulcsot is.

    Én speciel nagyon örülnék ha a maradék kettőt is filmre vinnék – igaz tudom szűk az a réteg akinek szól a film ill. értékeli ezt a fajta sci-fi műfajt, de ha csak úgy tudnák megvalósítani mint pl a Starship Troopers 2-3 esetében akkor inkább legyen felejtős, de bízom benne, hogy Twohy neve garancia lenne arra hogy ez ne forduljon elő.

  11. Nekem is bejött, én bízok benne hogy megpróbálják.
    Max xar lesz, legfeljebb csak a régieket nézzük.

  12. Szerintem a második befejezése után egyértelmű a folytatás mert nem zárták le a történetet:D Remélem nagyot alkotnak mert az alapsztori egész jó!!! Reménykedjünk:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.